Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Novetats a Gestió d’equips i Torns Square

A partir del juny del 2023, les funcions de gestió del personal de Gestió d’equips Square, com ara la programació, el seguiment de les hores, els informes de la mà d’obra vs. vendes i el seguiment de les comissions passa a ser un nou servei independent anomenat Torns Square. Tota la funcionalitat de gestió laboral de Torns Square és la mateixa. Pots registrar-te a un pla de Torns Square a la secció Torns del Tauler de control en línia de Square.

Torns Square està dividit en dos nivells:

  • El pla Gratuït de Torns, que inclou funcions bàsiques de seguiment de les hores i programació, i no té cap cost per als equips de fins a cinc empleats, inclosa la persona propietària del compte.

  • El pla Plus de Torns, que inclou funcions avançades de gestió laboral per a equips de 6 o més empleats (a partir de 3,50 € per empleat). El pla Plus de Torns té un requisit mínim de subscripció de dos empleats, inclosa la persona propietària del compte.

Gestió d’equips i Equips Plus ja no inclouran funcions de Torns, com ara la programació i el seguiment de les hores. Gestió d’equips tindrà un únic nivell d’accés i codis d’accés personals, i Equips Plus encara oferirà funcions com ara permisos personalitzats il·limitats i un registre de l’activitat de l’equip. Els plans de subscripció varien en funció del moment en què va començar la subscripció a Equips Plus o al Pla Plus de Torns. Pots consultar més informació sobre cada possible cas a continuació.

Per a més informació: Get Started with Square Shifts.

Subscriptors d’Equips Plus que es van registrar abans del 27 de juny del 2023

A partir del 27 de juny del 2023, qualsevol persona que tingui una subscripció activa a Equips Plus tindrà un pla de subscripció heretat amb les funcions d’Equips Plus i el pla Plus de Torns Square. No cal que facis res per continuar utilitzant aquests serveis, i no hi haurà cap canvi en la facturació de la subscripció fins a nou avís. El canvi es mostrarà al Tauler de control de Square com a Equips Plus (heretat). Si decideixes donar-te de baixa d’aquesta subscripció heretada d’Equips Plus, a partir del 28 de juny del 2023 no podràs tornar a aquest pla antic i t’hauràs de subscriure a Equips Plus i al pla Plus de Torns Square per separat per recuperar aquestes funcions.

Venedors que fan servir les funcions gratuïtes de gestió laboral després del 27 de juny del 2023

El 27 de juny del 2023, qualsevol venedor que faci servir les funcions de gestió del personal a Gestió d’equips rebrà una notificació per fer-li saber que, a partir de l’1 d’agost del 2023, ja no tindrà accés a les funcions de Torns Square com a part del pla Gratuït de Gestió d’equips. Els venedors que tinguin el pla Gratuït de Gestió d’equips i perdin l’accés a les funcions de Torns Square hauran de seleccionar un pla de Torns Square si volen continuar fent-les servir.

Nous subscriptors d’Equips Plus o el pla Plus de Torns a partir del 27 de juny del 2023

A partir del 27 de juny del 2023, les funcions de gestió del personal del pla Plus de Torns ja no estaran incloses a la subscripció d’Equips Plus per als nous subscriptors. A partir del 27 de juny del 2023, s’oferirà als nous subscriptors d’Equips Plus o el pla Plus de Torns una prova gratuïta de 30 dies per al servei o serveis als quals se subscriguin. Quan s’acabi la prova gratuïta, començarà la facturació de la subscripció als serveis en qüestió. Els venedors que només necessitin una de les subscripcions poden donar de baixa les que no facin servir a la secció de Preus i subscripcions del Tauler de control en línia de Square.

Pots revisar les funcions i els preus de les subscripcions tant per a Gestió d’equips com per a Pla Plus de Torns Square al Centre d’ajuda.

Actualitza la teva subscripció

Per subscriure’t al pla Gratuït o al pla Plus de Torns Square:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i selecciona Torns.

  2. Tria un pla de Torns Square: Gratuït o Plus.

  3. Segueix els passos per registrar-t’hi. Si et subscrius al Pla Plus de Torns, hauràs de proporcionar la informació de pagament.

Nota: el pla Gratuït de Torns Square permet tenir un màxim de cinc empleats, inclosa la persona propietària del compte. Si vols donar accés al calendari, al seguiment de les hores o a qualsevol altra funció de gestió del personal a sis o més empleats, t’hauràs de subscriure al pla Plus de Torns Square. El límit d’empleats no s’aplica als subscriptors del pla Plus o Prèmium de Square per a comerços, el pla Plus o Prèmium de Square per a restaurants o el pla Plus o Prèmium de Cites Square.

També pots subscriure’t al pla Plus de Torns per gaudir d’una prova gratuïta de 30 dies. Tot i que cal indicar la informació de pagament per registrar-s’hi, no es farà cap càrrec al teu compte fins al mes següent. Si actives el pla Plus de Torns i vols fer servir Torns gratuïts, sempre pots actualitzar la subscripció a la secció de Preus i subscripcions del Tauler de control en línia de Square.

Preus i funcions

Per accedir a les funcions de gestió del personal de Torns Square, cal subscriure’s al servei. La versió gratuïta de Torns Square inclou funcions bàsiques, com ara que els empleats puguin registrar l’entrada i la sortida al TPV o a l’aplicació de Square per a equips, i tu puguis programar les seves hores, fer-ne un seguiment i gestionar diversos sous.

El pla Plus de Torns inclou funcions avançades addicionals, com ara informes de la mà d’obra vs. les vendes, agrupació de les propines, seguiment de les comissions, recordatoris de torns per a l’equip i moltes coses més. Amb el pla Plus de Torns, pagues a partir de 3,50 € per empleat actiu al teu compte de Square i se’t factura per avançat a principis de mes.

Els preus de Gestió d’equips no canviaran amb aquesta actualització i encara estarà disponible tant en versió gratuïta com de pagament (a partir de 25 € al mes per punt de venda).

Nota: el pla Plus de Torns té un requisit mínim de subscripció de dos empleats al mes. Els subscriptors al pla Prèmium de Cites Square, al pla Prèmium de Square per a comerços o al pla Prèmium de Square per a restaurants tindran accés a totes les funcions del pla Plus de Torns com a part de la subscripció. Si tens una subscripció a qualsevol d’aquests serveis, hi accediràs automàticament.

Més informació sobre Preus i funcions de Torns Square.

No trobes el que necessites?