Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Configura els dispositius amb Square per a restaurants

Per treure el màxim partit de Square per a restaurants, pots personalitzar la configuració del TPV perquè s’adapti al teu model de negoci i t’ajudi a simplificar el flux de comandes i pagaments.

codis del dispositiu

Amb Square per a restaurants, no faràs servir la teva adreça electrònica i contrasenya per iniciar la sessió a l’iPad o a l’Square Register, sinó que ho faràs amb un codi de dispositiu. Un codi de dispositiu només es pot fer servir en un únic dispositiu, així que, si tens diversos dispositius en un punt de venda, hauràs de crear un codi per a cadascun dels dispositius que tinguin accés a l’aplicació de TPV per a restaurants. Quan l’hagis creat, el faràs servir cada vegada que iniciïs la sessió en algun dels dispositius per començar a acceptar comandes.

Configura els components per a Restaurants

Connexió USB

Per a configurar components des de l’aplicació Restaurants:

Obre l’aplicació i toca Compte > Configura dispositius. Si fas servir l’Square Register, toca Eines i Configuració.

Connexió Bluetooth

Amb l’excepció del lector de targetes amb xip o sense contacte de Square, que es connecta per l’aplicació Restaurants, la resta de dispositius amb Bluetooth s’han de connectar a través de la configuració de l’iPad. Pots obtenir més informació sobre com configurar el maquinari amb el teu iPad.

Nota: el Bluetooth només funciona amb iPad i no és compatible amb l’Square Register en aquests moments.

Components compatibles

Square Register

Per iniciar la sessió a Square per a restaurants fent servir el Register, comprova que estigui actualitzat amb la darrera versió del programari. Tanca la sessió al TPV Square i torna-la a iniciar fent servir el codi del dispositiu de Square per a restaurants.

Ves al Centre d’ajuda per trobar informació sobre com configurar l’Square Register.

Square Reader

Primer de tot, tingues el lector carregat.

Per fer-ho:

 1. Tingues a mà l’Square Reader i el cable USB que l’acompanya. Aquest pot ser el cable USB que s’inclou amb l’Square Reader o un cable USB-C a USB-A de 2 metres (es ven per separat) per a l’Square Reader (2a generació). També pots fer servir el suport blanc per a l’Square Reader (només per a la 1a generació) per carregar el lector.

 2. Connecta un extrem del cable USB al lector i l’altre a un port USB, com ara una presa de paret, un carregador de telèfon mòbil, un ordinador portàtil o d’escriptori, o el hub d’accessoris USB per a l’Square Stand.

Un lector amb bateria baixa tarda unes dues hores a carregar-se del tot. Per comprovar el nivell de bateria, prem el botó que hi ha al lector. Si està carregat al 100 %, veuràs quatre llums de color verd.

Si fas servir l’Square Stand amb el lector, connecta el lector al hub d’accessoris USB de l’Stand amb el Suport per a l’Square Reader (1a generació). Si tots els ports USB del hub estan ocupats per altres accessoris, pots connectar el lector al dispositiu sense fils mitjançant Bluetooth.

Connecta l’Square Reader al dispositiu sense fils

Abans de connectar l’Square Reader, comprova que hagis activat el Bluetooth a la configuració del dispositiu. Nota: el lector s’emparella amb Square a través de l’aplicació de TPV per a restaurants, no de la configuració del dispositiu, així que hauràs de seguir cadascun dels passos següents:

 1. Ves a l’aplicació de TPV Square per a Restaurants i toca Compte.

 2. Toca Configuració > Components.

 3. A Square Readers, toca Connecta un Reader.

Per emparellar el lector:

 1. Posa el lector en mode de vinculació prement el botó d’encesa entre 3 i 10 segons. Veuràs parpellejar 4 llums de color taronja.

 2. Aixeca el dit immediatament quan vegis els llums de color taronja. Si són de color vermell, voldrà dir que has premut el botó massa estona i que has de tornar a començar.

 3. Es mostrarà una confirmació de l’emparellament a l’aplicació. Prem Emparella per completar el procés.

  1. Als dispositius Android, toca ràpidament Emparella i Emparella i connecta cada vegada que se’t demani fins que el dispositiu es connecti. Si no es pot establir la connexió, torna a començar el procés i procura acceptar totes les indicacions d’Emparella i Emparella i connecta abans que passin 5 segons.

