Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Fes servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square

Amb les funcions versàtils de Vendes en línia Square, pots integrar el teu lloc web directament, o fer-lo servir de manera conjunta, amb molts altres productes de Square. Crea un lloc web amb moltes possibilitats i treu profit del conjunt d’eines i serveis de Square per simplificar les necessitats del teu negoci.

Per obtenir més informació sobre la nostra plataforma de creació de llocs web, descobreix com començar amb Vendes en línia Square.

Productes de Square

Fes servir qualsevol d’aquests productes de Square per millorar la presència del teu negoci en línia.

Cites Square

Amb Vendes en línia Square pots crear un web professional on reservar cites al teu calendari de Cites Square sigui bufar i fer ampolles. Per crear una pàgina de reserves en línia amb Vendes en línia Square:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona +Afegeix > Pàgina.
  2. Selecciona Cites i afegeix la pàgina al menú de navegació.
  3. Personalitza-la segons les teves necessitats. Aquí trobaràs informació sobre com dissenyar i personalitzar el teu web de Vendes en línia Square.
  4. Publica el web perquè s’hi mostrin els canvis.

Elimina la resta de pàgines si vols que al teu web només hi hagi la pàgina de reserves en línia. Si ja fas servir una pàgina de reserves en línia de Cites Square, pots substituir la teva pàgina actual per una de nova amb la tecnologia de Vendes en línia Square. L’URL antic redirigirà automàticament les visites cap al nou.

Més informació sobre com afegir una pàgina de reserves en línia a Vendes en línia Square. Consulta les Preguntes més freqüents per obtenir més informació sobre l’ús de Vendes en línia Square en un negoci de serveis. I si ho necessites, aquí trobaràs informació sobre com començar amb Cites Square.

Nota: pots crear la teva pàgina de reserves en línia amb Vendes en línia Square, però també tens l’opció de fer servir una pàgina de reserves més antiga creada amb l’anterior programari de reserves de Square. A més, pots incrustar botons i ginys de reserva en un web creat a fora de Square. Si necessites més informació sobre com crear la teva pàgina de reserves en línia amb Vendes en línia Square o sobre altres eines, aquí t’expliquem com configurar les reserves en línia amb Cites Square.

Directori de clients de Square

Pots exportar llistes de difusió amb les adreces electròniques que recopilis a través del web de Vendes en línia Square seguint aquests passos:

  1. A la pàgina del Directori de clients de Square, selecciona Exporta clients.
  2. A la finestra emergent, selecciona Grups específics i marca Botiga virtual.
  3. Selecciona Exporta per desar i descarregar la llista com a fitxer CSV.

Més informació sobre com començar amb el Directori de clients de Square.

Targetes regal Square

Deixa que els clients comprin targetes regal Square mentre naveguen pel teu web de Vendes en línia Square. Quan seleccionin l’enllaç de les targetes regal al menú de navegació, se’ls dirigirà al web de Targetes regal Square, on podran comprar targetes regal físiques i electròniques, recarregar les que ja tinguin o comprovar-ne el saldo. Per afegir una pàgina de targetes regal al teu web de Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Targetes regal o Configuració compartida > Targetes regal.
  2. Selecciona Gestiona per anar a la Vista general de Targetes regal Square.
  3. Ves a Targetes regal electròniques > Configura.
  4. Activa Ven targetes regal electròniques en línia i selecciona Desa.
  5. A la pàgina Targetes regal de Vendes en línia Square, marca la casella per Afegir un enllaç a la pàgina de compra de targetes regal a la navegació del web.
  6. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square per veure-hi els canvis.

Un cop fet, els clients ja poden comprar targetes regal mitjançant una pàgina independent a l’URL proporcionat per Square. Automàticament s’afegirà un enllaç cap a aquesta pàgina al menú de navegació perquè els clients puguin comprar targetes regal de manera més fàcil.

Més informació sobre com vendre targetes regal al teu web de Vendes en línia Square.

Factures Square

Si ja utilitzes Factures Square i Vendes en línia Square, pots afegir un formulari de contacte al teu web de Vendes en línia Square. Així els clients es podran posar en contacte amb tu i demanar-te pressupostos personalitzats per als serveis que pagarien a través de les factures que emetessis.

Per afegir un formulari de contacte per obtenir pressupostos personalitzats al teu web de Vendes en línia Square:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina a la qual vols afegir el formulari de contacte.
  2. Selecciona +Afegeix > Secció i tria Formularis > Pressupost personalitzat.
  3. Per afegir més camps al formulari, selecciona’l al web i tria +Afegeix una pregunta al tauler d’edició.
  4. Publica el web perquè s’hi mostrin els canvis.

