Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Resolució de problemes

Problemes amb articles que no es mostren al web de Vendes en línia Square

Si els articles es mostren com a No disponibles, o ni tan sols apareixen al teu lloc web de Vendes en línia Square, poden haver passat diverses coses. Tot seguit t’expliquem com pots resoldre aquest problema per tenir els articles disponibles per vendre en línia.

No s’han definit els preus de les variants dels articles

Perquè els articles apareguin al teu lloc web, una de les primeres coses que hauràs de fer és comprovar que totes les variants de cada article tinguin els preus indicats (encara que l’article tingui una única variant). Per afegir un preu als articles de Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web i selecciona un article existent.

 2. Si l’article no té variants, afegeix el preu a la secció Informació de l’article. Si l’article té variants, afegeix el preu a la secció Opcions i preus.

 3. Selecciona Desa en acabar.

Horaris de recollida i entrega no definits

Si els articles tenen seleccionades la recollida a l’establiment o entrega a domicilis de la zona com a mètodes de tramitació, però no s’ha definit un horari de recollida o entrega, no estaran disponibles per a la compra. Per configurar l’horari de recollida a l’establiment o entrega a domicilis de la zona a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Tramitació de les comandes > Recollida a l’establiment i entrega a domicili.

 2. Selecciona el punt de venda i modifica els horaris a Temps de preparació de les comandes.

 3. Selecciona Desa en acabar.

Si no tens intenció d’oferir el servei de recollida a l’establiment o entrega a domicilis de la zona, pots canviar el mètode de tramitació de cadascun dels articles mitjançant el mètode de modificació en bloc.

Articles no afegits automàticament al teu lloc web

Si només tens un lloc web a Vendes en línia Square, tens l’opció d’afegir-hi automàticament els articles nous des de la Col·lecció d’articles o el TPV de Square. Per començar:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Sincronització dels articles.

 2. Activa Afegeix articles nous a aquest web automàticament.

Si ho fas, t’asseguraràs que els articles afegits recentment apareguin en línia. També pots seleccionar la configuració de visibilitat per defecte per a aquests articles escollint Visibles, Ocults o No disponibles a Configuració de la visibilitat dels articles.

Els articles existents que encara no s’hagin afegit al teu lloc web s’hauran d’afegir manualment des de l’opció Afegeix des de la col·lecció d’articles a la pàgina d’Articles del web. També pots canviar la visibilitat dels articles que ja has importat manualment mitjançant el mètode de modificació en bloc.

Punt de venda mòbil vs. establiment físic

Vendes en línia Square no sincronitza les existències d’articles des dels punts de venda mòbils, de manera que els articles que només estiguin disponibles en un punt de venda mòbil es marcaran com a No disponibles a Vendes en línia Square. Per resoldre-ho:

 1. A la pàgina de Compte i configuració, ves a Informació del negoci > Punts de venda.

 2. Selecciona el punt de venda mòbil en qüestió i canvia el tipus de punt de venda a Establiment físic.

 3. Selecciona Desa en acabar.

Un cop fet, els articles es tornaran a sincronitzar i podràs marcar-los com a visibles des de la Vista general de Vendes en línia Square a Articles > Articles del web fent servir el mètode de modificació en bloc.

Existències d’articles que no es mostren o de les quals no s’està fent seguiment

Si no es mostren les existències d’alguns articles, comprova si els has afegit un nombre d’existències en cas que, en marcar-los com a Visibles, continuïn sense aparèixer al teu lloc web. Per afegir existències als articles a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web i selecciona un article existent.

 2. A l’àrea d’Opcions de l’article, selecciona els botons de la columna Existències.

 3. A la finestra emergent, activa Seguiment d’existències.

 4. Si tens activat l’historial d’existències, selecciona la preferència de reposició que vulguis modificar.

 5. Introdueix una xifra per gestionar les existències i selecciona Actualitza les existències.

 6. Selecciona Desa en acabar.

Qualsevol canvi d’existències a Vendes en línia Square se sincronitzarà amb la Col·lecció d’articles de Square i viceversa. Aquí tens més informació sobre la gestió d’existències a Vendes en línia Square.

No es mostren els articles destacat

Si has afegit una secció per als articles destacats a l’editor de webs de Vendes en línia Square, però no n’hi has afegit cap, al lloc web no es veurà res. Per resoldre-ho:

 1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona la secció que té els articles destacats.

 2. Selecciona el botó del tauler d’edició per triar els articles i marca tots els que vulguis incloure a la secció.

 3. Selecciona Desa quan hagis acabat i Publica el web perquè s’hi reflecteixin els canvis.

No es veu el punt de venda

Els articles no estaran disponibles al lloc web si tens diversos punts de venda i llocs web, però un punt de venda no és visible a cap dels teus llocs web. Per garantir que el punt de venda per a la tramitació de comandes està marcat com a visible, segueix aquests passos:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Tramitació de les comandes > Recollida i entrega.

 2. Selecciona Modifica el punt de venda i Modifica la «visibilitat del web» de manera que puguis seleccionar a quins webs és visible cada punt de venda.

 3. Selecciona Desa en acabar.