Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Resolució de problemes

Resolució de problemes d’articles no visibles a Vendes en línia Square

Si els articles es mostren com a No disponibles, o ni tan sols apareixen al teu lloc web de Vendes en línia Square, poden haver passat diverses coses. Trobaràs més informació sobre com resoldre aquest problema a continuació, per garantir que els articles estiguin disponibles per a la compra en línia.

Preus que falten a les variants dels articles

Perquè els articles apareguin al teu lloc web, una de les primeres coses que hauràs de fer és comprovar que totes les variants de cada article tinguin els preus indicats (encara que l’article tingui una única variant). Per afegir un preu als articles de Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del lloc i selecciona un article existent.

 2. Si l’article no té variants, afegeix el preu a la secció «Informació de l’article». Si l’article té variants, afegeix el preu a la secció «Opcions i preus».

 3. Selecciona Desa en acabar.

Horaris de recollida i entrega no definits

Quan els articles tinguin seleccionats la recollida a l’establiment o entrega a domicilis de la zona com a mètodes de tramitació, però no s’hagi definit un horari de recollida o entrega, els articles no estaran disponibles per a la compra. Per configurar l’horari de recollida a l’establiment o entrega a domicilis de la zona a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Tramitació de les comandes > Recollida a l’establiment i entrega a domicili.

 2. Selecciona el punt de venda i modifica els horaris a Temps de preparació de les comandes.

 3. Selecciona Desa en acabar.

Si no tens intenció d’oferir el servei de recollida a l’establiment o entrega a domicilis de la zona, pots canviar el mètode de tramitació de cadascun dels articles mitjançant el mètode de modificació en grup.

Articles no afegits automàticament al teu lloc web

Si només tens un lloc web a Vendes en línia Square, tens l’opció d’afegir-hi automàticament els articles nous des de la Col·lecció d’articles o el TPV de Square. Per començar:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Sincronització dels articles.

 2. Activa Afegeix articles nous a aquest lloc web automàticament.

Si ho fas, t’asseguraràs que els articles afegits recentment apareguin en línia. També pots seleccionar la configuració de visibilitat per defecte per a aquests articles escollint Visibles, Ocults o No disponibles a «Configuració de la visibilitat dels articles».

Els articles existents que encara no s’hagin afegit al teu lloc web s’hauran d’afegir manualment amb l’opció Afegeix des de la col·lecció d’articles a la pàgina d’Articles del lloc web. També pots canviar la visibilitat dels articles que ja has importat manualment mitjançant el mètode de modificació en grup.

Punt de venda mòbil vs. establiment físic

Vendes en línia Square no sincronitza les existències d’articles des dels punts de venda mòbils, de manera que els articles que només estiguin disponibles en un punt de venda mòbil es marcaran com a No disponibles a Vendes en línia Square. Per resoldre-ho:

 1. A la pàgina de Compte i configuració, ves a Negoci > Punts de venda.

 2. Selecciona el punt de venda mòbil en qüestió i canvia el tipus de punt de venda a Establiment físic.

 3. Selecciona Desa en acabar.

Un cop finalitzat, els articles es tornaran a sincronitzar i podràs marcar-los com a visibles mitjançant la Vista general de Vendes en línia Square a Articles > Articles del lloc fent servir el mètode de modificació en grup.

Existències d’articles sense llistats ni seguiment

Si no hi ha existències visibles per a alguns articles, procura afegir números d’existències a aquests articles si, en marcar-los com a Visibles, no apareixen al teu lloc web. Per afegir existències als articles a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del lloc i selecciona un article existent.

 2. A l’àrea d’Opcions de l’article, selecciona els botons de la columna Existències.

 3. A la finestra emergent, activa Seguiment d’existències.

 4. Si tens activat l’historial d’existències, selecciona una preferència de reposició per actualitzar.

 5. Introdueix un número per gestionar les existències i selecciona Actualitza les existències.

 6. Selecciona Desa en acabar.

Qualsevol canvi d’existències a Vendes en línia Square se sincronitzarà amb la Col·lecció d’articles de Square i viceversa. Pots obtenir més informació sobre com gestió d’existències a Vendes en línia Square.

Articles destacats que falten

Si has afegit una secció per als articles destacats a l’editor web de Vendes en línia Square, però no has afegit cap article per mostrar-hi, no apareixerà cap article al lloc web. Per resoldre-ho:

 1. A l’editor web de Vendes en línia Square, selecciona la secció que té els articles destacats.

 2. Selecciona el botó del tauler d’edició per triar els articles i marca tots els que vulguis incloure a la secció.

 3. Selecciona Desa quan hagis acabat i Publica el web perquè s’hi reflecteixin els canvis.

Punt de venda no visible

Els articles no estaran disponibles al lloc web si tens diversos punts de venda i diversos llocs web, però un punt de venda no és visible a cap dels teus llocs web. Per garantir que el punt de venda de tramitació de comandes està marcat com a visible, segueix les instruccions a continuació:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Tramitació de les comandes > Recollida i entrega.

 2. Selecciona Modifica el punt de venda i Modifica la «visibilitat del lloc» de manera que puguis seleccionar a quins llocs és visible cada punt de venda.

 3. Selecciona Desa en acabar.