Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Mostra articles destacats al teu lloc web de Vendes en línia Square

A l’editor web de Vendes en línia Square, pots afegir seccions a les pàgines del teu lloc web per destacar determinats articles de la botiga virtual. Fes servir una secció per atraure l’atenció dels clients cap als productes nous o reposats, o sobre qualsevol article que vulguis destacar.

Afegeix una secció d’articles destacats

square-online-editor-featured-items-ca

A l’editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina a la qual vols afegir articles destacats. Selecciona +Afegeix > Secció i tria una de les opcions següents:

Seccions d’articles destacats

 • Articles destacats: és la millor opció per destacar articles als comerços, com ara roba o joies (però la pots fer servir per a qualsevol mena d’article que venguis). Pots consultar més informació sobre com vendre articles físics en línia.
 • Categories destacades: és la millor opció per destacar les categories del lloc web. Pots consultar més informació sobre com afegir categories amb l’editor web a Vendes en línia Square.
 • Donació: és la millor opció per destacar les donacions a una causa. Pots obtenir més informació sobre com acceptar donacions en línia.
 • Esdeveniments: és la millor opció per destacar esdeveniments, classes o reunions de tota mena. Pots consultar més informació sobre la venda en línia d’articles no físics, com ara entrades per a esdeveniments.
 • Afiliació: és la millor opció per destacar els teus paquets d’afiliació. Consulta més informació sobre la venda en línia d’articles no físics, com ara les afiliacions.
 • Destacats de la carta:és la millor opció per destacar articles d’alimentació i begudes. Consulta més informació sobre com vendre articles d’alimentació i begudes en línia.

Mostra els articles a la secció

Nota: per fer servir l’opció d’articles recomanats, has de canviar el pla del teu lloc web de Vendes en línia Square.

Square-Online-Featured-Items-Editing-Panel-CA

Un cop hagis triat una opció, selecciona Tria articles al tauler d’edició per començar a afegir articles a la secció. Pots cercar i filtrar articles existents al catàleg d’articles del web o afegir articles i categories nous a Square directament des de l’editor. Marca la casella que hi ha al costat de cada article que vulguis incloure i, a continuació, selecciona Desa per veure els articles seleccionats a la pàgina web.

Si fas servir la secció estàndard d’Articles destacats (és a dir, no les de donacions, articles de carta, etc.), pots mostrar els articles mitjançant qualsevol de les opcions següents:

 • Selecció personalitzada: mostrarà els articles que hagis triat.

 • Els més populars: mostrarà automàticament fins a 10 dels articles més populars.

 • Consultats fa poc: mostrarà automàticament els articles que els clients han vist fa poc.

 • Comprats fa poc: mostrarà automàticament els articles que els clients hagin comprat fa poc.

 • Recomanats: mostrarà als clients els articles recomanats a partir de les seves comandes anteriors (cal canviar el pla del lloc web).

Personalitza la secció

Veuràs diverses opcions de personalització en funció del disseny que facis servir. Selecciona qualsevol article de la llista al tauler d’edició per veure’n la ubicació a la secció i fer-hi canvis. També pots desactivar algunes opcions, com ara el títol de la secció, o afegir i eliminar articles. Si s’hi mostra una selecció personalitzada d’articles, els pots reorganitzar dins de la secció seleccionant i arrossegant un article cap amunt o cap avall al tauler d’edició.

Nota: els dissenys d’estil de maçoneria han de tenir sis articles. Si tens menys de sis articles, selecciona un dels altres dissenys.

Revisa totes les opcions disponibles al tauler d’edició per veure què pots personalitzar per al tipus de secció que has triat. Pots obtenir més informació sobre dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.