Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Preguntes més freqüents sobre Vendes en línia Square per a organitzacions benèfiques

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Troba respostes a les preguntes més freqüents sobre Vendes en línia Square si tens una organització benèfica, sigui de la mida que sigui.

Utilitza Vendes en línia Square com a organització benèfica

Vendes en línia Square és una bona eina per a la meva organització benèfica?

Sí. Vendes en línia Square és una gran eina per a la teva organització benèfica. El teu públic pot obtenir més informació sobre el gran treball que fas, assistir als esdeveniments i fins i tot pot fer donacions directament al teu lloc web.

Puc fer servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square?

Sí. Amb les funcions versàtils de Vendes en línia Square, pots integrar el teu lloc web directament, o fer-lo servir de manera conjunta, amb molts altres productes de Square. Crea un lloc web amb moltes possibilitats i treu profit del conjunt d’eines i serveis de Square per simplificar les necessitats de la teva organització benèfica. Consulta més informació i fes servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square.

Com puc crear un lloc web de manera eficaç per a la meva organització benèfica?

Mentre navegues per l’editor de llocs web de Vendes en línia Square, pots crear pàgines i navegació, incloure un canal de notícies d’Instagram i consultar la vista prèvia del lloc web per assegurar-te que tot es veu correctament al lloc web abans de publicar-lo.

També pots obtenir més informació sobre com afegir un formulari de contacte al teu lloc web perquè tothom es pugui posar en contacte amb tu. Fins i tot hi pots afegir una
secció de galeria d’imatges o un vídeo per mostrar tots els esdeveniments recents, la junta directiva o els principals donants i simpatitzants. Amb històries amb estil de blog pots afegir un toc personal al teu lloc web per donar als seguidors un motiu per tornar.

Pots obtenir més informació sobre com dissenyar i personalitzar el teu web de Vendes en línia Square i descobrir així totes les opcions de disseny web. Per personalitzar diversos elements alhora, consulta com escollir estils pel teu web de Vendes en línia Square.

Vendes en línia Square s’integra o funciona amb xarxes socials com Facebook i Instagram?

Sí. Pots configurar els teus articles de donació amb Botigues de Facebook per acceptar donacions a plataformes socials com Facebook i Instagram.

Com puc donar a conèixer el meu lloc web?

Aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a augmentar el trànsit al lloc web:

 • Fes córrer la veu: informa els teus simpatitzants, familiars i amics que tens un lloc web.
 • Optimitza’l per als motors de cerca: assegura’t que la gent pugui trobar el teu lloc web o els teus articles de donació quan facin cerques en línia seguint la nostra Guia definitiva de SEO.
 • Actualitza’l sovint: no deixis d’actualitzar el contingut del lloc web amb històries amb estil de blog per donar motius per tornar als visitants.
 • Fes servir les xarxes socials: publica el lloc web a Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials sempre que n’actualitzis el contingut.
 • Promociona el lloc web: afegeix un enllaç al web a la teva signatura de correu electrònic i inclou-ne un quan publiquis missatges a fòrums o facis comentaris a articles.
 • Crea un butlletí d’informació per correu electrònic: fes servir finestres emergents al lloc web perquè els visitants es puguin subscriure al teu butlletí d’informació. És una bona eina perquè tornin i els puguis continuar enviant promocions mitjançant el màrqueting per correu electrònic.
 • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres llocs web que tinguin un públic similar per generar trànsit gratuït i de qualitat. Uneix-te a la Comunitat Square per tenir contacte amb altres persones que també fan servir Vendes en línia Square.

Configura la teva organització benèfica en línia

Com puc acceptar donacions i vendre entrades o afiliacions?

Pots obtenir més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

També pots consultar més informació sobre com acceptar donacions en línia per assegurar-te de poder continuar finançant l’objectiu de la teva entitat o com vendre articles no físics, com ara afiliacions o entrades per a un esdeveniment.

Per destacar que tens un esdeveniment pròximament o que acceptes donacions, prova de crear una secció d’articles destacats.

També puc acceptar donacions en persona als meus esdeveniments?

Sí, pots descarregar l’aplicació TPV Square en dispositius mòbils Apple i Android.

Com puc fer arribar als meus col·laboradors notícies sobre actualitzacions del lloc web, esdeveniments o donacions?

Crea una campanya per correu electrònic amb Màrqueting Square per arribar fàcilment a totes les persones que donen suport a la teva ONG. Pots consultar més informació sobre com començar a fer servir Màrqueting Square.

Gestiona les donacions, els esdeveniments i les afiliacions

Com puc configurar la pàgina del procés de pagament?

Pots configurar la pàgina del procés de pagament del teu web de Vendes en línia Square a la Vista general de Vendes en línia Square fent clic a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.

Consulta més informació sobre les opcions del procés de pagament a Vendes en línia Square.

Com configuro els impostos?

Pots configurar els impostos del teu lloc web a la Vista general de Vendes en línia Square a Configuració > Impostos sobre les vendes o Configuració compartida > Impostos sobre les vendes. Més informació sobre la configuració dels impostos a Vendes en línia Square.

Puc veure donacions i comandes d’altres aplicacions de Square?

Sí. Quan es faci una donació o una comanda, rebràs una notificació a l’aplicació i podràs acceptar i actualitzar el progrés d’una comanda, depenent del que venguis (per exemple, entrades per a un esdeveniment o afiliacions).

Per gestionar les comandes de Vendes en línia Square, ves a l’Administrador de comandes al TPV Square o al Tauler de control en línia de Square, anant a Comandes.

Per què vaig rebre la notificació quan em van fer una donació?

En funció del teu proveïdor de correu electrònic, les notificacions de vegades es filtren a la carpeta de correu brossa. Revisa-la i afegeix les adreces electròniques següents als teus contactes:

 • hello@weebly.com
 • noreply@weebly.com
 • no-reply@weebly.com
 • hello@emails.weebly.com
 • noreply@promote.weebly.com
 • no-reply@editmysite.com

Si no vols que totes les notificacions de les comandes en línia vagin a l’adreça electrònica del teu compte de Square, pots canviar les preferències a Vendes en línia Square perquè s’enviïn a un màxim de tres adreces electròniques diferents. També pots desactivar les notificacions del tot si prefereixes no rebre’n cap. Pots consultar més informació sobre com configurar les preferències de notificacions de les comandes a Vendes en línia Square.

Per què no poden fer donacions si he marcat un article com a disponible?

Si els articles es mostren com a no disponibles, o ni tan sols apareixen al teu lloc web de Vendes en línia Square, poden haver passat diverses coses. Pots obtenir més informació sobre com solucionar problemes amb articles no visibles a Vendes en línia Square.

Els clients rebran els meus rebuts digitals personalitzats per a les donacions o les compres?

Quan es fa una donació o una comanda mitjançant Vendes en línia Square, només s’envia un rebut des del web de Vendes en línia Square. Els rebuts es poden personalitzar des de la Vista general de Vendes en línia Square a Comunicacions > Alertes de missatges de text i de correu electrònic.

Més informació sobre com personalitzar els correus electrònics de la botiga amb Vendes en línia Square.

També pots enviar als seguidors rebuts digitals amb Square en qualsevol moment, des de l’aplicació de Square o des de la pàgina de Transaccions de Square al Tauler de control.