Conversió d’existències: data de límit de vendes

Amb la Conversió d’existències, els subscriptors de Square for Retail poden gestionar l’inventari en diverses unitats de mesura quan venen articles. Fer el seguiment dels components o ingredients ajuda a saber:

• Desglossa l’inventari d’un article en petits components per facilitar-ne el seguiment i la gestió.

• Estalvia temps quan rebis les existències i en fer-ne el seguiment amb unitats de mesura que coincideixin amb la manera com reps i comptes els articles.

• Ajuda a aquells que venen diverses unitats d’un article (p. ex. 6 unces, ampolla) i volen fer servir un únic inventari per generar-ne diferents visualitzacions.

Conversió d’existències

Si et cal fer el seguiment dels articles que es venen en diferents unitats, pots fer-ho amb la funció de conversió de les existències que tens a la Col·lecció d’articles. Per exemple, si el teu comerç ven vi en ampolla i en copa, ara pots fer el seguiment de tot l’inventari en una sola variant d’article, de manera que, tant si el vens en ampolla com en copa, l’inventari es redueixi.

Per començar:

1. Ves a Articles i comandes > Articles > Col·lecció d’articles al Tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona un article existent o fes clic a Crea un article.

3. A "Variants," selecciona Afegeix una unitat al camp del preu o Modifica la informació de la variant > Afegeix una unitat. Si es tracta d’un article amb diverses variants, selecciona el nom de la variant i, a continuació, al mode Modifica la informació de la variant, selecciona Afegeix una unitat.

4. Selecciona una unitat o crea’n una de nova, com "copa".

5. Selecciona la precisió. Per a les unitats noves, introdueix una abreviatura. Fes clic a Crea.

6. A la secció Conversió, indica les dades de conversió de la variant de l’article. Per exemple, una conversió d’una ampolla de vi pot ser «4 copes equivalen a 1 ampolla».

7. Fes clic a Fet > Desa.

Pots afegir diverses unitats a qualsevol article que no faci servir les opcions de l’article. El procés es pot repetir per a articles que es venen en diverses unitats.

Nota: si fas el seguiment de les existències d’un article, la columna d’existències de la taula Variants mostrarà la quantitat disponible de l’article en cada unitat.

Ven el teu inventari

A l’aplicació de Square per a comerços:

1. Ves a Articles i selecciona l’article que t’agradaria vendre.

2. Selecciona la Variant que t’agradaria vendre i, a continuació, selecciona Afegeix a la cistella.

3. Si hi ha diversos tipus d’unitat per a una sola variant, hauràs de seleccionar la variant i després, la unitat.

4. Introdueix la quantitat seleccionant l’article.

5. Apareixerà una nova pantalla. Escriu la quantitat i fes clic a Fet.

6. Selecciona Afegeix a la cistella i veuràs com apareix l’article a la comanda del client. La informació per unitat pot aparèixer de diverses maneres als informes i al tauler de control en línia de Square.