Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Gestiona diversos punts de venda amb Square

Square disposa d’eines per a empreses de totes les mides i ofereix funcions gratuïtes per gestionar diversos establiments, com ara punts de venda enllaçats i opcions de transferència, col·leccions d’articles per punt de venda, gestió de dispositius per a la seguretat i informes prèmium de diversos punts de venda. També et pots subscriure per tenir més perfils per a l’equip segons sigui necessari.

Crea i modifica els punts de venda

Si la teva empresa té diversos punts de venda, pots gestionar-ho tot directament des del Tauler de control en línia de Square. Pots crear perfils d’empresa únics per a cada punt de venda, amb horaris comercials específics i comptes bancaris o etiquetes individuals, per diferenciar les transferències. També pots gestionar els dispositius per punt de venda amb codis de dispositiu.

Quan obris el Tauler de control en línia de Square, trobaràs una barra de color taronja o negre a la part superior d’algunes pàgines que serveix per avisar-te que estàs veient informació específica d’un punt de venda.

A tenir en compte

 • Hi ha un límit de 300 punts de venda per compte d’administrador.

 • L’acció Crea un punt de venda no es pot desfer. Un cop creat, el punt de venda no es pot eliminar i romandrà visible encara que es desactivi.

Crea punts de venda

Per crear punts de venda addicionals, ves a Punts de venda al teu Tauler de control en línia de Square i fes clic a Crea un punt de venda. Un cop afegits, els punts de venda no es poden eliminar, però sí que podràs desactivar-los en qualsevol moment. Els comptes inactius continuaran sent visibles i es podran reactivar en qualsevol moment.

Afegeix la informació següent sobre cada punt de venda:

Nom del negoci i àlies

Tria un nom del negoci i un àlies per al punt de venda. El nom del negoci apareix als extractes de la targeta i als rebuts digitals dels clients. Si no tens un nom per al negoci, pots descriure els teus productes o serveis i la ciutat. Per exemple: «Massatge terapèutic - Chicago». L’àlies és un nom intern per al teu punt de venda i els clients no el veuran.

Biografia i tipus de punt de venda

Introdueix una biografia breu del negoci. Les descripcions breus són efectives i fàcils de recordar. Selecciona el tipus de punt de venda: Punt de venda físic, per a un establiment físic, o Punt de venda mòbil, si no disposes d’un punt de venda físic. Fes servir l’opció Punt de venda mòbil si ets un negoci mòbil, vens en línia, només fas enviaments o entregues a domicili, o si vols gestionar les opcions de configuració addicionals.

Domicili social

Introdueix l’adreça i el codi postal. Si has seleccionat Punt de venda físic, l’adreça del negoci es mostrarà als rebuts dels clients. Les adreces dels punts de venda mòbils estan ocultes.

Informació de contacte

Introdueix el número de telèfon i l’adreça electrònica del punt de venda. També pots afegir aquí els teus canals a les xarxes socials i el lloc web.

Disseny de marca

La informació de la marca té a veure amb l’aspecte dels rebuts, les factures, les reserves de cites i els elements de màrqueting. Afegeix el teu logotip fent clic a + Puja el logotip. La mida recomanada és d’un mínim de 200 x 200 píxels per als logotips emmarcats i 1280 x 648 píxels per als logotips d’amplada completa. Els logotips emmarcats es poden fer servir a tots els productes de Square. Els logotips d’amplada completa es poden mostrar en espais més grans, com ara la capçalera d’un rebut o una factura.

Square Location Logo Upload

Per afegir una imatge de perfil com a fons al TPV, fes clic a la icona de la imatge en aquesta secció. La imatge de perfil apareixerà al fons de la pantalla del procés de pagament al TPV als dispositius associats a aquest punt de venda. La mida recomanada és de 2328 x 1144 píxels.

Informació bancària

Selecciona el compte bancari que es farà servir per a les transferències.

Nota: tots els pagaments per a aquest punt de venda es transferiran al compte seleccionat.

Idioma

L’idioma que triïs per al punt de venda es farà servir per als correus electrònics de Square i els rebuts dels clients.

Fes coincidir la col·lecció d’articles

Si vols fer coincidir la col·lecció d’articles d’un altre punt de venda, selecciona el punt de venda que cal fer coincidir des del menú desplegable. Nota: aquesta acció restablirà la col·lecció d’articles del nou punt de venda i no es pot desfer.

Modifica la informació del punt de venda

Pots modificar els punts de venda en qualsevol moment des de Punts de venda al Tauler de control en línia de Square. Només has de seleccionar el punt de venda, modificar-ne la informació i fer clic a Desa.

Nota: a la Configuració del compte al Tauler de control en línia de Square en línia o a l’aplicació de TPV Square, pots actualitzar el nom del negoci i del punt de venda. El nom del negoci i els noms dels punts de venda no haurien de canviar sovint. En funció del canvi de nom que facis, el teu compte passarà a estar subjecte a revisió.

Modifica el NIF

Pots afegir o modificar el NIF de l’empresa des del Tauler de control de Square:

 1. Ves a Compte i configuració al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a Informació del negoci > Punts de venda i selecciona el que correspongui.

