Inici>Articles i inventari

Gestiona l’inventari amb l’aplicació de TPV per a comerços

Amb les eines TPV per a comerços Plus de Square, pots rebre inventari i gestionar-lo des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços en dispositius iOS, l’Square Terminal, l’Square Stand i l’Square Register.

Nota: en aquests moments, la gestió avançada de l’inventari no està disponible amb el pla Gratuït de Square per a comerços. Fes un seguiment de l’inventari per a qualsevol variant d’article creada des del Tauler de control de Square o des de l’aplicació per al Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Rep les existències

Recepció d’existències en dispositius iOS

1. Toca Inventari a la barra de navegació.
  2. Nota: si fas servir Square per a comerços amb un iPhone, toca la icona de la llista per veure l’Inventari.
  3. Toca Vista general de les existències > Rep les existències.
  4. Cerca o escaneja articles per rebre les existències > introdueix la quantitat de les existències. També pots escanejar el mateix article diverses vegades per rebre més existències, o bé escanejar diversos articles una vegada i modificar-ne la quantitat més endavant.
  5. Per modificar les dades del proveïdor i dels articles, com ara el cost unitari, toca els articles corresponents a Vista general de les existències i modifica’n la informació a la pantalla emergent.
  6. Quan acabis, toca Confirma la recepció.

Recepció d’existències a l’Square Terminal

1. Toca Inventari a la barra de navegació.
  2. Toca el botó de cerca per afegir articles. Pots seleccionar diversos articles i, a continuació, tocar Afegeix a la llista.
  3. Introdueix els nivells d’existències i, a continuació, toca Continua.
  4. Revisa la informació de les existències i, tot seguit, toca Fet.
  5. Afegeix un proveïdor i, a continuació, toca Fet.
  6. Segueix les instruccions fins que hagis acabat.

Ajusta les existències

Per ajustar el nivell d’existències des de l’aplicació per a comerços:

1. Toca les tres línies horitzontals > Articles.

2. Desplaça’t per la llista d’articles o fes servir la barra de cerca. Quan trobis l’article que cerques, toca’l per veure’n la pàgina amb els detalls.

3. Toca el nombre destacat per veure’n les Existències actuals.

4. Selecciona un motiu, introdueix el nou nombre d’existències i toca Desa.

Consulta i gestiona les existències

Tant si portes un comerç independent com si tens diversos punts de venda activats amb el teu compte de Square per a comerços, pots consultar els nivells actuals d’existències per a qualsevol dels teus punts de venda directament a l’aplicació per a iOS. També pots filtrar l’inventari per categoria i punt de venda, i ordenar-lo fent servir diversos factors quan utilitzis l’aplicació per a iOS. Per començar:

1. A l’aplicació de Square per a comerços, toca la icona de la llista de verificació per mostrar l’Inventari i, a continuació, toca Vista general de les existències.

2. Busca els articles per nom o SKU a la barra de cerca, o fes servir un lector de codis de barres compatible per buscar per GTIN o UPC.

3. Per filtrar els resultats de la cerca, toca la icona d’activar/desactivar per mostrar la pantalla de Filtres. Des d’aquí, pots filtrar per categoria i punt de venda, així com ordenar per Les existències més baixes primer, Les existències més altes primer o per ordre Alfabètic.

4. Un cop hagis seleccionat els filtres pertinents, toca Aplica. Des d’aquí, pots veure el recompte d’existències actual i dur a terme diverses accions, com ara rebre existències, afegir informació dels proveïdors o afegir costos unitaris.

Per veure els nivells d’inventari d’una variant específica a escala d’article:

1. A l’aplicació de Square per a comerços, toca un article perquè es mostri la pàgina amb la informació de l’article.

2. A Existències a altres punts de venda, toca el número de color blau. Nota: el número que es mostra és el nombre total d’existències que hi ha a tots els altres punts de venda actius.

3. Revisa el desglossament d’existències per punt de venda.

Quan selecciones un punt de venda específic, pots veure la informació que s’inclou al perfil del punt de venda.

A més, pots transfereix les existències entre els punts de venda fent servir un lector de codis de barres amb el Tauler de control en línia de Square, però tingues en compte que:

• En aquest moment, les transferències d’existències només estan disponibles a través del Tauler de control en línia de Square.

• Els lectors amb Bluetooth han de fer servir el mode de teclat per poder funcionar amb un ordinador de taula o portàtil.

• Has d’escanejar un codi de barres dues vegades per afegir l’article a la llista d’inventari.

