Inici

Canvis importants a la Vista general de Vendes en línia Square

Square-Online-Overview-Page-Changes-ES-CA

És possible que hagis rebut diverses notificacions sobre diferents seccions de la Vista general de Vendes en línia Square que passaran a altres llocs del Tauler de control de Square. Descriurem què impliquen per a tu aquests canvis i com afecten les operacions perquè puguis trobar les funcions que necessites per gestionar el teu web de Vendes en línia Square.

Si necessites més informació sobre com navegar per Vendes en línia Square, aquí t’expliquem com fer servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control.

Vista general

Per què canvien tantes coses a Vendes en línia Square?

Els vostres comentaris ens diuen que gestionar les vendes presencials i online no sempre ha estat fàcil. Per exemple, quan s’afegeix un article nou al catàleg, cal classificar-lo per separat per poder fer-lo servir en vendes presencials i al web de Vendes en línia Square. El nostre objectiu és eliminar les operacions repetitives de Vendes en línia Square. Com més cohesionats siguin els productes i les eines de Square, menys temps passaràs fent la mateixa feina en diversos llocs.

Quines seccions de la Vista general de Vendes en línia Square estan canviant?

Les següents pestanyes del menú de navegació de l’esquerra de la Vista general de Vendes en línia Square es mouran a altres parts del Tauler de control de Square:

  • Articles del web i Categories del web (es trobaran a Articles)
  • Impostos sobre les vendes (es trobarà a Configuració o Configuració compartida)
  • Cupons (es trobarà a Articles o Configuració compartida)
  • Tramitació
  • Comandes
  • Informes

Perdré alguna funcionalitat quan aquestes seccions es moguin a altres llocs del Tauler de control de Square?

Tot i que alguna cosa pot canviar una mica, gairebé totes les funcions i funcionalitats dels articles, les categories, els impostos sobre les vendes, els cupons, la tramitació, les comandes i els informes del web de Vendes en línia Square funcionaran igual. No obstant això, algunes funcions i funcionalitats que es fan servir poc s’eliminaran durant aquesta transició.

Quin és el calendari per a tots aquests canvis?

Cada secció es transferirà de forma independent al llarg del 2024, i es preveu que tots els canvis es completin a finals d’any.

Articles i categories

Quins canvis hi haurà en la gestió d’articles i categories de Vendes en línia Square?

Normalment, la gestió d’articles es trobava en dos llocs: la secció Articles de la col·lecció d’articles de Square i la secció Articles de la Vista general de Vendes en línia Square. Els articles i les categories del web, les opcions i les preferències dels articles passaran a la col·lecció d’articles de Square. Això vol dir que podràs gestionar-ne tots els aspectes, incloses les funcions específiques de Vendes en línia Square, des d’un sol lloc.

Quins canvis hi haurà en els articles del web de Vendes en línia Square?

Tot i que molta informació de l’article (com el nom i el preu) ja estava sincronitzada entre la col·lecció d’articles de Square i Vendes en línia Square, no ho estava tota. A més, part de la informació només es va publicar a Vendes en línia Square. Hem transferit tota la informació específica de Vendes en línia Square durant gran part del 2023 i el 2024 perquè puguis gestionar els articles exclusivament des de la col·lecció d’articles. Consulta més informació sobre com gestionar la configuració dels articles de Vendes en línia Square des de la col·lecció d’articles.

Quins canvis hi haurà en les categories del web de Vendes en línia Square?

El conjunt de categories de la col·lecció d’articles de Square i les categories de la Vista general de Vendes en línia Square no s’han sincronitzat mai i has hagut de mantenir llistes de categories separades. Hem millorat les funcions i la funcionalitat de les categories de la col·lecció d’articles perquè puguis reorganitzar-les i agrupar-les, assignar un article a diverses categories i establir-ne la visibilitat online. Les categories de Vendes en línia Square es poden transferir a les de la col·lecció d’articles perquè puguis gestionar-les totes des d’un sol lloc. Aquí tens més informació sobre aquests canvis importants en les categories del web de Vendes en línia Square.

Quins canvis hi haurà en les preferències i la configuració de sincronització dels articles de Vendes en línia Square?

Moltes de les preferències i la configuració de sincronització d’articles de Vendes en línia Square es mouen de lloc perquè puguis controlar com es representen els articles al web de Vendes en línia Square des del mateix lloc on gestiones els articles: la col·lecció d’articles.

