Crea una pantalla personalitzada de comandes amb Vendes en línia Square

Nota: per poder activar una pantalla personalitzada de comandes per a cada client, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Square-Online-Site-Editor-Personalized-Order-Screen-CA

La pantalla personalitzada de comandes de Vendes en línia Square ofereix als clients una pàgina d’aterratge dinàmica que personalitza l’experiència de comandes al web. És com si es tractés d’una versió personalitzada de la teva pàgina de comandes amb diversos avantatges addicionals per als clients, com ara l’opció de repetir les comandes en un moment, ofertes personalitzades i moltes coses més.

Nota: ara per ara, la pantalla personalitzada de comandes només està disponible si fas servir la plantilla Fes una comanda en línia com a pàgina de comandes.

Activa la pantalla personalitzada per a les comandes en línia

Pots activar la pantalla personalitzada de comandes si ja tens la plantilla de Fes una comanda en línia com a pàgina de comandes. Si abans has de canviar de plantilla, segueix aquests passos:

1. A l'editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina.

2. A Compra a tota la botiga, selecciona ... > Canvia la plantilla.

3. Tria Fes una comanda en línia i selecciona Canvia.

4. Activa la Pantalla personalitzada de comandes.

5. Publica el web perquè s'hi mostrin els canvis.

Si vols que tot el lloc web sigui la pantalla personalitzada de comandes, només has de suprimir totes les altres pàgines. Si no trobes la pàgina de comandes i l’has de tornar a afegir, selecciona +Afegeix > Pàgina > Compra i tria Fes una comanda en línia per activar la Pantalla personalitzada de comandes.

Personalitza la pantalla personalitzada de comandes

Un cop hagis afegit al web la pantalla personalitzada de comandes, tindràs diverses opcions al tauler d’edició per personalitzar-la al teu gust. Algunes d’aquestes opcions són: