Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Mostra articles destacats i categories al web de Vendes en línia Square

Des de l’editor de llocs web de Vendes en línia Square, pots afegir seccions a les pàgines web que ofereixen determinats articles o categories de la botiga virtual. Et poden servir per atreure l’atenció cap a productes nous o reposats, o qualsevol altre article que vulguis destacar.

Afegeix una secció d’articles destacats o de categories

A l’editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina a la qual vols afegir els articles destacats. Selecciona +Afegeix > Secció i tria una de les opcions següents:

Seccions d’articles destacats

 • Articles destacats: la millor opció per fer ressaltar articles dels comerços, com ara roba o joies (però ho pots fer servir per a qualsevol mena d’article que venguis). Informa’t sobre com vendre articles físics en línia.
 • Categories destacades: la millor opció per posar en relleu les categories del teu web. Informa’t sobre com afegir categories a Vendes en línia Square mitjançant l’editor de webs.
 • Donació: la millor opció per cridar l’atenció sobre les donacions a una causa. Informa’t sobre com acceptar donacions en línia.
 • Esdeveniments: la millor opció per destacar esdeveniments, classes o reunions de tota mena. Informa’t sobre com vendre en línia articles no físics, com ara entrades per a esdeveniments.
 • Afiliació: la millor opció per fer notar els teus paquets d’afiliació. Informa’t sobre la venda en línia d’articles no físics, com ara les afiliacions.
 • Destacats de la carta: la millor opció per donar a conèixer articles d’alimentació i begudes. Informa’t sobre la venda d’articles d’alimentació i begudes en línia.
 • Llista de serveis Més informació sobre com afegir una pàgina de reserves en línia a Vendes en línia Square.

Mostra els articles a la secció

Nota: canvia a un pla de subscripció superior de Vendes en línia Square per recomanar més articles als clients.

Square-Online-Featured-Items-Editing-Panel-CA

Un cop hagis triat una opció, selecciona Tria articles al tauler d’edició per començar a afegir articles a la secció. Pots cercar i filtrar articles existents del catàleg d’articles del web o afegir un articles i categories nous a Square directament des de l’editor. Marca la casella al costat de cada article que hi vols incloure i, a continuació, selecciona Desa perquè apareguin a la pàgina web.

Si fas servir la secció estàndard d’Articles destacats (és a dir, no les de donacions, articles de la carta, etc.), pots mostrar-hi els articles mitjançant qualsevol de les opcions següents:

 • Selecció personalitzada: s’hi mostraran els articles que hagis triat.

 • Els més populars: s’hi mostraran automàticament fins a 10 dels articles més populars.

 • Consultats recentment: s’hi mostraran automàticament els articles que els clients hagin consultat fa poc.

 • Demanats recentment: s’hi mostraran automàticament els articles que els clients hagin demanat fa poc.

 • Recomanats: s’hi mostraran els articles recomanats als clients a partir de seves comandes anteriors (cal canviar a un pla superior).

Mostra categories a la secció

També pots triar algunes categories perquè ocupin un lloc destacat a la botiga virtual. Per personalitzar les categories destacades, gestiona la secció mitjançant les opcions següents:

 • Tria com es mostraran les imatges de la categoria

 • Tria el nombre de columnes on es mostren les imatges de les categories

 • Tria l’espaiat entre columnes

 • Activa l’opció Crea articles d’amplada completa per destacar articles que representin la categoria destacada o una novetat

Personalitza la secció

Se’t mostraran diverses opcions de personalització en funció del disseny que facis servir. Selecciona qualsevol article de la llista al tauler d’edició per veure’n la ubicació a la secció i fer-hi canvis. També pots desactivar algunes opcions, com ara el títol de la secció, o afegir-hi i eliminar-ne articles. Si s’hi mostra una selecció personalitzada d’articles, pots reorganitzar-los dins de la secció seleccionant i arrossegant un article cap amunt o cap avall al tauler d’edició.

Nota: els dissenys d’estil de maçoneria han de tenir sis articles. Si en tens menys de sis, selecciona un dels altres dissenys.

Revisa totes les opcions al tauler d’edició per veure què pots personalitzar del tipus de secció concret que has triat. Aquí tens més informació sobre dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?