Conversió d’existències: data de límit de vendes

Amb Conversió de les existències, els subscriptors de Square per a comerços podran gestionar l’inventari quan venguin un article en diferents unitats de mesura. Comencem.

Conversió d’existències

Si necessites fer el seguiment de coses que es venen en diferents unitats, pots fer-ho utilitzant la funció de conversió de les existències a la Col·lecció d’articles. Per exemple, si el teu comerç ven vi en ampolla i en copa, ara pots fer el seguiment de tot l’inventari en una sola variant d’article, de manera que, tant si el vens en ampolla com en copa, l’inventari es redueixi.

Per començar:

1. Ves a la pestanya Articles del Tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona un article existent o fes clic a Crea un article.

3. A la secció Variants, selecciona Afegeix una unitat al camp del preu, o selecciona Edita la informació de la variant > Afegeix una unitat. Si l’article conté diverses variants, selecciona el nom de la variant i, des deEditar la informació de la variant, selecciona Afegeix la unitat.

4. Selecciona una unitat o crea’n una de nova, com Copa.

5. A la secció Conversió, indica les dades de conversió de la variant de l’article. Per exemple, una conversió d’una ampolla de vi pot ser "4 copes correspon a 1 ampolla".

6. Fes clic a Fet per desar-ho.

Nota: Si estàs fent el seguiment de l’inventari d’un article, la columna de l’inventari a la taula de Variants mostrarà la quantitat d’aquest article disponible per a cadascuna de les unitats. (A l’exemple següent, hi ha disponibles 12,5 ampolles de vi de Napa de 2018, o 50 copes disponibles).

Pots afegir diverses unitats a qualsevol article que no utilitzi Opcions de l’article. Aquest procés es pot repetir per qualsevol article addicional venut en diverses unitats.

Venda de l’inventari

1. Dirigeix-te a Articles i selecciona l’article que voldries vendre.

2. Selecciona la Variant que t’agradaria vendre. A continuació, selecciona Afegeix a la cistella.

3. Si hi ha diversos tipus d’unitat per a una sola variant, necessitaràs seleccionar la variant i, després, la unitat.

4. A continuació, indica la quantitat seleccionant l’article a la part superior dreta. Es mostrarà en text blau. Apareixerà una nova pantalla. Has d’indicar la quantitat i seleccionar Fet.

5. Selecciona Afegeix a la cistella. L’article es troba ara a la comanda del client. Hi ha diverses maneres en què la informació per unitat variarà, a mesura que es mostra als informes i al Tauler de control. Als exemples següents fem servir un paquet de 5 espelmes, venudes en conjunt i individualment, per mostrar la diferència.