Afegeix articles i categories de la carta amb l’Square Kiosk

A qui va dirigit aquest article?
  • Als propietaris de comptes i al personal amb el conjunt de permisos d’articles que poden modificar articles i categories. Configura els permisos al Tauler de control de Square.
  • Als venedors amb una subscripció a l’aplicació de l’Square Kiosk.
  • Informació sobre com afegir articles a la carta del quiosc

Els clients poden fer comandes a l’Square Kiosk des de la selecció d’articles que afegeixes a la carta del quiosc. Per crear la carta del quiosc, pots afegir categories d’articles i personalitzar-ne d’individuals dins d’aquesta categoria.

Abans de començar

Abans de començar amb els passos següents, hauràs de:

A continuació t’indiquem com afegir articles i categories a la carta del quiosc i com eliminar-los si cal.

Et recomanem afegir imatges als articles si encara no ho has fet. Les dimensions dels articles i els modificadors de la carta han de ser de 2650 x 2650 píxels com a màxim i la mida de l’arxiu, de 15 MB o menys. Pots fer servir l’aplicació gratuïta de Photo Studio de Square per crear fotos professionals i sincronitzar-les amb la llista d’articles. Consulta més informació sobre com Prova l’aplicació de Photo Studio de Square.

El hardware de l’Square Kiosk es pot fer servir com a TPV regular si no s’aparella amb l’aplicació de l’Square Kiosk. Els passos següents només són aplicables si fas servir el hardware de l’Square Kiosk combinat amb l’aplicació corresponent.

Informació important per als venedors de begudes alcohòliques: Actualment, l’Square Kiosk no pot verificar l’edat durant el procés de compra del client. Completa el formulari de comentaris per demanar aquesta funció i explicar-nos la teva experiència amb l’Square Kiosk.

Afegeix categories d’articles a la carta del quiosc

Per fer canvis als articles, s’han d’afegir les categories corresponents a la carta de l’Square Kiosk. Si la carta inclou més de 100 articles, els clients podrien veure’s desbordats i tenir problemes per trobar el que volen. Et recomanem que no afegeixis més de 100 articles a la carta per assegurar-te que l’aplicació funciona correctament. En cas de no fer-ho, pot ser que vagi més lenta quan els clients facin les comandes d’autoservei.

Per activar una o més categories d’articles a l’Square Kiosk:

• Selecciona Modifica els articles i les categories > Categories.

• Selecciona una o diverses categories d’articles que vulguis mostrar a la carta del quiosc.

• A Visibilitat del canal, fes clic a la pantalla situada al costat del quiosc per activar-la.

• Fes clic a Accions > Afegeix a canals.

• Selecciona Quioscos.

• Fes clic a Desa.

Quan una categoria està habilitada perquè es mostri al quiosc, tots els articles dins d’aquesta categoria disposen d’una configuració d’articles addicionals. Aquesta configuració et permet afegir o eliminar articles de la carta del quiosc sense haver de retirar-los de la categoria.

Afegeix articles a la carta del quiosc

Segueix aquests passos per afegir articles a la carta del quiosc. En aquests moments, els articles només es poden afegir de forma individual.

Nota: L’Square Kiosk admet articles sense preu (0 €), però el cost es mostrarà com a 0 € en fer la comanda, en lloc de «sense preu».  Es poden afegir a la cistella de la mateixa manera que els articles amb preu.  Els clients encara hauran de pagar i completar la venda a l’Square Kiosk, fins i tot si el total és de 0 €.

Afegeix articles a la carta del quiosc

Per afegir articles individuals a la carta del quiosc:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i ves a Gestió de dispositius > Quiosc.
    2. Selecciona Modifica els articles i les categories > Articles per consultar la llista completa d’articles.
    3. Fes clic a un article específic per obrir la pàgina Modifica l’article.
    4. Ves a la secció On es ven i activa el quiosc.
    5. A la secció Visibilitat del web, selecciona si vols que els articles estiguin Visibles, Ocults o No disponibles.
    6. Desplaça’t fins a Tramitació i selecciona Mètodes de gestió online > Modifica > Comandes d’autoservei > Fet.
    7. Repeteix aquest procés amb tots els articles.

Nota: si fas servir Vendes online Square, el preu de venda en línia amb descompte també es reflectirà en els quioscos.

Afegeix un modificador personalitzat de l’article de la comanda

Pots crear un modificador de text perquè els clients puguin demanar el que volen realment i personalitzar determinats articles de la carta. És útil en cas de voler substituir un ingredient per un altre, problemes d’al·lèrgies o altres ajustos que els modificadors preestablerts no cobreixen.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i ves a Gestió de dispositius > Quiosc.
    2. Selecciona Modifica els articles i les categories > Articles per consultar la llista completa d’articles.
    3. Fes clic a un article específic per obrir la pàgina Modifica l’article.
    4. Fes clic a Crea un modificador > Modificador de text.
    5. Afegeix un Nom del modificador.
    6. Afegeix un Nom per mostrar per al modificador.
    7. Fes clic a Desa.

Assigna el modificador de text als articles corresponents de la carta del quiosc perquè els clients puguin demanar canvis personalitzats a la comanda durant el procés.

Reorganitza els articles i les categories a la carta del quiosc

Pots canviar l’ordre dels articles i de les categories que es mostren a la carta del quiosc. Si modifiques l’ordre dels articles i les categories, també en modificaràs l’ordre de visualització a l’Square Kiosk, a Vendes online Square i al TPV.

Reorganitza les categories:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i ves a Articles > Categories.
    2. Selecciona Reorganitza per ajustar l’ordre en què es mostren les categories.
    3. Fes clic a les fletxes amunt i avall que hi ha al costat de les categories per organitzar-les en l’ordre que vulguis.
    4. Selecciona Reorganització feta per desar els canvis.

Reorganitza els articles

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i ves a Articles > Categories.
    2. Selecciona una categoria per modificar-la.
    3. Ves a l’encapçalament Articles i selecciona Reorganitza.
    4. Amb la icona del punt que trobaràs a l’esquerra del nom de cada article de la categoria, pots arrossegar i deixar anar els articles i col·locar-los en l’ordre que prefereixis.
    5. Selecciona Fet per acabar de reorganitzar els articles.
    6. Fes clic a Desa per desar els canvis a la categoria.

Troba els articles que falten

Un article específic no es mostra a la carta del quiosc

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i ves a Gestió de dispositius > Quiosc > Modifica els articles i les categories.
    2. Fes clic a Articles i selecciona el que no es mostri al menú del quiosc.
    3. Cal que facis algunes comprovacions:
    4. A la secció On es ven, el quiosc està activat.
    5. A Visibilitat del lloc, l’article es defineix com a Visible.
    6. A Tramitació, fes clic a Modifica els mètodes de tramitació online i assegura’t que les comandes d’autoservei estiguin activades.

A la carta del quiosc només es mostraran els articles de les categories assignades als quioscs.

Els articles de la mateixa categoria no es mostren al quiosc

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square.
    2. Fes clic a Articles > Categories.
    3. Selecciona una categoria que hagi de mostrar-se al quiosc.
    4. A la secció Visibilitat del canal, assegura’t que la categoria estigui activada al quiosc.