Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Gestiona diversos punts de venda amb Square

Square disposa d’eines per a empreses de totes les mides i ofereix funcions gratuïtes de gestió de diversos establiments, incloent-hi punts de venda enllaçats i opcions de transferència, col·leccions d’articles per punt de venda, gestió de dispositius per a la seguretat i informes prèmium de diversos punts de venda. També et pots subscriure per tenir més perfils per a l’equip segons sigui necessari.

Crea i modifica els punts de venda

Si la teva empresa té diversos punts de venda, pots gestionar-ho tot directament des del Tauler de control en línia de Square. Pots crear perfils d’empresa únics per a cada punt de venda, amb horaris comercials específics i comptes bancaris o etiquetes individuals, per a diferenciar les transferències. També pots gestionar els dispositius per punt de venda amb codis de dispositiu.

Quan obris el Tauler de control en línia de Square, veuràs una barra taronja o negra a la part superior d’algunes pàgines que serveix per avisar-te que estàs veient informació específica del punt de venda.

Nota: hi ha un límit de 300 punts de venda per compte principal.

Nota: l’acció Crea un punt de venda no es pot desfer. Un cop creat, el punt de venda no es pot eliminar i romandrà visible encara que s’hagi desactivat.

Crea punts de venda

Per crear punts de venda addicionals, ves a Punts de venda al teu Tauler de control en línia de Square i fes clic a Crea un punt de venda. Un cop afegits, els punts de venda no es poden eliminar, però sí que podràs desactivar-los en qualsevol moment. Els comptes inactius continuaran sent visibles i es podran reactivar en qualsevol moment.

Afegeix la informació següent sobre cada punt de venda:

 • Adreça

 • Horari comercial

 • Compte bancari o etiqueta de transferència (per diferenciar les transferències per punt de venda)

 • Informació de contacte

 • Col·lecció d’articles (si vols fer coincidir la col·lecció d’articles d’un altre punt de venda)

Modifica la informació del punt de venda

Pots modificar els punts de venda en qualsevol moment des de Punts de venda al Tauler de control en línia de Square. Només has de seleccionar el punt de venda, modificar la informació i fer clic a Desa.

Modifica el NIF

Pots afegir o modificar el NIF de la teva empresa des del Tauler de control de Square:

 1. Ves a Compte i configuració al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a Empresa > Punts de venda i, a continuació, selecciona el que sigui rellevant per a la teva empresa.

 3. A la pàgina Detalls del punt de venda, desplaça’t fins a la secció Números d’identificació de l’empresa i, a continuació, afegeix o canvia el SIRET d’aquest punt de venda. El teu número fiscal s’omplirà automàticament en funció del NIF que hagis introduït.

 4. Fes clic a Desa per a validar el NIF i aplicar els canvis.

Els NIF es validen per punt de venda i es verifiquen amb els registres governamentals coneguts. Si tens diversos punts de venda, hauràs d’aplicar el canvi a tots els que calgui.

Afegeix etiquetes de transferències

Les etiquetes de transferències ajuden a identificar les transferències al mateix compte bancari des de punts de venda diferents. Pots afegir una etiqueta de transferència per a cada punt de venda per veure ràpidament quin punt de venda és responsable de cada transferència.

Assigna empleats als punts de venda en grup

 1. Ves a Compte i configuració > Negoci > Punts de venda al Tauler de control en línia de Square.

 2. Selecciona un punt de venda i desplaça’t fins a Empleats > fes clic al recompte d’empleats per al punt de venda seleccionat.

 3. Selecciona empleats individuals o tots els empleats, o bé filtra per punt de venda i càrrec. Per exemple, selecciona el filtre Càrrec > Tots els càrrecs > Encarregat i, a continuació, assigna al punt de venda tots els empleats existents que tinguin aquest càrrec.

 4. Desa.

Canvia d’un punt de venda a un altre

Passos per canviar d’un punt de venda a un altre des de l’aplicació de TPV Square:
1. Des de la barra de navegació, toca Més.
2. Selecciona Canvia punt de venda 
3. Selecciona el punt de venda que vulguis consultar.

Gestió d’articles de diversos punts de venda

Gestiona els articles per punt de venda des del compte d’accés complet. Els articles i la configuració d’articles, inclosos els modificadors, els descomptes i els impostos, es poden assignar a punts de venda específics.

Assigna articles a punts de venda específics

 1. A la secció Articles del teu Tauler de control en línia de Square, fes clic a Crea un article o sobre un article existent.

 2. Selecciona els punts de venda que reuneixin els requisits i desa els canvis.

 3. Si afegeixes un article a un punt de venda nou, comprova la seva configuració actual (conjunt de modificadors, descomptes i impostos).