Crea una pantalla personalitzada de comandes amb Vendes en línia Square

Square-Online-Site-Editor-Personalized-Order-Screen-CA

Nota: per poder activar una pantalla personalitzada per a cada client, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Aquesta pantalla ofereix una experiència única als clients a través d’una pàgina de destinació dinàmica per fer comandes al lloc web. És com si es tractés d’una versió personalitzada de la teva pàgina de comandes amb diversos avantatges addicionals per als clients, com ara la possibilitat de repetir comandes ràpidament, l’accés al seu compte i molt més.

Nota: ara per ara, la pantalla personalitzada de comandes només està disponible si fas servir la plantilla Fes una comanda online com a pàgina de comandes.

Activa la pantalla personalitzada per a les comandes online

Pots fer-ho si ja tens la plantilla Fes una comanda online com a pàgina de comandes. Si primer has de canviar la plantilla, segueix aquests passos:

1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina.

2. A Compra-ho tot, selecciona ••• > Canvia de plantilla.

3. Tria Fes una comanda online i selecciona Canvia.

4. Activa la Pantalla personalitzada de comandes.

5. Publica el web perquè s’hi mostrin els canvis.

Si vols que la pantalla personalitzada de comandes sigui l’única pàgina del web, només has de suprimir les altres. Si no trobes la pàgina de comandes i l’has de tornar a afegir, selecciona +Afegeix > Pàgina > Compra i tria Fes una comanda online per activar la Pantalla personalitzada de comandes.

Adapta la pantalla personalitzada de comandes a les teves necessitats

Un cop hagis afegit aquesta pantalla al web, trobaràs diverses opcions al tauler d’edició per adaptar-la al teu gust. Algunes de les opcions són: