Inici>Resolució de problemes

Soluciona problemes amb els articles que no són visibles al web de Vendes en línia Square

Si els articles apareixen com a No disponibles o no es mostren a Vendes en línia Square, pot ser per diversos motius. Dona una ullada a la informació de més avall per resoldre aquest problema i assegurar-te així que els articles estiguin disponibles per a la venda online.

Si necessites més informació sobre com configurar els articles del web, consulta com Gestiona la configuració dels articles de Vendes en línia Square.

No s’han definit els preus de les variants d’articles

Perquè els articles apareguin al web, una de les primeres coses que has de comprovar és que totes les variants de cada article tinguin els preus indicats (encara que l’article tingui una sola variant). Per afegir el preu als articles:

1. A la Col·lecció d’articles de Square, selecciona un article.

2. Afegeix els preus a la secció Variants.

3. Quan hagis acabat, selecciona Desa.

No s’han assignat articles per a la compra al web

Perquè els articles es puguin comprar online, s’han d’assignar a un web on el client pugui accedir-hi. Per començar:

1. A la Col·lecció d’articles de Square, selecciona un article.

2. A On es ven, fes servir els controls per assignar-lo als webs que vulguis. Després, al menú desplegable Visibilitat del web, tria si vols que l’article estigui Disponible o Ocult.

3. Quan hagis acabat, selecciona Desa.

No es mostren les existències o no se n’està fent el seguiment

Si no es mostren les existències d’alguns articles, comprova que hagis afegit el nombre corresponent a aquests articles si estan marcats com a visibles al web. Per afegir existències als articles:

1. A la Col·lecció d’articles de Square, selecciona un article.

2. A la secció Variants, selecciona Gestiona les existències.

3. A la finestra emergent, activa Seguiment.

4. Selecciona una preferència de reposició d’existències al menú desplegable Selecciona un motiu.

5. Introdueix un nombre per gestionar les existències i selecciona Fet.

6. Quan hagis acabat, selecciona Desa.

Qualsevol canvi en les existències es sincronitzarà a tot Square. Consulta més informació sobre la gestió de l’inventari.

No s’han definit els horaris de recollida i entrega

Si has seleccionat l’opció de recollida a l’establiment o entrega a domicili per a un article, però no has definit un horari de recollida o entrega, no estarà disponible per a la compra. Per configurar aquests horaris:

1. Des de la pàgina de Compte i configuració, ves a Tramitació > Recollida i entrega.

2. Selecciona Modifica per establir l’horari de tramitació segons el punt de venda.

3. Quan hagis acabat, selecciona Desa.

El punt de venda no és visible per a la recollida i l’entrega

Si tens diversos punts de venda i diversos webs configurats per a la recollida i l’entrega a domicili, els articles no apareixeran com a disponibles si el punt de venda no és visible a cap dels webs. Per assegurar-te que el punt de venda de la tramitació sigui visible:

1. Des de la pàgina de Compte i configuració, ves a Tramitació > Recollida i entrega.

2. Selecciona Modifica segons el punt de venda i ves a Visibilitat del web per triar a quins webs es mostrarà cada punt de venda.

3. Quan hagis acabat, selecciona Desa.

Punt de venda mòbil vs. establiment físic

Vendes en línia Square no sincronitza les existències dels articles dels punts de venda mòbils, de manera que els articles que només estiguin disponibles en un punt de venda mòbil es marcaran com a No disponibles al web. Per resoldre-ho:

1. A la pàgina de Compte i configuració, ves a Informació del negoci > Punts de venda.

2. Selecciona el punt de venda mòbil.

3. Canvia el tipus de punt de venda a Punt de venda físic.

4. Quan hagis acabat, selecciona Desa.

No hi ha articles destacats

Si has afegit una secció d’articles destacats al web, però no n’hi has posat cap, els articles no apareixeran online. Per resoldre-ho:

1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona la secció que té articles destacats.

2. Selecciona el botó al tauler d’edició per triar els articles i marca tots els que vulguis incloure en la secció.

3. Quan hagis acabat, selecciona Desa.

4. Publica el web perquè s’hi mostrin els canvis.

Consulta més informació sobre els articles destacats a Vendes en línia Square.