Inici>Comença

Crea un web informatiu amb Vendes en línia Square

Nota: per activar algunes funcions, hauràs de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

És una solució molt pràctica que t’ajudarà a crear un web informatiu sense funcions d’ecommerce. Afegeix-hi text i imatges per començar de franc. Consulta les funcions disponibles a l’editor per optimitzar el web.

Abans de començar

Assegura’t de tenir un compte de Square. Encara que no venguis res, has de verificar la teva identitat com a mesura de seguretat.

Ves a Vendes en línia Square

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Vendes en línia > Vendes en línia per accedir a la Vista general de Vendes en línia Square.

  2. Selecciona Modifica el web per obrir l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Tria les funcions

Comença un blog

Els clients podran compartir a les xarxes socials les publicacions que creïs. Consulta com crear un blog amb Vendes en línia Square.

Allotja vídeos

També pots allotjar vídeos al web pujant els teus propis fitxers o incrustant-los des de YouTube. Consulta més informació sobre com afegir vídeos de YouTube i d’altres plataformes a Vendes en línia Square.

Mostra documents

Pots pujar documents PDF al web per a qualsevol finalitat. Consulta més informació sobre com publicar fitxers PDF al web de Vendes en línia Square.

Tria el disseny

Dissenyar un web informatiu requereix temps, però els temes de Vendes en línia Square t’ho posen fàcil. Un cop a l’editor web, consulta com Dissenya i personalitza el web de Vendes en línia Square amb totes les opcions disponibles.

Tria el domini

Assegura’t de publicar el web en un domini perquè aparegui online. Pots fer servir un subdomini gratuït de Square sense data de venciment per posar-te en marxa en un no res (com ara lamevacartera.square.site) o un de personalitzat (com ara lamevacartera.com) per destacar la marca. Per a més informació, consulta com Comença amb els dominis de Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?