Nota: alguns dispositius Android tenen mesures de seguretat addicionals que fan que calgui confirmar diverses vegades durant el procés d’emparellament. Lamentem les molèsties, estem treballant amb Android per simplificar el procés.

Quan el lector estigui connectat, apareixerà com a A punt a l’aplicació i els llums del lector es tornaran de color verd durant 2 segons. Tingues en compte que la connexió es pot perdre si el lector i el dispositiu es troben a més de 3 metres de distància.

Si tens cap problema amb l’emparellament del lector i l’aplicació, aquí tens més informació sobre Resolució de problemes amb l’Square Reader.

Nota: l’Square Reader no és compatible amb l’Square Register mitjançant Bluetooth.

TPV mòbil

El nostre TPV mòbil per a restaurants és molt versàtil i disposa de dues opcions portàtils per adaptar-se a les necessitats que et puguin sorgir:

Impressores de rebuts, impressores de cuina i caixes d’efectiu

Consulta la llista completa de components compatibles per començar a fer servir el teu TPV per a Restaurants. Tingues en compte que l’aplicació Restaurants només està disponible per a iOS. Procura comprar components compatibles amb l’iPad.

Estacions d’impressió

La majoria de restaurants han d’imprimir certs articles de la carta en impressores diferents. Per exemple, si una comanda té begudes i entrants, pots fer que una impressora de barra rebi les begudes i una impressora de cuina rebi els entrants.

Un cop hagis ha connectat la impressora compatible, pots crear una estació d’impressió i enviar certes categories a impressores diferents:

 1. Inicia la sessió a l’aplicació de Square per a restaurants i toca Compte > Configura dispositius. Si fas servir l’Square Register, toca Eines i Configuració. a la part inferior de la pantalla.

 2. Selecciona Crea una estació d’impressió.

 3. Posa un nom a la impressora (com ara Impressora de la barra) i selecciona els tipus de comandes i rebuts que hi vols enviar.

 4. A Imprimeix des del dispositiu pots escollir les opcions d’impressió de rebuts, comptes i informes, així com comprovants de comanda (comandes que contenen menjar i begudes), resguards dels comprovants de les comandes (comandes numerades per a restaurants de servei ràpid) i comandes anul·lades.

 5. Desplaça’t cap avall i activa les categories que vols enviar a l’estació d’impressió.

 6. Toca Desa.

Resolució de problemes amb l’estació d’impressió

Quan crees una estació d’impressió, cada iPad determina automàticament el nom d’impressora que es mostra. Si tens diversos iPads connectats a una sola impressora, cada iPad pot generar un nom diferent.

Per exemple, suposem que vols enviar els Entrants des de dos TPV a una única impressora de cuina. Quan connectis els dos iPads a la impressora, el primer iPad pot identificar la impressora de cuina com a Impressora 1 i el segon iPad pot identificar-la com a Impressora 2, en funció de quantes impressores actives tinguis. Per garantir que els dos iPads envien els Entrants a la mateixa impressora, hauràs de fer una prova d’impressió.

Per començar:

 1. Obre l’aplicació de Square per a restaurants > Compte > Configura dispositius. Si fas servir l’Square Register, toca Eines i Configuració.

 2. A continuació, toca Crea una estació d’impressió.

 3. Selecciona una impressora i toca Prova d’impressió.

Solució de problemes amb els components

Si tens problemes per imprimir els rebuts, segueix els consells a continuació per a impressores de rebuts amb Ethernet, USB i Bluetooth.

Verifica la xarxa

Abans de començar a resoldre el problema, comprova que la impressora estigui connectada a la xarxa wifi correcta. Ves a la Configuració del teu iPad (fora de l’aplicació de Square per a restaurants), toca Wi-Fi i comprova que el dispositiu estigui connectat a la xarxa correcta.

Si estàs connectat a una xarxa wifi i has confirmat que és la correcta, prova aquests passos per resoldre el problema:

 • Apaga la wifi del dispositiu i torna-la a encendre.

 • Apaga completament el dispositiu i torna a encendre’l.

 • Apaga la impressora de rebuts i desconnecta’n tots els cables. Torna a connectar-los i engega la impressora.

 • Assegura’t que la impressora de rebuts estigui ben endollada i que tingui un rotllo de paper carregat.

 • Apaga i torna a engegar l’encaminador wifi.

 • Comprova que l’encaminador wifi estigui en marxa i el dispositiu estigui connectat.

No trobes el que necessites?