Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Fes servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square

Amb les funcions versàtils de Vendes en línia Square, pots integrar el teu lloc web directament, o fer-lo servir de manera conjunta, amb molts altres productes de Square. Crea un lloc web amb moltes possibilitats i treu profit del conjunt d’eines i serveis de Square per simplificar les necessitats del teu negoci.

Per obtenir més informació sobre la nostra plataforma de creació de llocs web, descobreix com començar amb Vendes en línia Square.

Productes de Square

Fes servir qualsevol d’aquests productes de Square per millorar la presència del teu negoci en línia.

Cites Square

Amb Vendes en línia Square, pots crear un lloc web professional per oferir una manera senzilla i sense entrebancs de rebre reserves de cites al teu calendari de Cites Square. Per crear una pàgina de reserves en línia mitjançant Vendes en línia Square:

 1. A l’editor web de Vendes en línia Square, selecciona +Afegeix > Pàgina.
 2. Selecciona Cites i tria l’opció d’afegir la pàgina al menú de navegació.
 3. Personalitza la nova pàgina de reserves en línia com consideris. Pots obtenir més informació sobre com dissenyar i personalitzar el lloc web de Vendes en línia Square.
 4. Publica el lloc web per veure-hi els canvis.

Per fer que la pàgina de reserves en línia sigui tot el teu lloc web, només has d’eliminar la resta de pàgines. Si ja fas servir una pàgina de reserves en línia de Cites Square, pots substituir la pàgina actual per una de nova amb la tecnologia de Vendes en línia Square. L’URL antic redirigirà les visites al nou automàticament.

Pots obtenir més informació sobre com afegir una pàgina de reserves en línia a Vendes en línia Square. També pots donar una ullada a les preguntes més freqüents per consultar més informació sobre l’ús de Vendes en línia Square com a negoci de serveis o sobre com començar a fer servir Cites Square.

Nota: pots desenvolupar la teva pàgina de reserves en línia amb Vendes en línia Square, però també pots fer servir una pàgina de reserves més antiga amb el programari de reserves anterior de Square. A més, pots incrustar botons i ginys de reserva en un lloc web creat fora de Square. Per obtenir més informació sobre com crear una pàgina de reserves en línia amb Vendes en línia Square i altres eines, consulta què cal fer per configurar reserves en línia amb Cites Square.

Directori de clients de Square

Segueix aquests passos per exportar les llistes de difusió dels contactes que reculls del lloc web de Vendes en línia Square:

 1. A la pàgina del Directori de clients de Square, selecciona Exporta els clients.
 2. A la finestra emergent, selecciona Grups específics i marca Botiga virtual.
 3. Selecciona Exporta per desar i descarregar la llista com a fitxer CSV.

Més informació sobre comcomençar amb el Directori de clients de Square.

Targetes regal Square

Pots permetre que els clients comprin targetes regal Square mentre naveguen pel teu lloc de web de Vendes en línia Square. Quan seleccionin l’enllaç de les targetes regal al menú de navegació, se’ls dirigirà al lloc web de Targetes regal Square, on podran comprar targetes regal físiques i electròniques, recarregar les que ja tinguin i comprovar-ne el saldo. Per afegir una pàgina de targetes regal al lloc web de Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Targetes regal o Configuració compartida > Targetes regal.
 2. Selecciona Gestiona per anar a la Vista general de Targetes regal Square.
 3. Ves a Targetes regal electròniques > Configura.
 4. Activa l’opció Ven targetes regal electròniques en línia i selecciona Desa.
 5. A la pàgina Targetes regal, a Vendes en línia Square, marca la casella i Afegeix un enllaç a la pàgina de compra de targetes regal a la navegació del web.
 6. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square per veure-hi els canvis.

A partir de llavors, els clients podran comprar targetes regal en una pàgina independent mitjançant l’URL proporcionat per Square. S’afegirà un enllaç automàticament al menú de navegació, que dirigirà les visites a aquesta pàgina perquè els clients puguin comprar targetes regal més fàcilment mentre naveguen pel lloc web.

Pots obtenir més informació sobre com vendre targetes regal al lloc web de Vendes en línia Square .

Factures Square

Si ja fas servir Factures Square i Vendes en línia Square, pots afegir un formulari de contacte al teu lloc web de Vendes en línia Square perquè els clients es puguin posar en contacte amb tu i demanar-te pressupostos personalitzats per als serveis que pagarien contra factura.

Per afegir un formulari de contacte per als pressupostos personalitzats al web de Vendes en línia Square:

 1. A l’editor web de Vendes en línia Square, obre la pàgina a la qual vols afegir un formulari de contacte.
 2. Selecciona +Afegeix > Secció i tria Formularis > Pressupost personalitzat.
 3. Per afegir més camps al formulari, selecciona’l al lloc web i tria +Afegeix una pregunta al tauler d’edició.
 4. Publica el lloc web per veure-hi els canvis.

Nota: les dades que s’envien a través dels formularis de contacte no es xifren. No demanis ni recullis cap mena d’informació personal confidencial amb els formularis de contacte.

Més informació sobre els formularis de contacte a Vendes en línia Square.

Fidelització Square

Amb Fidelització Square, pots crear un programa digital de recompenses que doni incentius als clients amb cada compra per fer que tornin sovint.

