Torna a l’inici

Modifica la informació dels punts de venda amb Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis que vulguin actualitzar la informació dels punts de venda amb l’aplicació de TPV de Square per a restaurants.

Abans de començar

Des de la configuració del compte de Square per a restaurants pots actualitzar la informació del punt de venda des d’on hagis iniciat la sessió, o bé tancar la sessió de Square per a restaurants al dispositiu.

Pots accedir-hi des de l’aplicació de TPV de Square per a restaurants.

Tanca la sessió de Square per a restaurants

  1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu al qual vulguis connectar-te i toca Compte > Configuració > Compte.

  2. A Inicia la sessió, toca Tanca la sessió.

Actualitza la informació del negoci

Des del TPV de Square per a restaurants, pots actualitzar el nom i la descripció del punt de venda, les preferències mòbils, l’adreça social, la informació de contacte i les xarxes socials. Qualsevol canvi que hi facis també s’actualitzarà al Tauler de control de Square.

Per actualitzar la informació del punt de venda:

  1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu al qual vulguis connectar-te i toca Compte > Configuració > Compte.

  2. Fes-hi els canvis necessaris i toca la fletxa enrere per desar-los.

Passos següents

Consulta més informació sobre el compte i la configuració de Square per a restaurants als articles següents del Centre d’ajuda:

No trobes el que necessites?