Torna a l’inici

Comptes de clients per a Vendes en línia Square

Nota: per activar els comptes de clients, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Els comptes de clients de Vendes en línia Square et permeten oferir-los un servei més personalitzat i directe perquè tornin al negoci. En crear un compte de client, també se’n crea un per fer compres, cosa que facilita la relació amb el teu negoci online, incloent-hi la possibilitat de fer el següent:

  • Fer un seguiment de l’estat de les comandes

  • Consultar comandes anteriors i repetir fàcilment les seves favorites

  • Consultar i modificar la informació de Square Pay per agilitzar el procés de pagament de les pròximes comandes

Nota: els comptes dels teus clients tindran el mateix estil que la resta del web, incloent-hi els colors, les lletres i els botons. Consulta més informació sobre com triar estils per al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Activa els comptes de clients

Per fer-ho al web de Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Comptes de clients o bé a Configuració compartida > Comptes de clients.

  2. Activa Comptes de clients.

Un cop fet, els clients poden crear els comptes des de la Pantalla personalitzada de comandes en fer un pagament o directament des del menú de navegació del web. Hauran d’acceptar les condicions del compte de client de Square i introduir el seu número de telèfon per rebre un codi de verificació. Un cop es verifiqui el codi, Square els crearà un nou compte de client que els permetrà iniciar sessió, començar a fer comandes i fer servir Square Pay.

Nota: els comptes de client són una funció subjecta a les Condicions d’ús del compte de client de Square i a l’Avís de privacitat del perfil de Square. Si el client no verifica el seu número de telèfon mitjançant el codi que se li ha enviat, no li crearem el compte.

Experiència del client

Els compradors poden gestionar els comptes, així com la informació de Square Pay i el seu perfil de Square, sempre que hagin iniciat la sessió.

Comptes de clients

Cada vegada que un comprador iniciï la sessió al seu compte, podrà fer el següent:

  • Confirmar les dades de la targeta revisant els últims 4 dígits de la targeta desada
  • Saber quina adreça desada té associada al compte
  • Consultar l’historial de comandes fetes a través del web des de la creació del compte
  • Trobar les confirmacions de comandes
  • Tornar a fer comandes anteriors (els clients sempre poden fer-hi canvis a la cistella)
  • Eliminar el compte

Nota: en aquests moments, només es pot desar un mètode de pagament a Square Pay durant el procés de pagament.

Perfil de Square

El perfil de Square interacciona amb els comptes de clients i amb Square Pay. Les accions principals que els compradors hi poden dur a terme a profile.squareup.com són les següents:

  • Consultar les dades bàsiques de la targeta de Square Pay, així com el número de telèfon i l’adreça d’enviament associats
  • Canviar la targeta principal que es farà servir per a Square Pay (si en tenen més d’una)
  • Afegir, actualitzar o suprimir el número de telèfon i l’adreça electrònica que es fan servir per a Square Pay (o establir un número principal si en tenen més d’un)
  • Afegir, actualitzar o suprimir l’adreça física que es fa servir per a Square Pay (o establir-ne una de principal si en tenen més d’una)
  • Suprimir el perfil de Square (això també comportarà que s’eliminin totes les targetes de Square Pay vinculades)
  • Suprimir una targeta de Square Pay (aquesta acció també comporta que no s’hi pugui accedir i la treu del compte de Square Pay)
  • Modificar o suprimir l’adreça d’enviament desada

Configuració de l’idioma 

Els comptes dels clients estaran configurats en l’idioma del web, incloent-hi qualsevol condició que hagin d’acceptar. Si vols que el web estigui disponible en diversos idiomes, et recomanem la integració amb Weglot per començar a tradueix el teu web de Vendes en línia Square automàticament.

Desactiva els comptes de clients

Per desactivar els comptes de clients del web de Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Configuració > Comptes de clients o bé a Configuració compartida > Comptes de clients.

  2. Desactiva Comptes de clients.

Quan desactivis els comptes de clients, aquests ja no podran consultar l’historial de comandes, les adreces desades ni les dades de pagament al teu lloc web. Els comptes de clients que tinguis es desaran i hi podran accedir si decideixes tornar a activar-los més endavant.

No trobes el que necessites?