Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Cites

Comença amb Cites Square

Estàs a punt per acceptar cites en línia amb Square? Comença >

Cites Square és un sistema de programació flexible per al teu negoci i una eina senzilla perquè els teus clients puguin fer reserves. Aquesta guia t’ajudarà a configurar el compte de Cites Square, gestionar-lo i treure’n el màxim profit.

Funcions i preus

Quan et registres a Cites Square, tens accés a les eines de programació que inclou. Els clients, siguin nous o no, poden trobar informació sobre els teus serveis, veure’n la disponibilitat i reservar cites al teu lloc web o al web gratuït de reserves de Square com si res.

Pots accedir a les funcions de Cites Square amb el pla Gratuït, Plus o Prèmium gràcies a la prova gratuïta de 30 dies, per veure quin d’aquests plans s’adapta millor al teu negoci.

Funcions Gratuït Plus Prèmium
Preus Un únic punt de venda per 0 € al mes 19 € al mes per punt de venda 49 € al mes per punt de venda
Programació      
Funcions Gratuït Plus Prèmium
Aplicació mòbil (iOS/Android)
Disponibilitat personalitzada
Recordatoris automatitzats per SMS i correu electrònic
Bloqueig dels esdeveniments personals
Cites recurrents
Diverses zones horàries
Diversos punts de venda
Temps de processament
Cites amb diversos empleats
Sincronització amb Google Calendar
Confirmacions automatitzades per SMS i correu electrònic
Protecció contra les absències
Límit de cites diàries
Gestió de recursos
Reserva en línia Gratuït Plus Prèmium
Lloc web de reserves de Vendes en línia Square
Ven productes a la botiga, mitjançant la recollida a l’establiment o l’entrega a domicili
Botó Reserva
Integració amb Instagram
Integració amb Reserva amb Google
Codi QR del lloc web de reserves
Eines de SEO
Gestió del personal Gratuït Plus Prèmium
Gestió d’equips
Comptes individuals del personal
Un conjunt de permisos
Seguiment de les hores
Informes del registre d’hores
Seguiment dels temps de descans
Equips Plus
Permisos personalitzats
Informes de vendes dels empleats vs. mà d’obra
Diversos sous
Comissions del personal a tarifa plana
Comissions dels empleats personalitzades per nivell
Informes de les comissions guanyades
Gestió dels clients Gratuït Plus Prèmium
Perfils de clients creats automàticament
Grups de clients
Notes i recordatoris dels clients
Importació dels clients existents
Historial de cites i vendes
Possibilitat d’adjuntar-hi contractes, documents o altres fitxers
Plantilles de contractes personalitzades
Pagaments Gratuït Plus Prèmium
Targeta desada
Pagaments físics amb targeta amb xip i PIN o sense contacte
Pagaments introduïts manualment
Factures Square
Compliment amb la normativa sobre seguretat de dades (PCI)
Cerca d’articles durant el procés de pagament
Lectura de codis de barres durant el procés de pagament
Descomptes
Pagaments per avançat
Targetes regal electròniques
Operacions i informes Gratuït Plus Prèmium
Articles il·limitats
Recompte d’existències
Avisos per nivell reduït d’existències
Categories d’articles
Informes de vendes totals i mitjanes
Exporta els informes

Consulta més informació sobre el comissions per transacció dels pagament de Square i els plans i funcions de Cites.

Descarrega l’aplicació de Cites Square: Si fas servir un iPhone o un iPad, pots descarregar l’aplicació de Cites Square de franc per gestionar les cites directament des del teu dispositiu mòbil.

Configura diversos punts de venda: Si el teu negoci té més d’un punt de venda, pots crear perfils separats per organitzar el personal i la informació de les reserves de manera independent.

Nota: en aquests moments, no es poden reservar classes mitjançant l’aplicació de Cites Square.

Personal

El primer pas per configurar les reserves en línia és crear perfils de Cites Square per a tu i per al teu personal. A cadascun d’ells, hi pots assignar horaris, serveis i permisos generals.

Tasca Descripció
Crea un empleat Quan crees un empleat, pots modificar l’accés al calendari, definir la disponibilitat per a les reserves i gestionar la configuració de les notificacions. Pots permetre diferents nivells d’accés en crear un perfil d’empleat i assignar empleats a grups de permisos específics. Si tens diversos punts de venda, pots assignar empleats a un d’ells, o a tots.
Més informació sobre els perfils d’empleat amb Permisos de l’equip >    
  Estableix els horaris dels empleats Pots establir diferents horaris per a cada empleat, independentment de l’horari comercial del punt de venda. Els clients podran demanar cita amb un empleat durant les hores que tingui disponibles.
  Registre d’hores Crea un empleat i assigna una contrasenya per fer el seguiment de les seves hores. Amb els informes del registre d’hores de Square, estalviaràs temps calculant les hores i les nòmines dels empleats.
Més informació sobre la gestió del registre d’hores dels empleats>    
  Ajusta la visibilitat del personal Si vols afegir o eliminar un empleat del lloc web de reserves en línia, pots fer-ho des del perfil de l’empleat. Els clients només veuran els empleats que tinguin activada la reserva en línia.
  Seguiment de les comissions Ofereix als empleats més formes de guanyar diners. Pots assignar-los comissions específiques en funció de l’antiguitat i aplicar una tarifa plana de comissió per als articles venuts. Incentiva els teus empleats amb comissions per nivells.

