Inici

Converteix existències amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i empleats amb permisos d’inventari que vulguin fer un seguiment de les unitats que fan servir a la col·lecció d’articles i convertir-les. Aquesta funció està disponible amb el pla Plus de Square per a comerços. Consulta més informació sobre Personal Square i els permisos personalitzats.

Sobre la conversió d’existències

Pots fer un seguiment de l’inventari dels productes que vens en diverses unitats amb la funció de conversió d’existències de la col·lecció d’articles. Per exemple, si el teu comerç ven vi en ampolla i en copa, ara pots fer el seguiment de tot l’inventari en una sola variant d’article, de manera que, tant si el vens en ampolla com en copa, l’inventari es redueixi.

Abans de començar

Per convertir existències, has d’actualitzar les variants d’articles. Pots crear o editar variants d’articles des de la pàgina de l’article del Tauler de control de Square. Consulta més informació sobre com Crea i gestiona els articles des del Tauler de control de Square i Importa articles online.

Converteix les existències a diverses unitats

Per començar:

  1. Ves a Articles i comandes > Articles > Pestanya Col·lecció d’articles del Tauler de control en línia de Square.

  2. Selecciona un article existent o fes clic a Crea un article.

  3. Afegeix una unitat a les variants de l’article:

    • Si l’article no té variants, a la secció Variants, selecciona Afegeix per accedir a la vista Crea una variant i introdueix la informació corresponent.

    • Si l’article té una o diverses variants, selecciona el nom de la variant i, a la secció Modifica la informació de la variant, selecciona Afegeix una unitat.

  4. Selecciona una unitat o crea’n una de nova escrivint-ne el tipus, com ara Copa.

  5. A la secció Conversió, indica les dades de conversió de la variant de l’article. Per exemple, una conversió d’una ampolla de vi pot ser 4 copes equivalen a 1 ampolla.

  6. Fes clic a Fet per desar-ho.

Si fas el seguiment de les existències d’un article, la columna d’existències de la taula Variants mostrarà la quantitat disponible de l’article en cada unitat. A l’exemple anterior, hi ha disponibles 12,5 ampolles de vi o 50 copes.

Pots afegir diverses unitats a qualsevol article que no faci servir opcions d’articles. El procés es pot repetir per a articles que es venen en diverses unitats.

Articles relacionats

No trobes el que necessites?