Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Accepta pagaments a Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Acceptar pagaments amb Vendes en línia Square és molt fàcil. A la pàgina Vista general de Vendes en línia Square del Tauler de control trobaràs diferents mètodes per processar pagaments que pots connectar al teu lloc web.

Consulta les Comissions per transaccions de Square i com es calculen les comissions per transacció per obtenir més informació sobre les comissions per rebre pagaments en línia.

Accepta pagaments

Per començar a acceptar pagaments en línia, vincula algun d’aquests mètodes per processar pagaments:

Square

Vendes en línia Square està configurat per fer servir el processador de pagaments de Square automàticament durant el procés de pagament al teu lloc web. No cal fer cap configuració addicional.

PayPal

Nota: per fer servir PayPal, has d’actualitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.

Amb el processador de pagaments de PayPal, un ventall més extens de clients podrà fer compres sense haver de preocupar-se per si el teu lloc web no accepta la seva targeta. Per acceptar pagaments amb PayPal a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.
  2. A PayPal, selecciona Vincula i inicia la sessió al teu compte de PayPal per autoritzar la connexió.

Més informació sobre com acceptar pagaments amb PayPal a Vendes en línia Square.

Apple Pay i Google Pay

Apple Pay i Google Pay agilitzen el procés de pagament a Vendes en línia Square, especialment als dispositius mòbils. Els pots activar a la pàgina de pagament i a les pàgines dels articles al lloc web. Més informació sobre com acceptar pagaments amb Apple Pay i Google Pay a Vendes en línia Square .

Square Pay

Square Pay permet als compradors que desin i reutilitzin la informació de pagament quan facin una comanda a partir d’un lloc web de Vendes en línia Square. La informació desada està enllaçada a l’adreça electrònica i al número de telèfon mòbil que s’han introduït durant el procés de pagament. S’inclou el nom, l’adreça i la informació de la targeta. Una vegada que els compradors es donin d’alta a Square Pay, podran accedir a la informació desada quan es fa una comanda des de qualsevol lloc web de Vendes en línia Square. Els compradors poden configurar i eliminar la seva informació fàcilment en qualsevol moment.

Nota: Square Pay és una funció orientada al comprador que no es pot desactivar. És compatinle amb tots els llocs web de Vendes en línia Square.

Targetes regal Square

Els compradors poden utilitzar les seves Targetes regal Square per fer compres al teu lloc web. Fins i tot pots activar les targetes regal per a Vendes en línia Square per impulsar compres recurrents.

Consulta més informació general sobre les Targetes regal Square, o específicament sobre les Targetes regal electròniques de Square.

Deixa d’acceptar pagaments

square-online-stop-accepting-payments-ca

Pot deixar d’acceptar pagaments de comandes temporalment a través de Vendes en línia Square. Per desactivar les comandes en línia i suspendre els pagaments durant el procés de pagament:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.

  2. Desactiva l’opció Accepta comandes en línia.

Quan es desactivi, els articles encara estaran visibles al lloc web, però no es podran comprar. Aquesta opció pot ser útil si vols posar el teu negoci en línia en mode de vacances per evitar que tinguis alguna comanda mentre estàs absent. El botó per activar o desactivar l’opció permet fàcilment que, un cop hagis tornat, tot torni a estar a la venda.

Configuració d’altres pagaments i processos de pagament

Consulta més informació sobre altres opcions del procés de pagament pel teu lloc web, incloses la personalització de la informació que els clients et donen durant el procés de pagament, la creació de polítiques d’enviament i de devolucions, i l’ajust d’altres opcions avançades.

Mostra els mètodes de pagaments que acceptes al teu lloc web

Pots fer un llistat dels mètodes de pagament al peu de pàgina del lloc web de Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre com personalitzar el peu de pàgina del lloc web a Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?