 3. A la pàgina Informació del punt de venda, desplaça’t fins a la secció Números d’identificació de l’empresa i, a continuació, afegeix o canvia el número SIRET d’aquest punt de venda. El teu número fiscal s’omplirà automàticament en funció del NIF que hagis introduït.

 4. Fes clic a Desa per validar el NIF i aplicar els canvis.

Els NIF es validen per punt de venda i es verifiquen amb els registres governamentals coneguts. Si tens diversos punts de venda, hauràs d’aplicar el canvi a tots els que calgui.

Afegeix etiquetes de transferències

Les etiquetes de transferències ajuden a identificar les transferències al mateix compte bancari des de punts de venda diferents. Pots afegir una etiqueta de transferència per a cada punt de venda per veure ràpidament quin punt de venda és responsable de cada transferència.

Assigna empleats als punts de venda en bloc

 1. Ves a Compte i configuració > Informació del negoci > Punts de venda al Tauler de control en línia de Square.

 2. Selecciona un punt de venda i desplaça’t fins a Empleats > fes clic al recompte d’empleats per al punt de venda seleccionat.

 3. Selecciona empleats individuals o tots els empleats, o bé filtra per punt de venda i càrrec. Per exemple, selecciona el filtre Càrrec > Tots els càrrecs > Encarregat i, a continuació, assigna al punt de venda tots els empleats existents que tinguin aquest càrrec.

 4. Desa.

Canvia d’un punt de venda a un altre

Per canviar de punt de venda des de l’aplicació de TPV Square:

 1. A la barra de navegació, toca ≡ Més.

 2. Toca Canvia el punt de venda.

 3. Tria el punt de venda per al qual vols iniciar la sessió.

Nota: aquesta funció només està disponible a l’aplicació de TPV Square.

Gestiona diversos negocis amb la Plataforma de llançament de Square

Si tens diversos serveis o negocis amb Square, pots entrar a cadascun d’ells a través de la Plataforma de llançament de Square. Hem dissenyat la vista centralitzada perquè puguis accedir fàcilment als teus negocis en un únic lloc simplificat. Pots canviar entre la vista de targeta i de llista, o bé fer servir la barra de cerca per localitzar el teu negoci en un moment.

També pots accedir a la configuració personal fent clic a Compte & Configuració > Informació personal per gestionar la informació d’inici de sessió, la verificació en dos passos, les opcions de seguretat i les preferències del compte, com ara l’idioma o la zona horària.

Gestionar els articles de diversos punts de venda

Gestiona els articles per punt de venda des del compte d’accés complet. Els articles i la configuració d’articles, com ara els modificadors, els descomptes i els impostos, es poden assignar a punts de venda específics.

Assigna articles a punts de venda específics

 1. A la secció Articles del teu el Tauler de control en línia de Square, fes clic a Crea un article o a un article existent.

 2. Selecciona els punts de venda que reuneixin els requisits i desa els canvis.

 3. Si afegeixes un article a un punt de venda nou, comprova’n la configuració actual (conjunt de modificadors, descomptes i impostos).

Sobreescriptura de preus

Si el teu compte de Square té diversos punts de venda, podràs crear i gestionar sobreescriptures de preus. Aquesta opció et permet fer que el preu d’un article sigui diferent per a cada punt de venda sense haver de crear un article específic per a cadascun. Per crear una sobreescriptura de preu des del Tauler de control en línia de Square:

 1. Ves a Articles > Col·lecció d’articles i tria un article per al qual vulguis configurar una sobreescriptura de preu.

 2. Fes clic a una variant per modificar-ne la informació i, a continuació, fes clic a Sobreescriu el preu.

 3. Escull el preu i selecciona un punt de venda on aplicar la sobreescriptura del preu. En acabat, fes clic a Fet per desar els canvis.

Diversos comptes bancaris externs desats

Pots vincular diversos comptes bancaris externs al compte de Square, de manera que puguis canviar de compte bancari fàcilment quan enviïs les transferències. Si gestiones diferents punts de venda, vincular-hi diversos comptes bancaris t’ajudarà a evitar que els ingressos s’enviïn a un compte bancari tancat.

Per vincular diversos comptes bancaris externs al compte de Square:

 1. A Compte i configuració al Tauler de control en línia de Square, fes clic a Comptes bancaris.

 2. A Tots els punts de venda, fes clic al compte bancari vinculat al costat del punt de venda del compte bancari que vulguis actualitzar.

 3. Al menú desplegable, selecciona el compte bancari verificat que vols afegir al punt de venda. Si no veus el compte que vols vincular, selecciona Afegeix un compte bancari extern i completa el procés de verificació bancària.

 4. Fes clic a Actualitza el compte vinculat > Fet. Square enviarà un correu electrònic de confirmació a l’adreça electrònica vinculada al teu compte.

Per confirmar el canvi, hauràs de fer clic a l’enllaç del correu electrònic durant les 24 hores següents o el compte bancari no quedarà verificat.

Nota: en aquests moments, només pots tenir un compte bancari vinculat per punt de venda de Square.