Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vendes en línia Square

Comença amb l’aplicació de Photo Studio de Square

Crear un compte amb Square

Registra't gratis, sense comissions ocultes

L’Aplicació Photo Studio de Square et facilita fer fotos de productes d’aspecte professional en només uns passos senzills. Amb el teu dispositiu mòbil, pots fer una foto del menú o de l’article comercial, seleccionar-ne l’estil i canviar-ne el color de fons. Un cop acabis, pots triar entre vendre l’article en línia amb un enllaç al procés de pagament o afegir-lo al teu catàleg d’articles de Square.

Nota: ara per ara, l’aplicació de Photo Studio només està disponible per a iOS.

Fes fotos amb l’aplicació de Photo Studio de Square

Per començar amb l’aplicació de Photo Studio de Square:

 1. A l’aplicació de Photo Studio de Square, centra l’article dins del quadre de la càmera fent servir la icona de l’estabilitzador.

 2. Quan el llum es posi de color groc, toca el botó de l’obturador per capturar la imatge.

 3. Toca Desa per conservar la foto o Torna a fer la foto per tornar-ho a provar.

 4. Edita la imatge al teu estil i tria si vols configurar un enllaç al procés de pagament o afegir-la al catàleg d’articles de Square.

Quan facis fotos, et sortiran millor si col·loques l’article en una zona amb il·luminació uniforme i un fons clar. Si tens previst fotografiar molts articles, planteja’t invertir en una caixa de llum barata. Sovint, pots comprar-ne en línia en un tres i no res.

Edita i personalitza els fons de les imatges

Amb l’aplicació de Photo Studio de Square, pots eliminar immediatament el fons de les fotos i afegir-n’hi de personalitzats. Pots triar entre un estil predefinit i, si vols, personalitzar el color, o bé fer servir un fons transparent. Quan modifiquis la foto:

 1. Toca un fons per previsualitzar-lo juntament amb la teva foto. A continuació, toca Edita per canviar-ne el color o la imatge. Nota: l’opció Modifica no està disponible si esculls el fons transparent.

 2. A la pantalla de modificació, tria un color de la nostra paleta o fes servir el comptagotes per escollir-ne un de personalitzat. També pots introduir-hi un codi hexadecimal per seleccionar un color concret o bé escollir una de les nostres imatges de fons.

 3. Quan hagis triat un fons, toca Següent.

Ven articles directament des de l’aplicació

Pots crear i vendre articles amb les teves imatges directament des de l’aplicació Photo Studio de Square. Crea un enllaç de pagament en línia per a l’article o afegeix-lo al catàleg d’articles de Square per vendre’l en línia o en persona. Per començar:

 1. Fes la foto i modifica-la a l’aplicació de Photo Studio de Square.

 2. Toca Posa a la venda o Afegeix a Square.

 3. Inicia la sessió al compte de Square o tria l’opció de registrar-t’hi per crear un compte.

 4. Segueix les instruccions per acabar de configurar l’enllaç de Pagaments en línia o l’article per al catàleg.

Després de crear un enllaç, pots modificar el títol, el preu o la imatge de l’article en qualsevol moment. També pots copiar l’enllaç al procés de pagament o inserir el codi per afegir l’enllaç al procés de pagament a un lloc web extern. Per fer-ho, ves a la Pàgina de Pagaments en línia Square al Tauler de control.

Més informació sobre com primers passos amb els enllaços de Pagaments en línia Square.

Desa o comparteix les teves fotos

També pots desar les fotos a la galeria del teu telèfon o compartir-les amb altres persones. Per començar:

 1. Un cop a la pantalla d’estil de l’aplicació Photo Studio de Square, toca Següent > Desa a la galeria. És possible que hagis de donar permís a l’aplicació per accedir a la galeria.

 2. Toca Comparteix per obrir les opcions de compartir del telèfon i tria’n una.

Capta articles del menú en un tres i no res

Square-Photo-Studio-App-Image-Library-CA

Si no tens temps de preparar i fotografiar tots els articles del menú, pots afegir i personalitzar fotos dels articles més habituals des de la col·lecció de l’aplicació. Per començar:

 1. A l’aplicació de Photo Studio de Square, selecciona Col·lecció d’imatges per triar la imatge que representi millor l’article del teu menú.

 2. Selecciona Estil per triar l’estil de fons i, a continuació, toca Següent.

 3. Toca Afegeix a Square o Posa a la venda per iniciar sessió al teu compte de Square o crear-ne un de nou. Pots fer servir aquestes imatges per al teu catàleg d’articles de Square.

Preguntes més freqüents

Com funciona l’eina per eliminar el fons de la foto?

L’eina per eliminar el fons fa servir un mecanisme d’intel·ligència artificial (IA) per detectar l’objecte principal de la imatge i n’elimina el fons de manera automàtica. L’eina d’IA s’encarrega de tots els retocs necessaris per eliminar el fons perquè tu no hagis de fer res. Si hi ha problemes per eliminar el fons, pots seleccionar Afina el fons i fer els ajustos seleccionant Afegeix o Elimina.

Quines opcions de fons i tonalitats hi ha disponibles?: L’aplicació Photo Studio de Square ofereix diverses opcions per editar la imatge de fons de les fotos.

: Un cop l’aplicació ha eliminat el fons original, pots optar per mantenir el fons transparent de la foto o bé afegir-hi un fons blanc i nítid, ideal per al comerç electrònic. A més, pots triar entre diversos colors predeterminats per vendre a les xarxes socials, triar un fons bicolor que cridi l’atenció o introduir un codi hexadecimal per personalitzar el color i fer que el fons encaixi perfectament amb la teva imatge de marca.

: També pots triar entre diferents escenes triades per col·locar l’article en una superfície realista com una taula. L’aplicació facilita la creació d’una imatge completament nova en segons sense haver de retocar-la o canviar-la de mida.

Quines opcions d’edició tinc disponibles?

Un cop hagis seleccionat un estil predefinit, toca Edita per canviar el color de fons, l’ombra, la disposició i els nivells.

 • Ombres: tria entre una ombra paral·lela i direccional, modifica l’angle i canvia la intensitat de l’ombra.
  • Disposició: canvia la mida de l’article, gira’l, col·loca’l al quadre o tria una relació d’aspecte diferent.
  • Nivells: fes servir la nostra eina d’ajust automàtic o canvia l’exposició, el contrast, les llums, les ombres i la saturació.

He de tenir un compte de Vendes en línia Square per començar a fer servir l’aplicació?

No és obligatori tenir un compte de Vendes en línia Square. L’aplicació és gratuïta i no cal fer cap compra des de l’aplicació o lloc web. Si vols desar fotos, sincronitzar-les amb articles de Square o crear un enllaç de procés de pagament en línia de Square, se’t demanarà que creïs un compte de Square.
En quin format es desen els fitxers de les fotos?

Els formats de fitxer varien en funció del tipus d’imatge que es desi. Les imatges amb fons es desen com a fitxers JPG, i les imatges amb els fons eliminats, com a fitxers PNG transparents.
Puc triar i editar fotos d’Instagram?

Sí. La integració d’Instagram et facilita importar fotos del teu canal d’Instagram a l’aplicació. Per començar:

 1. A l’aplicació Photo Studio de Square, selecciona Instagram a la part inferior de la biblioteca de fotos.
 2. Inicia la sessió al teu compte d’Instagram i selecciona la imatge que vols fer servir.
 3. Edita la foto al teu gust i afegeix-la directament a Square.

</dl>

No trobes el que necessites?