Comença amb Cites Square a l’Square Register

Si encara no ho has fet, registra’t a Cites Square i podràs accedir a un conjunt d’eines i informes que s’adaptaran millor a la teva manera de programar els calendaris. Si canvies de pla des d’un compte estàndard de Square, no t’amoïnis: no perdràs la informació del compte que ja tens. A la Guia d’inici de Cites Square trobaràs tota la informació que necessites per configurar el compte.

Configuració de l’Square Register

Per configurar l’Square Register, segueix aquests passos:

1. Retira l’embolcall protector: Aixeca amb cura la pantalla del client de l’Square Register i retira el coixinet d’escuma. De moment, deixa la pantalla a un costat i assegura’t que quedi plana.

2. Connecta el hub a l’Square Register: Connecta el cable a un dels ports micro USB que hi ha a la part inferior de l’Square Register.

3. Connecta l’adaptador de corrent al hub.

4. Connecta l’Square Register: Connecta un extrem del cable de l’adaptador de corrent a l’adaptador i l’altre extrem a un endoll.

5. Configura l’Square Register: Pots col·locar-lo al taulell amb la pantalla per al client amb el suport o sense suport. Si ho fas sense el suport, agafa el cable micro USB que s’hi inclou. Connecta’n un extrem a la pantalla per al client i l’altre a la part inferior de l’Square Register.

Aquí tens més informació sobre altres maneres de configurar su Square Register.

Inicia la sessió a Cites Square a l’Square Register

Quan encenguis l’Square Register, se’t demanarà que completis alguns passos per configurar-lo. Segueix les instruccions per configurar l’hora, la zona horària, l’idioma i la wifi o l’Ethernet.

1. Per comprovar si hi ha cap actualització, toca Canvia la configuració > General > Quant a l’Square Register > Actualització del software. Nota: pots comprovar si hi ha actualitzacions tocant directament Comprova les actualitzacions. A més, l’Square Register verifica automàticament si hi ha actualitzacions cada hora.

2. Si ja tens un compte de Cites Square, només cal que hi iniciïs la sessió amb l’adreça de correu electrònic. Nota: encara no es pot iniciar la sessió a Cites Square amb un codi de dispositiu.

3. Després d’iniciar la sessió, selecciona Cites Square com a TPV. Si tens diversos punts de venda, selecciona el que vulguis.

Important

• Si ja has acceptat pagaments a l’Square Register mitjançant TPV Square, tanca la sessió a Configuració > Tanca la sessió. A continuació, inicia la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya i selecciona Cites Square.

• Pots tornar a iniciar la sessió al TPV Square en qualsevol moment, ja que sempre hi haurà un software TPV disponible al teu dispositiu.

• Si no tens cap compte de Cites Square, hauràs de crear-lo a l’ordinador des del Tauler de control en línia de Square abans d’iniciar la sessió a l’Square Register. Un cop hagis creat el compte, podràs crear serveis i comptes de personal, configurar el calendari i molt més.

Navega pel calendari

El calendari t’ajuda a gestionar la jornada, la setmana i el mes amb un cop d’ull i se sincronitza amb el tauler de control en línia de Cites Square i amb qualsevol altre dispositiu que facis servir per gestionar les cites.

Consulta les cites per dia, setmana o en una llista. Fins i tot pots canviar a la vista diària per consultar els torns de fins a 20 empleats a la vegada.

Si has activat les sol·licituds de confirmació, també se te’n mostrarà l’estat per cada cita del calendari. Les cites confirmades es mostraran amb una marca de verificació al costat i les no confirmades amb un signe d’interrogació.

Gestiona les cites

La mida de la pantalla tàctil de l’Square Register et permet crear, modificar i eliminar cites fàcilment per a tu o els empleats.

Per crear una cita:

1. Toca + o mantén premuda la franja horària que vols i toca Crea una cita.

2. Busca per nom, correu electrònic o número de telèfon per afegir un client o crea un perfil de client nou.

3. Fes servir el selector de dates per triar la data i l’hora i afegeix un o més serveis.

4. Selecciona quin és l’empleat que se n’encarrega > Desa.

5. Toca Tipus de notificació per determinar si vols que el client rebi una notificació i com vols que la rebi.

6. Toca Crea una cita.

Per modificar o cancel·lar una cita ja creada, només cal que la toquis i facis qualsevol canvi a la pantalla de detalls de la cita.

Accepta pagaments amb l’Square Register

Pots cobrar als clients directament des de la cita mitjançant el mètode que prefereixis, incloent-hi pagaments sense contacte, targetes regal, targetes desades i fins i tot factures.

Et recomanem que processis els pagaments a través de les cites reservades, ja que, d’aquesta manera, la cita es marcarà com a pagada i els serveis, el personal i la informació del client s’associaran automàticament amb la venda.

Per processar el pagament d’un client des de la seva cita:

1. Toca la cita al calendari.

2. Toca Revisa i processa el pagament.

3. Afegeix qualsevol article o servei addicional i toca Cobra.

4. Selecciona el mètode de pagament que vulgui el client a la pantalla per completar la transacció.

En el cas de les cites sense reserva o de les vendes fetes al moment, podràs processar els pagaments sense cap cita reservada.

Per fer-ho:

1. Selecciona el menú desplegable a la part superior de la pantalla i toca Procés de pagament.

2. Afegeix els serveis o articles que calgui.

3. Afegeix un client opcional per associar la venda al seu perfil.

4. Toca Cobra i selecciona el tipus de pagament per continuar amb el procés.

Nota: com que el pagament es processarà sense cita reservada, per defecte la venda s’associarà al compte de l’empleat que hagi iniciat la sessió al dispositiu.

Ves a Cites al Tauler de control en línia de Square des d’un ordinador d’escriptori o portàtil per controlar altres parts del negoci, com ara la creació de comptes d’empleats, els canvis en les preferències de les reserves i la configuració de la política de cancel·lació.

Gestiona les comandes

Pots gestionar les comandes des de l’Square Register. Tria rebre alertes de comandes noves, imprimir automàticament els comprovants de comandes i cercar i filtrar les comandes en un sol lloc.

Per començar, ves a les seccions de Comandes del TPV de Cites Square.

Preguntes més freqüents sobre Cites Square a l’Square Register

Tindré accés a les mateixes funcions que amb l’aplicació de Cites Square en un dispositiu iPad, iPhone o Android?

No. De moment, quan facis servir Cites Square a l’Square Register, no tindràs accés a les funcions següents:

• Fidelització Square: et recomanem que facis servir l’aplicació de Cites Square per cobrar als clients o el TPV Square a l’Square Register per accedir al programa de fidelització.

Quant costa aquesta solució?

El preu de fer servir Cites Square a l’Square Register es compon de tres elements.

1. Compra de l’Square Register.
  2. Subscripció a Cites Square.
  3. Comissions per transacció, en funció del pla al qual t’hagis subscrit: Gratuït, Plus o Prèmium. Consulta més informació sobre els tres plans, els preus i les eines de Cites Square.

Puc fer servir el TPV Square normal i Cites Square alhora al meu dispositiu?

Sí. Pots fer servir el TPV Square i Cites Square al dispositiu, però no els pots fer servir alhora a l’Square Register. Per canviar de l’un a l’altre, cal que tanquis la sessió de TPV Square i que la iniciïs a Cites Square, o viceversa.