Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Fes servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square

Amb les funcions versàtils de Vendes en línia Square, pots integrar el teu lloc web directament, o fer-lo servir de manera conjunta, amb molts altres productes de Square. Crea un lloc web amb moltes possibilitats i treu profit del conjunt d’eines i serveis de Square per simplificar les necessitats del teu negoci.

Per obtenir més informació sobre la nostra plataforma de creació de llocs web, descobreix com Comença amb Vendes en línia Square.

Productes de Square

Fes servir qualsevol d’aquests productes de Square per millorar la presència del teu negoci en línia.

Cites Square

Amb Vendes en línia Square, pots crear un lloc web professional per oferir una manera senzilla i sense entrebancs de rebre reserves de cites al teu calendari de Cites Square. Per crear una pàgina de reserves en línia mitjançant Vendes en línia Square:

 1. A l’editor web de Vendes en línia Square, selecciona +Afegeix > Pàgina.
 2. Selecciona Cites i tria l’opció d’afegir la pàgina al menú de navegació.
 3. Personalitza la nova pàgina de reserves en línia com consideris. Pots obtenir més informació sobre com dissenyar i personalitzar el lloc web de Vendes en línia Square.
 4. Publica el lloc web per veure-hi els canvis.

Per fer que la pàgina de reserves en línia sigui tot el teu lloc web, només d’eliminar la resta de pàgines. Si ja fas servir una pàgina de reserves en línia de Cites Square, pots substituir la pàgina actual per una de nova, desenvolupada per Vendes en línia Square. L’URL antic redirigirà les visites al nou automàticament.

Pots obtenir més informació sobre com afegir una pàgina de reserves en línia a Vendes en línia Square. També pots donar una ullada a les preguntes més freqüents per consultar més informació sobre l’ús de Vendes en línia Square com a negoci de serveis o com començar a fer servir Cites Square.

Nota: encara que el desenvolupament de la teva pàgina de reserves en línia sigui de Vendes en línia Square, pots continuar fent servir una pàgina de reserves anterior, desenvolupada pel programari de Square que tenies abans. A més, pots incrustar botons i ginys de reserva en un lloc web creat fora de Square. Per obtenir més informació sobre com crear una pàgina de reserves en línia amb Vendes en línia Square i altres eines, descobreix com configurar reserves en línia amb Cites Square.

Targetes regal Square

Pots permetre que els clients comprin targetes regal Square mentre naveguen pel teu lloc de web de Vendes en línia Square. Quan seleccionin l’enllaç de les targetes regal al menú de navegació, se’ls dirigirà al lloc web de Targetes regal Square, on podran comprar targetes regal físiques i electròniques, recarregar les que ja tinguin i comprovar-ne el saldo. Per afegir una pàgina de targetes regal al lloc web de Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Targetes regal o Configuració compartida > Targetes regal.
 2. Selecciona Gestiona per anar a la Vista general de Targetes regal Square.
 3. Ves a Targetes regal electròniques > Configura.
 4. Activa l’opció Ven targetes regal electròniques en línia i selecciona Desa.
 5. A la pàgina Targetes regal, a Vendes en línia Square, marca la casella i Afegeix un enllaç a la pàgina de compra de targetes regal a la navegació del web.
 6. Publica el lloc web des de l’editor web de Vendes en línia Square per veure-hi els canvis.

A partir de llavors, els clients podran comprar targetes regal en una pàgina independent mitjançant l’URL proporcionat per Square. S’afegirà un enllaç automàticament al menú de navegació, que dirigirà les visites a aquesta pàgina perquè els clients puguin comprar targetes regal més fàcilment mentre naveguen pel lloc web.

Pots obtenir més informació sobre com vendre targetes regal al lloc web de Vendes en línia Square .

Factures Square

Si ja fas servir Factures Square i Vendes en línia Square, pots afegir un formulari de contacte al teu lloc web de Vendes en línia Square perquè els clients es puguin posar en contacte amb tu i demanar-te pressupostos personalitzats per als serveis que pagarien contra factura.

Per afegir un formulari de contacte per als pressupostos personalitzats al web de Vendes en línia Square:

 1. A l’editor web de Vendes en línia Square, obre la pàgina a la qual vols afegir un formulari de contacte.
 2. Selecciona +Afegeix > Secció i tria Formularis > Pressupost personalitzat.
 3. Per afegir més camps al formulari, selecciona’l al lloc web i tria +Afegeix una pregunta al tauler d’edició.
 4. Publica el lloc web per veure-hi els canvis.