El tipus d’article que prefereixis, els mètodes de tramitació, la visibilitat i l’assignació del web de Vendes en línia Square per defecte es mouran a la col·lecció d’articles a Configuració > Valors per defecte dels articles. Transferirem la configuració predeterminada existent a la col·lecció d’articles de Square sense que hi hagi interrupcions en el web de Vendes en línia Square ni en la gestió d’articles. Pots canviar aquesta configuració en qualsevol moment.

Impostos sobre les vendes

Quins canvis hi haurà en la configuració dels impostos sobre les vendes de Vendes en línia Square?

Normalment, Square ha tingut dos llocs diferents per configurar i gestionar els impostos de les comandes online i del TPV: la secció Impostos sobre les vendes de la Vista general de Vendes en línia Square i la secció Impostos sobre les vendes de la pàgina Compte i configuració. Ara, la gestió dels impostos, independentment del canal, estarà a Compte i configuració. Consulta més informació sobre com gestionar la configuració dels impostos per a les comandes de Vendes en línia Square.

Nota: aquests canvis afectaran diferents mercats al llarg del 2024. És possible que aquests canvis encara no es facin efectius.

Cupons

Quins canvis hi haurà en els cupons de Vendes en línia Square?

La creació i gestió de cupons passarà de Vendes en línia Square a Màrqueting Square. Amb aquest canvi, podràs gestionar i modificar cupons de manera centralitzada i fer-los servir al web de Vendes en línia Square i a altres productes Square. Aquí t’expliquem com crear descomptes i cupons per als articles de Vendes en línia Square.

Nota: amb Màrqueting Square, pots crear, gestionar i fer servir cupons a Vendes en línia Square i al TPV Square sense haver-te de subscriure.

Tramitació

Quins canvis hi haurà en la configuració de la tramitació de Vendes en línia Square?

La configuració de la tramitació de Vendes en línia Square passa de la secció Tramitació de la Vista general de Vendes en línia Square a la secció Tramitació de la pàgina Compte i configuració. Ja es pot accedir a la configuració de recollida a l’establiment i entrega a domicili. La configuració de l’enviament de les comandes de Vendes en línia Square es mourà aquest 2024.

Puc aplicar la mateixa configuració de tramitació de les comandes online de Vendes en línia Square a les creades des del TPV Square?

Encara no, però estem treballant perquè puguis trobar totes les funcions i funcionalitats d’enviament, recollida a l’establiment i entrega a domicili a Vendes en línia Square i a la pàgina Compte i configuració. D’aquesta manera, la configuració de tramitació s’aplicarà tant a les comandes presencials com online.

Comandes

Quins canvis hi haurà en la gestió de les comandes de Vendes en línia Square?

Normalment, les comandes de Square s’han pogut gestionar des de dos llocs: Comandes a la Vista general de Vendes en línia Square i Comandes a l’Administrador de comandes de Square. Tot i que les comandes de Vendes en línia Square sempre s’han incorporat a l’administrador de comandes de Square, algunes funcions i funcionalitats només estaven disponibles a Vendes en línia Square. Hem afegit aquestes funcions a l’administrador de comandes de Square perquè puguis gestionar-les totes des d’un sol lloc.

A més, a principis d’aquest any, es va moure la gestió de les comandes d’enviament, les entrades i les etiquetes a la nova secció d’ enviaments de l’administrador de comandes. Les comandes de Vendes en línia Square es mouran completament aquest 2024.

Informes

Quins canvis hi haurà en els informes de Vendes en línia Square?

Les estadístiques i els informes es traslladaran a la secció Informes Square del Tauler de control perquè puguis consultar totes les dades en un sol lloc. Sempre has pogut veure les comandes online com a part dels informes generals de les vendes de Square i els nous filtres de canal t’ajudaran a centrar-te en les dades específiques del web.

També posarem en marxa una nova secció de Vendes en línia Square a la pàgina Informes Square. Això inclou dues pàgines noves (l’informe de l’embut de compres i l’informe del trànsit web i orígens) per obtenir informació específica sobre el teu negoci online, com ara la taxa de conversió i el trànsit web. Com abans, aquests dos informes només estaran disponibles quan actualitzis la subscripció a Vendes en línia Square.

Si bé l’accés als informes passarà a un espai centralitzat del Tauler de control, tingues en compte el següent:

  • Les dades històriques de la cistella i la categoria no es migraran.
  • Les dades històriques del rendiment de correus electrònics per a cistelles descartades no es migraran.
  • Si tens diversos webs a Vendes en línia Square, només pots filtrar per web a Informes Square les dades posteriors a l’1 de gener del 2021.

Aquí tens més informació sobre aquests canvis importants en els informes de Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?