Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Crea una pantalla personalitzada de comandes amb Vendes en línia Square

Nota: per activar les pantalles personalitzades de comandes dels clients, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Square-Online-Site-Editor-Personalized-Order-Screen-CA

La pantalla personalitzada de comandes de Vendes en línia Square ofereix als clients una pàgina d’aterratge dinàmica que personalitza l’experiència de comandes al lloc web. És com si es tractés d’una versió personalitzada de la teva pàgina de comandes amb diversos avantatges afegits per als clients, com ara la reordenació ràpida, ofertes personalitzades i molt més.

Nota: ara per ara, la pantalla personalitzada només està disponible si fas servir la plantilla Fes una comanda en línia com a pàgina de comandes.

Activa la pantalla personalitzada per a les comandes en línia

Pots activar la pantalla personalitzada de comandes si ja tens la plantilla de Fes una comanda en línia com a pàgina de comandes. Si abans has de canviar de plantilla, segueix aquests passos:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina.

  2. A Compra a tota la botiga, selecciona ... > Canvia la plantilla.

  3. Tria Fes una comanda en línia i selecciona Canvia.

  4. Activa la Pantalla personalitzada de comandes.

  5. Publica el web per veure-hi els canvis.

Si vols que tot el lloc web sigui la pantalla personalitzada de comandes, simplement suprimeix totes les altres pàgines. Si la pàgina de comandes desapareix i l’has de tornar a afegir, selecciona +Afegeix > Pàgina > Compra i tria Fes una comanda en línia per activar la Pantalla personalitzada de comandes.

Personalitza la pantalla personalitzada de comandes

Pots personalitzar la pantalla personalitzada de comandes amb les opcions següents: