Accepta propines amb l'aplicació de Square

Estàs a punt per configurar el TPV amb Square? Comença >

Personalitza la configuració de l'aplicació de Square per poder acceptar propines de manera electrònica quan els clients paguin amb targeta. Tots els imports de les propines es poden consultar a l'historial de pagaments.

Activa les propines a l'aplicació

1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca Més.

2. Toca Configuració > Procés de pagament > Propines.

3. Activa Accepta propines i escull entre mostrar les opcions de propina a la pantalla de signatura o a una pantalla independent.

• Si decideixes no mostrar una pantalla independent per a les propines, les opcions de propina es mostraran a la pantalla de signatura.

• Si decideixes mostrar una pantalla independent per a les propines, els clients podran seleccionar la propina un cop es processi el pagament.

Nota: si actives Permet imports personalitzats i tots els imports predeterminats estan establerts al 0 %, el TPV Square ocultarà aquests imports i només mostrarà l'opció de personalitzar l'import de la propina, sense opcions de propina.

Configuració de les propines

Selecciona entre Propina intel·ligent o Altres imports de propina.

Imports de propina intel·ligents

Quan l'opció Imports de propina intel·ligents està activada, el funcionament és el següent:

• Si la transacció és inferior a 10 £, les opcions de propina disponibles són: Cap propina, 50 p, 1 £ o 2 £.

• Per a una transacció superior a 10 £, les opcions de propina disponibles són: Cap propina, 5 %, 10 % o 15 %.

Altres imports de propina

L'opció d'activar imports percentuals et permet establir tres imports personalitzats, que pots modificar en qualsevol moment. Per crear imports personalitzats per a les propines:

1. Toca Estableix imports percentuals a la configuració de les propines.

2. Toca cada camp d'import per introduir el percentatge personalitzat.

3. Per permetre que els clients introdueixin l'import de propina que vulguin, activa Permet imports personalitzats.

Nota: si estableixes els percentatges fixos al 0 %, els clients només tindran la possibilitat d'introduir un import de propina personalitzat.

Càlcul de les propines

Hauràs de decidir si vols que les propines s'afegeixin abans o després que s'apliquin els impostos a la venda.

Propines i altres productes de Square

Aquí trobaràs informació sobre l'acceptació de propines i altres opcions del procés de pagament per al teu web de Vendes en línia Square i per als Links de pagament Square.