Cites Square per a diversos punts de venda

Cites  Square et permet gestionar el calendari, el personal i les reserves online de punts de venda diferents.

Nota: quan es fa servir l’aplicació de Cites Square per a iPhone i iPad o a l’Square Register, només es pot gestionar un punt de venda cada vegada. Et recomanem que facis servir el Tauler de control de Reserves en línia per canviar d’un punt de venda a l’altre des del calendari.

Com configurar la informació del punt de venda al Tauler de control

Per crear el primer punt de venda, ves a Informació del negoci al tauler de control en línia de Square i fes clic a Punt de venda nou. Tingues en compte que, un cop afegeixis un altre punt de venda, no podràs tornar al tauler de control de punts de venda únics.

Si ja en tens diversos i vols afegir-ne un altre, ves a Punts de venda al tauler de control en línia i fes clic a Crea un punt de venda.

Afegeix la informació següent sobre cada punt de venda, que es mostrarà al web de reserves online i a les comunicacions amb els clients:

• Nom del negoci: si tens diversos punts de venda, afegeix-ne la ubicació al costat del nom del negoci. Per exemple: Saló Gloria - West Side.

• Afegeix un àlies: t’ajudarà a fer un seguiment dels punts de venda des del Tauler de control.

• Biografia/Descripció: cinc cèntims sobre tu o el teu negoci. Com més breu, millor.

• Logotip del negoci: ha de tenir com a mínim 200 x 200 píxels.

• Ubicació: introdueix l’adreça física del punt de venda nou o selecciona Punt de venda mòbil.

• Adreça electrònica i número de telèfon de contacte: es mostraran al web de reserves online i a les comunicacions amb els clients.

• Informació bancària: cal un compte bancari verificat per poder acceptar pagaments per avançat online i activar la Protecció contra les absències.

Defineix el fus horari i l’horari del punt de venda nou, que s’aplicaran als elements següents:

També pots vincular els comptes de les xarxes socials i el web perquè els clients sàpiguen com contactar amb tu. Aquests enllaços es mostraran al web de reserves online i a les comunicacions amb els clients.

Com configurar els punts de venda i els horaris del personal

En un principi, el fus horari i els horaris dels empleats venen definits per la configuració del negoci. Per personalitzar el punt de venda, l’horari i el fus horari d’un empleat en concret:

1. Ves a Personal al Tauler de control de Cites Square i selecciona l’empleat.

2. A Ubicació i horari, activa els seus punts de venda i configura els horaris de cadascun.

3. Fes clic a Desa.

Un cop configurat, aquest empleat tindrà un horari personalitzat. Qualsevol actualització que es faci a l’horari comercial no afectarà les hores que es poden reservar de l’empleat.

Si no s’estableix cap horari personalitzat, les actualitzacions de l’horari comercial o del fus horari també s’aplicaran al fus i a les hores que es poden reservar d’aquest empleat.

Els horaris establerts a la pàgina de l’empleat es reflecteixen al calendari que es pot reservar del compte i al calendari de l’empleat.

Com fer que el personal estigui disponible per a punts de venda diferents

Si el teu personal treballa en diversos punts de venda, pots activar cadascun d’aquests punts des del perfil de personal corresponent.

Per començar:

1. Fes clic al nom de l’empleat per obrir-ne el perfil.

2. Desplaça’t cap avall fins a Gestiona els punts de venda del personal.

3. Activa tots els punts de venda corresponents i introdueix-ne els horaris i la disponibilitat per reservar.

4. Fes clic a Fet.

Consulta més informació sobre com crea empleats amb Cites Square.

Com canviar entre punts de venda a l’aplicació de Cites Square

Per canviar el punt de venda a l’aplicació de Cites  Square (iOS i Android):

1. A la barra de navegació, toca Més.

2. Selecciona Canvia el punt de venda

3. Tria el punt de venda que vols mostrar.

Nota: si selecciones un punt de venda on no fas servir Cites Square, la sessió es tancarà automàticament.