• En aquest moment, només es poden fer ajustos incrementals des del Tauler de control de Square fent clic a la quantitat i escrivint la quantitat nova.

Aquí tens més informació sobre com gestió de l’inventari amb Square per a comerços.

Recompte de l’inventari

Amb el Pla Plus de Square per a comerços, pots dur a terme recomptes de cicles manualment des de l’iPad o l’iPhone com si res, o bé fer servir un lector de codis de barres compatible o la càmera integrada de l’iPhone o l’iPad.

Manual

1. A la barra de navegació de l’aplicació de Square per a comerços, toca Inventari. Nota: si fas servir Square per a comerços en un iPhone, toca la icona de la llista per accedir a Inventari i, a continuació, toca Vista general de les existències.

2. Toca Modifica les existències > Recompte.

3. Toca la barra de cerca a la part superior de la pantalla i selecciona la variant pertinent > toca Afegeix a la llista.

4. Toca la variant de l’article per introduir una quantitat amb el teclat numèric, a continuació, toca Fet.

5. Repeteix aquest procés per a totes les variants pertinents.

6. Toca Continua > Confirma.

Lector

1. A la barra de navegació de l’aplicació de Square per a comerços, toca Inventari. Nota: si fas servir Square per a comerços en un iPhone, toca la icona de la llista per accedir a Inventari i, a continuació, toca Vista general de les existències.

2. Toca Modifica les existències > Recompte.

3. Escaneja l’article amb un lector de codis de barres compatible o la càmera integrada de l’iPad o iPhone. Continua per escanejar o toca la pantalla quan la càmera integrada estigui oberta per incrementar la quantitat d’un en un, cada vegada.

4. Repeteix aquest procés per a totes les variants pertinents.

5. Toca Continua > Confirma.

Pots desar el recompte de l’inventari o cancel·lar-lo en qualsevol moment tocant la icona de la X que hi ha al costat de Recompte d’existències, a la cantonada de la pantalla. Veuràs una finestra emergent amb el missatge Desa el progrés i tindràs l’opció de desar i tancar, o bé tancar sense desar. Nota: el progrés que hagis fet només es desarà al dispositiu que hagis fet servir per fer el recompte de l’inventari. Això vol dir que no podràs accedir a un recompte desat des d’un altre dispositiu, encara que s’hi hagi iniciat la sessió amb el mateix compte de Square.

Comandes

Amb el pla Plus de Square per a comerços, pots crear i gestionar comandes a ulls clucs des de l’aplicació en dispositius iOS, l’Square Register, l’Square Terminal i també al Tauler de control en línia de Square, per estar al dia dels teus productes, fer un seguiment dels proveïdors i rebre existències.

Nota: ara per ara, la possibilitat de crear i modificar comandes des de l’aplicació no està disponible a l’Square Terminal.

Crea comandes des del TPV de Square per a comerços

1. A la barra de navegació, toca Inventari. Nota: si fas servir Square per a comerços en un iPhone, toca la icona de la llista per veure l’inventari.
  2. Toca Comandes i selecciona Crea una comanda.
  3. Selecciona un proveïdor ja existent o toca Crea un proveïdor nou per afegir un proveïdor amb el qual hagis començat a treballar. A continuació, selecciona Continua.
  4. Fes servir la barra de cerca o un lector de codis de barres compatible per seleccionar els articles que vulguis incloure en la comanda i toca Continua.
  5. Introdueix més dades de la comanda, com ara el cost unitari i la quantitat, i toca Continua per revisar-la.
  6. A la pantalla Revisa la comanda, comprova que tota la informació sigui correcta i selecciona Desa per continuar-hi treballant en un altre moment o Crea per completar-la.
  7. A la pantalla Envia una còpia de la comanda, tens l’opció d’enviar-ne una còpia al proveïdor i una altra a tu, i també de deixar-hi notes específiques. Quan hagis acabat, toca Fet.

Gestiona comandes des del TPV de Square per a comerços

1. A la barra de navegació, toca Inventari. Nota: si fas servir Square per a comerços en un iPhone, toca la icona de la llista per veure l’inventari.
  2. Toca Comandes > toca la comanda corresponent a la llista Actives.
  3. Toca Selecciona articles a rebre > marca els articles que vulguis rebre > toca Següent.
  4. Per als articles rebuts que necessitin modificacions, toca Recepció completa per rebre la quantitat completa, o bé toca Recepció parcial per rebre una quantitat parcial > toca Desa.
  5. Toca Següent un altre cop per veure el resum de la comanda i toca Fet per completar la recepció.

Aquí tens més informació sobre com gestió de les comandes amb Square per a comerços.