Nota: les dades que s’envien a través dels formularis de contacte no estan protegides. Mai no demanis ni recopilis cap mena d’informació personal confidencial amb els formularis de contacte.

Pots obtenir més informació sobre els formularis de contacte de Vendes en línia Square.

Fidelització Square

Amb Fidelització Square, pots crear un programa digital de recompenses que doni incentius als clients amb cada compra per fer que tornin sovint.

Si fas servir Vendes en línia Square, els membres del programa de fidelització poden obtenir o bescanviar punts en finalitzar una transacció al teu lloc web. El client haurà d’introduir el seu número de telèfon i les recompenses que vulgui fer servir per a aquella compra s’aplicaran automàticament. Les recompenses que hagi aplicat a la transacció també es mostraran al rebut digital.

Per configurar Vendes en línia Square amb Fidelització Square:

 1. A la Vista general de Fidelització Square, selecciona Subscriu-t’hi per començar a crear el programa de fidelització.
 2. Activa els punts de venda que es facin servir a Vendes en línia Square seleccionant-ne les caselles.
 3. Selecciona Comença la prova gratuïta.

Nota: a continuació t’indiquem algunes limitacions que has de tenir en compte quan facis servir Fidelització Square al lloc web de Vendes en línia Square.

 • Les recompenses en funció de les categories no es poden bescanviar als llocs web de Vendes en línia Square, però les recompenses en funció dels articles, sí.
 • Quan els clients es registren a Fidelització a través de Vendes en línia Square, no rebran notificacions per missatge de text ni el seu estat de Fidelització fins que no hagin fet una compra a través del TPV Square.
 • Els clients poden bescanviar les recompenses de Fidelització encara que el teu negoci s’hagi donat de baixa de Fidelització Square.

Pots consultar més informació sobre com començar amb Fidelització Square i crear un programa de fidelització. També pots revisar les Preguntes més freqüents sobre Fidelització Square.

Pagaments en línia Square

En aquest moment, Vendes en línia Square no disposa de cap funció de subscripció nativa que et permeti acceptar pagaments recurrents al lloc web. Amb Pagaments en línia Square, pots crear un article de subscripció per a un servei o una donació i afegir-lo al teu lloc web de Vendes en línia Square. Hi ha alguns mètodes disponibles per fer-ho.

Nota: les subscripcions a Pagaments en línia Square tenen una comissió per transacció de l’1,4 % + 0,25 € per a targetes de la UE i l’EEE, i del 2,9 % + 0,25 € per a targetes del Regne Unit i de fora l’EEE. Es facturarà als clients automàticament en la data de compra

Per configurar els pagaments de subscripció al teu lloc web amb Pagaments en línia Square:

 1. A la pàgina de Pagaments en línia Square, selecciona Crea un enllaç.
 2. Tria el tipus d’enllaç que vols crear. L’opció Cobra un pagament és la millor per als serveis, i l’opció Accepta una donació és la millor per rebre donacions recurrents. Són les úniques opcions que et permeten crear una subscripció.
 3. Introdueix la informació de l’enllaç, com ara un nom i una descripció. També pots seleccionar Configuració avançada per veure opcions addicionals per a cada tipus d’enllaç i triar una freqüència dels pagaments per a les subscripcions (per exemple, setmanal, mensual, etc.).
 4. Selecciona Crea un enllaç quan hagis acabat.
 5. Des de l’editor web de Vendes en Línia Square, afegeix l’enllaç al procés de pagament al lloc web creant un enllaç (copia i desa l’URL de l’enllaç seleccionant Copia l’enllaç) o bé incrustant-hi un botó (copia i desa el codi per incrustar seleccionant Crea al botó de Compra).

Consulta més informació sobre com començar amb Pagaments en línia Square.

Navega per Square

A mesura que et beneficies de l’ampli ventall d’eines que t’ofereix Vendes en línia Square, aprendràs a treure profit de Square per posar en marxa, gestionar i fer créixer el teu negoci, fins i tot en línia. Per començar:

Altres productes

Vendes en línia Square et permet integrar productes o fer-los servir fora de Square per optimitzar el teu negoci en línia. Per començar, dona una ullada a la Plataforma d’aplicacions de Square per saber quines aplicacions de tercers pots integrar amb el lloc web de Vendes en línia Square.