Inici>Vendes en línia Square

Comença amb l’aplicació de Photo Studio de Square

Crear un compte amb Square

Registra't gratis, sense comissions ocultes

Amb l’Aplicació Photo Studio de Square, pots fer fotos de productes d’aspecte professional en un no res. Amb el dispositiu mòbil, pots fer una foto de l‘article que vens al comerç o que està disponible a la carta, seleccionar-ne l’estil i canviar-ne el color de fons. Un cop acabis, pots triar entre vendre l’article online amb un enllaç de pagament o afegir-lo al catàleg d’articles de Square.

Nota: ara per ara, l’aplicació de Photo Studio només està disponible per a iOS.

Fes fotos amb l’aplicació de Photo Studio de Square

Per començar amb l’aplicació de Photo Studio de Square:

1. A l’aplicació de Photo Studio de Square, centra l’article dins del quadre de la càmera fent servir la icona de l’estabilitzador.

2. Quan el llum es posi de color groc, toca el botó de l’obturador per capturar la imatge.

3. Toca Desa per conservar la foto o Torna a fer la foto per tornar-ho a provar.

4. Modifica la imatge al teu estil i tria si vols configurar-hi un enllaç de pagament o afegir-la al catàleg d’articles de Square.

Quan facis fotos, et sortiran millor si col·loques l’article en una zona amb il·luminació uniforme i un fons clar. Si tens previst fotografiar molts articles, planteja’t invertir en una caixa de llum barata. Sovint, pots comprar-ne online en un tres i no res.

Edita i personalitza els fons de les imatges

Amb l’aplicació de Photo Studio de Square, pots eliminar immediatament el fons de les fotos i afegir-n’hi de personalitzats. Pots triar entre un estil predefinit i, si vols, personalitzar el color, o bé fer servir un fons transparent. Quan modifiquis la foto:

1. Toca un fons per previsualitzar-lo juntament amb la foto. A continuació, toca Edita per canviar-ne el color o la imatge. Nota: l’opció Modifica no està disponible si esculls el fons transparent.

2. A la pantalla de modificació, tria un color de la nostra paleta o fes servir el comptagotes per escollir-ne un de personalitzat. També pots introduir-hi un codi hexadecimal per seleccionar un color concret o bé escollir una de les nostres imatges de fons.

3. Quan hagis triat un fons, toca Següent.

Ven articles directament des de l’aplicació

Pots crear i vendre articles amb les teves imatges directament des de l’aplicació de Photo Studio de Square. Crea un enllaç de pagament per a l’article o afegeix-lo al catàleg d’articles de Square per vendre’l online o en persona. Per començar:

1. Fes la foto i modifica-la a l’aplicació de Photo Studio de Square.

2. Toca Posa a la venda o Afegeix a Square.

3. Inicia la sessió al compte de Square o tria l’opció de registrar-t’hi per crear-ne un.

4. Segueix les instruccions per acabar de configurar l’enllaç de pagament o l’article per al catàleg.

Després de crear un enllaç, pots modificar el títol, el preu o la imatge de l’article en qualsevol moment. També pots copiar l’enllaç de pagament o incrustar-ne el codi per afegir-lo a un web extern. Per fer-ho, ves a la Pàgina de Pagaments en línia Square del Tauler de control.

Consulta més informació comença amb Links de pagament Square sobre els enllaços de pagament.

Desa o comparteix fotos

També pots desar les fotos a la galeria del telèfon o compartir-les amb altres persones. Per començar:

1. Des de la pantalla d’estil de l’aplicació de Photo Studio de Square, toca Següent > Desa a la galeria. És possible que hagis de donar permís a l’aplicació per accedir a la galeria.

2. Toca Comparteix per obrir les opcions de compartir del telèfon i tria’n una.

Capta articles del menú en un tres i no res

Square-Photo-Studio-App-Image-Library-CA

Si no tens temps de preparar i fotografiar tots els articles del menú, pots afegir i personalitzar fotos dels articles més habituals des de la col·lecció de l’aplicació. Per començar:

1. A l’aplicació de Photo Studio de Square, selecciona Col·lecció d’imatges per triar la imatge que representi millor l’article de la carta.

2. Selecciona Estil per triar l’estil de fons i, a continuació, toca Següent.

3. Toca Afegeix a Square o Posa a la venda per iniciar la sessió al compte de Square o crear-ne un. Pots fer servir aquestes imatges per al catàleg d’articles de Square.

Preguntes més freqüents