Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Preguntes freqüents sobre com fer servir Vendes en línia Square com a organització benèfica

Troba respostes a les preguntes més freqüents sobre l’ús de Vendes en línia Square si tens una organització benèfica, sigui de la mida que sigui.

Comença

Vendes en línia Square és una bona eina per a la meva organització benèfica?

Sí. Vendes en línia Square és una gran eina per a la teva organització benèfica. El teu públic pot obtenir més informació sobre el gran treball que fas i fins i tot pot fer donacions directament al teu lloc web.

Com puc obtenir més informació sobre Vendes en línia Square?

Per obtenir més informació sobre Vendes en línia Square, dona una ullada a com començar amb Vendes en línia Square.

Com puc crear de manera efectiva un lloc web per a la meva organització benèfica?
Amb Vendes en línia Square pots crear un lloc web professional per mostrar la feina, la fundació i el futur de la teva organització. Obtingues més informació sobre com
navegar per l’editor web de Vendes en línia Square per començar a crear el teu lloc web.

També pots obtenir més informació sobre com afegir un [formulari de contacte</ a> al teu lloc web perquè tothom es pugui posar en contacte amb tu. Fins i tot hi pots afegir una
secció de galeria d’imatges per mostrar tots els esdeveniments recents, la junta directiva o els principals donants i simpatitzants. Amb històries del blog pots afegir un toc personal al teu lloc web per donar als seguidors un motiu per tornar.</p> </dd> Vendes en línia Square s’integra o funciona amb xarxes socials?

: Sí. Pots configurar els teus articles de donació amb Facebook Shops per acceptar donacions a plataformes socials com Facebook i Instagram. Més informació sobre com connectar Vendes en línia Square a Facebook i Instagram.

Com puc donar a conèixer el meu lloc web?

: Aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a augmentar el trànsit al teu lloc web:

: Consells per augmentar el trànsit del lloc web

: * Fes córrer la veu: informa els teus clients, familiars i amics del teu lloc web.

 • Optimitza’l per a motors de cerca: assegura’t que la gent pugui trobar el teu lloc web o articles quan facin cerques en línia seguint la nostra Guia definitiva de SEO.
 • Actualitza’l sovint: no deixis d’actualitzar el contingut del lloc web amb històries del blog per donar motius per tornar als visitants.
 • Fes servir les xarxes socials: publica el teu lloc web a Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials sempre que n’actualitzis el contingut. Fins i tot pots connectar Vendes en línia Square a Facebook i Instagram per fer que els articles de la teva botiga en línia es puguin comprar en aquestes xarxes.
 • Promociona el lloc web: afegeix un enllaç al web a la teva signatura de correu electrònic i inclou-ne un quan publiquis missatges a fòrums o facis comentaris a articles.
 • Crea un butlletí de notícies per correu electrònic: fes servir finestres emergents al lloc web perquè els visitants es puguin subscriure al teu butlletí de notícies. És una bona eina perquè tornin i els puguis continuar enviant promocions a través del màrqueting per correu electrònic.
 • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres llocs web que tinguin un públic similar per generar trànsit gratuït i de qualitat. Uneix-te a la Comunitat Square per tenir contacte amb altres venedors que també fan servir Vendes en línia Square.

</dl> ]3

Configura la teva organització benèfica en línia

Com puc acceptar donacions?

Descobreix com afegir
articles i categories a Vendes en línia Square. També pots veure com
acceptar donacions en línia per arribar als objectius de finançament de l’entitat, o bé a
vendre articles no físics, com ara entrades per a esdeveniments.

: si vols destacar que acceptes donacions o anunciar un esdeveniment pròxim, prova de fer servir la secció Articles destacats.

Els donants que enviïn una donació a través del meu lloc web de Vendes en línia Square s’afegiran al directori de clients?

Sí, els donants que enviïn una donació a través del teu lloc web s’afegiran a una llista del Directori de clients. Pots consultar més informació sobre el Directori de clients.

Donacions

Com configuro la pàgina del procés de pagament?

Pots configurar la pàgina del procés de pagament del teu lloc web de Vendes en línia Square des de la pàgina de la
Vista general de Vendes en línia Square a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament. Més informació sobre la configuració del procés de pagament i les opcions de Vendes en línia Square.

Com configuro els impostos?

Pots configurar els impostos del teu lloc web a la pàgina de laVista general de Vendes en línia Square a Configuració > Impostos sobre les vendes o Configuració compartida > Impostos sobre les vendes. Més informació sobre laconfiguració dels impostos a Vendes en línia Square.

Per què no he rebut cap notificació quan m’han fet un donatiu?

En funció del teu proveïdor de correu electrònic, les notificacions de vegades es filtren a la carpeta de correu brossa. Revisa-la i afegeix les adreces electròniques següents als teus contactes:

Adreces electròniques

 • hello@weebly.com
 • noreply@weebly.com
 • no-reply@weebly.com
 • hello@emails.weebly.com
 • noreply@promote.weebly.com
 • no-reply@editmysite.com

Els donants rebran els meus rebuts digitals personalitzats quan facin donacions en línia?

Quan algú fa una donació a través de Vendes en línia Square només rep un rebut del lloc web de Vendes en línia Square. Aquests rebuts es poden personalitzar a la secció de correus electrònics de la botiga, a la pàgina de la Vista general de Vendes en línia Square. Pots trobar més informació sobre com personalitzar els correus electrònics de la botiga a Vendes en línia Square.

També pots enviar rebuts digitals amb Square en qualsevol moment, des de l’aplicació o des del Tauler de control en línia Square.