Si fas servir Vendes en línia Square, els membres del programa de fidelització poden obtenir o bescanviar punts en finalitzar una transacció al teu lloc web. El client haurà d’introduir el seu número de telèfon i les recompenses que vulgui fer servir per a aquella compra s’aplicaran automàticament. Les recompenses que hagi aplicat a la transacció també es mostraran al rebut digital.

Per configurar Vendes en línia Square amb Fidelització Square:

 1. A la Vista general de Fidelització Square, selecciona Subscriu-t’hi per començar a crear el programa de fidelització.
 2. Activa els punts de venda que es facin servir a Vendes en línia Square seleccionant-ne les caselles.
 3. Selecciona Comença la prova gratuïta.

Nota: a continuació t’indiquem algunes limitacions que has de tenir en compte quan facis servir Fidelització Square al lloc web de Vendes en línia Square.

 • Les recompenses en funció de les categories no es poden bescanviar als llocs web de Vendes en línia Square, però les recompenses en funció dels articles, sí.
 • Quan els clients es registren a Fidelització a través de Vendes en línia Square, no rebran notificacions per missatge de text ni el seu estat de Fidelització fins que no hagin fet una compra a través del TPV Square.
 • Els clients poden bescanviar les recompenses de Fidelització encara que el teu negoci s’hagi donat de baixa de Fidelització Square.

Pots consultar més informació sobre els primers passos amb Fidelització Square i sobre com crear un programa de fidelització. També pots donar una ullada a les Preguntes més freqüents sobre Fidelització Square.

Màrqueting Square

Crear una campanya de Màrqueting Square per als clients amb un codi de descompte des de Vendes en línia Square és molt fàcil. Primer de tot, crea un cupó per a Vendes en línia Square i, a continuació, segueix aquests passos:

 1. A la Vista general de Màrqueting Square, selecciona Crea una campanya > Correu electrònic.
 2. A campanyes Úniques, tria Ofereix un cupó i selecciona Següent per continuar.
 3. Selecciona la secció per al cupó de la campanya.
 4. Al tauler d’edició, selecciona Fer servir l’actual.
 5. Introdueix el codi del cupó que has creat a Vendes en línia Square. Afegeix-hi un títol, una descripció i una crida a l’acció, i fes servir la mateixa data de venciment que has introduït a Vendes en línia Square.Nota: la informació del cupó no se sincronitza entre Màrqueting Square i Vendes en línia Square. Si has de modificar la informació del descompte en línia, ves a la Vista general de Vendes en línia Square.
 6. Selecciona Selecciona el públic per triar a qui enviar la campanya del cupó.
 7. Revisa la campanya i selecciona Envia.

Un cop enviada la campanya, els clients rebran un correu electrònic amb el teu codi de cupó de Vendes en línia Square, que només es pot bescanviar en línia.

Nota: els cupons de Màrqueting Square que es bescanvien en línia no apareixeran als informes fins que la comanda corresponent estigui marcada com a finalitzada.

Més informació sobre com començar amb Màrqueting Square.

TPV Square

Pots crear i gestionar el teu web amb Vendes en línia Square directament al TPV Square. Siguis a l’establiment o des de qualsevol lloc, amb el complement En línia pots modificar i gestionar el web directament a l’aplicació de TPV Square o el dispositiu mòbil.

Més informació sobre com gestionar Vendes en línia Square des del TPV Square.

Subscripcions de Square

Nota: perquè sigui possible subscriure’s als articles del web, cal que milloris el pla del web de Vendes en línia Square.

Subscripcions de Square et permet que sigui possible subscriure’s als teus articles i vendre’ls al teu web de Vendes en línia Square. Els compradors podran comprar-los automàticament de manera recurrent (per exemple, mensualment). Per començar, només cal que creïs un pla de subscripció i, a continuació, l’adjuntis a l’article del web.

Més informació sobre com configurar les subscripcions d’articles a Vendes en línia Square.

Gestió d’equips Square

Si vols demanar a alguna altra persona de l’equip que gestioni Vendes en línia Square en nom teu, pots concedir permisos de l’equip amb Gestió d’equips Square. Per començar:

 1. A la pàgina d’empleats de Square, ves a Permisos.
 2. A Permisos de l’equip, selecciona el botó per activar o modificar els permisos.
 3. Selecciona En línia i activa’n l’interruptor.
 4. Selecciona Continua per configurar els punts d’accés.
 5. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Aquesta acció dona accés a la gestió del catàleg d’articles del lloc web, les comandes en línia, la tramitació i altres paràmetres associats a Vendes en línia Square.

Pots obtenir més informació sobre com concedir permisos de l’equip.

Navega per Square

A mesura que et beneficies de l’ampli ventall d’eines que t’ofereix Vendes en línia Square, aprendràs a treure profit de Square per posar en marxa, gestionar i fer créixer el teu negoci, fins i tot en línia. Per començar:

Altres productes

Vendes en línia Square et permet integrar productes o fer-los servir fora de Square per optimitzar el teu negoci en línia. Per començar, dona una ullada a la Plataforma d’aplicacions de Square per saber quines aplicacions de tercers pots integrar amb el lloc web de Vendes en línia Square.