Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Accepta pagaments a Vendes en línia Square

Acceptar pagaments amb Vendes en línia Square és senzill. A la Vista general de Vendes en línia Square del Tauler de control trobaràs diversos processadors de pagaments que pots connectar al web.

Consulta més informació sobre altres opcions del procés de pagament per al web més enllà del cobrament de pagaments.

Nota: dona una ullada a les Comissions per transaccions de Square i com es calculen les comissions per transacció per obtenir més informació sobre les comissions per transacció online.

Accepta pagaments

Per començar a acceptar pagaments online, vincula algun d’aquests mètodes per processar pagaments:

Square

Vendes en línia Square està configurat automàticament per fer servir el processador de pagaments de Square durant el procés de pagament al web. No cal que facis res més.

PayPal

Nota: per acceptar pagaments amb PayPal, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Amb el processador de pagaments de PayPal, tindràs accés a una base de clients més àmplia i podràs oferir-los un mètode de pagament addicional en cas que no puguin fer servir la seva targeta al web. Consulta més informació sobre com acceptar pagaments amb PayPal a Vendes en línia Square.

Apple Pay i Google Pay

Apple Pay i Google Pay agilitzen el procés de pagament a Vendes en línia Square, especialment als dispositius mòbils. Els pots activar a la pàgina del procés de pagament i a les pàgines dels articles al lloc web. Consulta més informació sobre com acceptar pagaments amb Apple Pay i Google Pay a Vendes en línia Square.

Square Pay

Square Pay permet que els compradors desin i tornin a fer servir la informació de pagament quan fan una comanda des d’un web de Vendes en línia Square. Aquesta informació s’associa al número de mòbil que introdueixen durant el procés de pagament i n’inclou el nom, l’adreça electrònica, el domicili i les dades de la targeta. Un cop el client s’hagi registrat a Square Pay, podrà accedir a la informació desada quan faci una comanda a qualsevol web de Vendes en línia Square. Els clients poden configurar-ho fàcilment i eliminar les seves dades en qualsevol moment.

Nota: Square Pay és una funció per als clients que no es pot desactivar. S’admet en tots els webs de Vendes en línia Square.

Targetes regal Square

Els compradors poden utilitzar les seves Targetes regal Square per fer compres al teu web. Fins i tot pots activar les targetes regal per a Vendes en línia Square per incentivar els clients perquè tornin.

Consulta més informació general sobre les Targetes regal Square o sobre les Targetes regal electròniques de Square en concret.

Deixa d’acceptar pagaments

Square-Online-Stop-Accepting-Payments-CA

Pots deixar d’acceptar pagaments de comandes temporalment des de Vendes en línia Square. Per desactivar les comandes online i suspendre el procés de pagament:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.

  2. Desactiva l’opció Accepta comandes en línia.

Quan aquesta opció estigui desactivada, els articles continuaran mostrant-se al web, però no es podran comprar. Et pot resultar útil per posar el negoci online en mode de vacances i evitar rebre comandes mentre siguis fora. Aquesta opció també et permet tornar a l’activitat habitual fàcilment quan vulguis.

Mostra els mètodes de pagament que acceptes al web

Pots indicar els mètodes de pagament que acceptes al peu de pàgina del web de Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre el peu de pàgina del lloc web a Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?