Nota: no podem garantir la seguretat de les dades que s’envien a través dels formularis. No demanis ni recullis informació personal confidencial de cap mena amb els formularis de contacte.

Més informació sobre els formularis de contacte a Vendes en línia Square.

Fidelització Square

Amb Fidelització Square pots crear un programa digital de recompenses de fidelització que doni incentius als clients amb cada compra perquè segueixin tornant.

Si fas servir Vendes en línia Square, els membres del programa de fidelització poden obtenir o bescanviar punts en finalitzar una transacció al teu web. El client haurà d’introduir el seu número de telèfon, i s’aplicaran automàticament les recompenses que vulgui fer servir per a aquella compra. Les recompenses que hagi aplicat a la transacció també es mostraran al seu rebut digital.

Per configurar Vendes en línia Square amb Fidelització Square:

  1. A la Vista general de Fidelització Square, selecciona Subscriu-te per començar a crear el programa de fidelització.
  2. Marca les caselles per activar els punts de venda que fa servir Vendes en línia Square.
  3. Selecciona Comença una prova gratuïta.

Nota: a continuació t’indiquem algunes limitacions que has de tenir en compte quan facis servir Fidelització Square al teu web de Vendes en línia Square:

  • Les recompenses en funció de la categoria no es poden bescanviar als webs de Vendes en línia Square. En canvi, sí que es poden bescanviar les recompenses en funció de l’article.
  • Quan els clients s’inscriuen a Fidelització mitjançant Vendes en línia Square, no rebran notificacions per SMS ni actualitzacions sobre el seu estat de Fidelització fins que no hagin fet una compra a través del TPV Square.
  • Els clients poden bescanviar recompenses de Fidelització encara que el teu negoci s’hagi donat de baixa de Fidelització Square.

Més informació sobre com començar amb Fidelització Square i sobre com crear un programa de fidelització. També pots donar un cop d’ull a les Preguntes més freqüents sobre Fidelització Square.

Màrqueting Square

Amb Màrqueting Square pots crear cupons per al teu web de Vendes en línia Square i compartir-los amb els clients de diverses maneres. Més informació sobre com crear descomptes i cupons per als articles de Vendes en línia Square.

TPV Square

Pots crear i gestionar el teu web de Vendes en línia Square directament des del TPV Square. Tant si ets a l’establiment com a una altra banda, amb el complement En línia pots modificar i gestionar el web directament des de l’aplicació de TPV o des del dispositiu mòbil.

Més informació sobre com gestionar Vendes en línia Square des del TPV Square.

Subscripcions de Square

Nota: cal que milloris el pla del teu web de Vendes en línia Square perquè sigui possible subscriure's a articles del web.</dd> <dd> <p>Amb Subscripcions de Square els clients es podran subscriure als teus articles i podràs vendre’ls al teu web de Vendes en línia Square. Els compradors podran demanar-los automàticament de manera periòdica (per exemple, mensualment). Per començar, només cal que creïs un pla de subscripció i, a continuació, l’adjuntis a un article del web.</p> </dd> <dd> <p>Més informació sobre com configurar les subscripcions a articles a Vendes en línia Square.</p> </dd> <dt>Gestió d’equips Square</dt> <dd>Si vols que algun altre membre de l’equip gestioni Vendes en línia Square en nom teu, pots concedir permisos de l’equip amb Gestió d’equips Square. Per començar:</dd> <dd> <ol> <li>A la pàgina d’Empleats Square, ves a Permisos.</li> <li>A Permisos de l’equip, selecciona el botó per activar o modificar els permisos.</li> <li>Selecciona En línia i activa’n l’interruptor.</li> <li>Selecciona Continua per configurar els punts d’accés.</li> <li>Selecciona Desa quan hagis acabat.</li> </ol> </dd> <dd> <p>Això dona accés a la gestió del catàleg d’articles del web, les comandes en línia, la tramitació i altres paràmetres associats a Vendes en línia Square.</p> </dd> <dd> <p>Més informació sobre com concedir permisos de l’equip.</p> </dd> </dl>

Navega per Square

A mesura que et beneficies de l’ampli ventall d’eines que t’ofereix Vendes en línia Square, aprendràs a treure profit de Square per posar en marxa, gestionar i fer créixer el teu negoci, fins i tot en línia. Per començar:

Altres productes

Vendes en línia Square et permet integrar productes o fer-los servir fora de Square per optimitzar el teu negoci en línia. Per començar, dona una ullada a la Plataforma d’aplicacions de Square per saber quines aplicacions de tercers pots integrar amb el lloc web de Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?