Crea una pantalla personalitzada de comandes amb Vendes en línia Square

Nota: per fer servir les pantalles de comandes personalitzades, has de canviar el pla del teu lloc web de Vendes en línia Square.

La pantalla personalitzada de comandes de Vendes en línia Square ofereix als clients una pàgina d’aterratge dinàmica que personalitza les comandes al teu lloc web. Imagina’t que es tracta d’una versió personalitzada de la teva pàgina de comandes amb avantatges addicionals per als clients, com ara promocions personalitzades, l’opció de reorganització ràpida, un programa de fidelització i molt més.

Nota: ara per ara, la pantalla personalitzada només està disponible si fas servir la plantilla de Fes una comanda en línia per a la pàgina de comandes.

Activa la pantalla personalitzada per a les comandes en línia

Pots activar la pantalla personalitzada de comandes si ja tens la plantilla de Fes una comanda en línia com a pàgina de comandes. Si abans has de canviar de plantilla, segueix aquests passos:

1. A l’editor web de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina.

2. A Compra a tota la botiga, selecciona ... > Canvia la plantilla.

3. Tria Fes una comanda en línia i selecciona Canvia.

4. Activa la Pantalla personalitzada de comandes.

5. Publica el lloc web per veure-hi els canvis.

Si vols que tot el lloc web sigui la pantalla personalitzada de comandes, simplement suprimeix totes les altres pàgines. Si la pàgina de comandes desapareix i l’has de tornar a afegir, selecciona +Afegeix > Pàgina > Compra i tria Fes una comanda en línia per activar la Pantalla personalitzada de comandes.

Personalitza la pantalla personalitzada de comandes

Pots personalitzar la pantalla personalitzada de comandes amb les opcions següents: