Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Ven targetes regal al teu lloc web de Vendes en línia Square

Pots permetre que els clients comprin Targetes regal Square mentre naveguen pel teu lloc web de Vendes en línia Square. Quan seleccionin un enllaç de Targetes regal al menú de navegació, els clients seran dirigits al lloc web de Targetes regal de Square, on podran comprar, tornar a carregar o comprovar el saldo de les targetes regal físiques i electròniques.

Més informació sobre Targetes regal electròniques Square.

Afegeix una pàgina de targetes regal al teu lloc web

Square-Online-Add-Gift-Cards-to-Site-CA

Des del Tauler de control

Per afegir una pàgina de targetes regal al teu lloc web de Vendes en línia Square des del tauler de control:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Targetes regal o Configuració compartida > Targetes regal.

2. Selecciona Gestiona per anar a la Vista general de Targetes regal Square.

3. Ves a Targetes regal electròniques > Configura.

4. Activa Ven targetes regal electròniques en línia i selecciona Desa.

5. A la pàgina Targetes regal, a Vendes en línia Square, marca la casella i Afegeix un enllaç a la pàgina de compra de targetes regal a la navegació del web.

6. Publica el lloc web des de l’editor de Vendes en línia Square per veure-hi els canvis en temps real.

A partir de llavors, els clients podran comprar targetes regal en una pàgina independent mitjançant l’URL proporcionat per Square. S’afegirà un enllaç automàticament al menú de navegació del teu lloc web, que dirigirà les visites a aquesta pàgina perquè els clients puguin comprar targetes regal més fàcilment mentre naveguen pel lloc web.

Des de l’editor web

També pots afegir una pàgina de targetes regal a Vendes en línia Square des de l’editor web. Per començar:

1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona +Afegeix > Pàgina.

2. Selecciona Targetes regal per sincronitzar el compte de Targetes regal Square existent o configurar-ne un.

3. Publica el web per veure-hi els canvis.

Obtén informació sobre com creació de pàgines i navegació per afegir pàgines al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Personalitza i organitza les teves targetes regal

Per personalitzar la pàgina de targetes regal al teu lloc web de Vendes en línia Square:

1. A la Vista general de Targetes regal Square, ves a Targetes regal electròniques > Configura.

2. Selecciona l’enllaç Gestiona els dissenys per triar dissenys fets prèviament per a les teves targetes regal.

3. Selecciona qualsevol imatge per activar-la o desactivar-la. També pots afegir el teu propi disseny per personalitzar-les amb la teva marca.

4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

A la pàgina Configura, també pots arrossegar i deixar anar els dissenys de les targetes regal per organitzar-los en l’ordre en què prefereixes que els clients els vegin al teu lloc web.