Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Accepta pagaments a Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Acceptar pagaments amb Vendes en línia Square és molt fàcil. A la pàgina Vista general de Vendes en línia Square del Tauler de control trobaràs diferents mètodes per processar pagaments que pots connectar al teu lloc web.

Consulta les Comissions per transaccions de Square i com es calculen les comissions per transacció per obtenir més informació sobre les comissions per rebre pagaments en línia.

Accepta pagaments

Per començar a acceptar pagaments en línia, vincula algun d’aquests mètodes per processar pagaments:

Square

Vendes en línia Square està configurat per fer servir el processador de pagaments de Square automàticament durant el procés de pagament al teu lloc web. No cal fer cap configuració addicional.

PayPal

Nota: per fer servir PayPal, has d’actualitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.

Amb el processador de pagaments de PayPal, un ventall més extens de clients podrà fer compres sense haver de preocupar-se per si el teu lloc web no accepta la seva targeta. Per acceptar pagaments amb PayPal a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.
  2. A PayPal, selecciona Vincula i inicia la sessió al teu compte de PayPal per autoritzar la connexió.

Més informació sobre com acceptar pagaments amb PayPal a Vendes en línia Square.

Apple Pay i Google Pay

Apple Pay i Google Pay agilitzen el procés de pagament a Vendes en línia Square, especialment als dispositius mòbils. Els pots activar a la pàgina de pagament i a les pàgines dels articles al lloc web. Més informació sobre com acceptar pagaments amb Apple Pay i Google Pay a Vendes en línia Square .

Deixa d’acceptar pagaments

square-online-stop-accepting-payments-ca

Pot deixar d’acceptar pagaments de comandes temporalment a través de Vendes en línia Square. Per desactivar les comandes en línia i suspendre els pagaments durant el procés de pagament:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.

  2. Desactiva l’opció Accepta comandes en línia.

Quan es desactivi, els articles encara estaran visibles al lloc web, però no es podran comprar. Aquesta opció pot ser útil si vols posar el teu negoci en línia en mode de vacances per evitar que tinguis alguna comanda mentre estàs absent. El botó per activar o desactivar l’opció permet fàcilment que, un cop hagis tornat, tot torni a estar a la venda.

Configuració d’altres pagaments i processos de pagament

Més informació sobre altres opcions del procés de pagament per al teu lloc web, com ara la configuració avançada i l’experiència del teu client durant el procés de pagament.