També pots consultar més informació sobre com afegir personal al Centre d’ajuda.

Serveis

El pas següent per acceptar cites amb el teu compte de Square és crear serveis que es puguin reservar. Pots activar les reserves en línia i triar quins empleats poden oferir serveis concrets.

Tasca Descripció
Crea serveis Pots crear serveis des de la Biblioteca de serveis, a la secció Articles del tauler de control de Square en línia, o des de l’aplicació Cites. En crear serveis, a més d’establir el preu i la durada, assegura’t d’habilitar-los per a la reserva en línia.
Preus dels serveis Hi ha diverses opcions per fixar el preu dels teus serveis. Pots optar per fer d’un servei un Preu fix o un Preu variable per gestionar els preus en cada cas. També pots proporcionar l’opció Mostra el preu al costat del servei durant la reserva en línia.
Activa els serveis per a la reserva en línia Un cop hagis creat els serveis, pots activar o desactivar la visibilitat per a la reserva en línia. Si tens un servei de temporada, o potser simplement no està disponible durant un temps limitat, pots amagar els serveis sense suprimir-los desactivant la Visibilitat de reserves en línia.
Assigna serveis al personal No tots els empleats ofereixen els mateixos serveis. Adapta la llista de serveis per a cada empleat al seu perfil individual. Els serveis que habilitis per a cadascun apareixeran quan els clients accedeixin al teu web gratuït de reserves en línia.
Modifica l’ordre de visualització dels serveis Tens control total sobre l’ordre en què apareixen els teus serveis. Per defecte, aquests apareixeran en l’ordre en què els hagis creat. Prova de posar els serveis més populars a la part superior de la llista amb serveis especialitzats o simplement utilitza l’ordre de llista predeterminat.

Consulta més informació sobre com creació i modificació dels teus serveis.

Reserves en línia

Tasca Descripció
Fes una cita de prova Un cop hagis creat els serveis i empleats, et serà útil reservar una cita de prova. Per anar-te acostumant a afegir esdeveniments al calendari, ves al tauler de control de Cites en línia i crea’n una de prova. Les cites de prova són de gran utilitat, ja que el procés serà el mateix si decideixes reservar una cita per a un client en lloc de dirigir-lo al teu lloc de reserves.
Crea un esdeveniment personal A més de les cites dels clients, pots afegir esdeveniments personals per centralitzar tota la teva agenda. La reserva d’un esdeveniment personal, com ara un dinar, actualitzarà l’estat de la durada de l’esdeveniment com a no disponible per a la reserva en línia.
Més informació sobre com afegir esdeveniments personals al calendari >    
  Accepta cites de manera manual o automàticament En funció de les teves preferències, pots revisar cada cita que un client hagi sol·licitat abans d’acceptar-la o acceptar-les totes automàticament.
  Estableix els requisits de facturació per a les reserves Selecciona entre aquestes tres opcions de pagament per reservar en línia: no hi ha requisits per reservar una cita, desa la targeta per protegir-te de les absències i requereix el pagament per avançat.
Més informació sobre pagaments necessaris per reservar >    
  Desa la targeta per protegir-te de les absències Què és la Protecció contra les absències? Per habilitar-la, els clients hauran d’introduir les dades de la targeta abans de reservar la cita correctament. Quan activis aquesta protecció, podràs establir la quantitat de temps mínima necessària per a una cancel·lació i també l’import o el percentatge a cobrar si el client cancel·la fora de l’hora límit.
  Personalitza el perfil Modifica la informació de l’empresa per a un o més punts de venda. La informació del perfil del punt de venda apareixerà al lloc de reserves, al giny del lloc web i a les comunicacions per correu electrònic.
  Configura el teu lloc web de reserves Tens accés a un lloc web de reserves en línia gratuït perquè els clients puguin programar cites amb tu i el teu personal. Si tens diversos punts de venda, cadascun tindrà un URL únic.
Més informació sobre com configurar un lloc web de reserves en línia >    
  Incrusta la reserva de cites al teu lloc web Si ja tens un lloc web, insereix un botó o giny de reserva amb el codi HTML únic que es genera automàticament per a cada compte de Cites. També pots personalitzar el text i el color del botó de reserva per ajustar-lo al disseny del lloc web.
Més informació sobre com fer servir el giny d’inserció de reserves >    
  Configura la teva política i tarifa de cancel·lació Com que cada negoci és diferent, tenir clara la política de cancel·lació pot ajudar els clients a entendre les teves necessitats de gestió per al dia a dia. Quan la configuris, tria l’import que vols cobrar al client si cancel·la la cita passada l’hora límit.

A més de la política de cancel·lació requerida, pots escriure una nota opcional per indicar més instruccions o requisits. El client veurà la política de cancel·lació en el moment de fer la reserva.

Més informació sobre com configurar la política de cancel·lació >    
  Programa cites amb diversos empleats Els clients poden reservar una única cita al teu negoci amb diversos serveis que estiguin assignats a empleats diferents.

Clients

Crear i mantenir una base de clients és fonamental per al teu negoci. Cites Square disposa d’eines dissenyades per ajudar-te a gestionar la informació de contacte dels clients i el seu historial de cites, així com a promocionar els teus serveis a grups específics.

Tasca Descripció
Importa en grup la teva llista de clients Si ja tens una llista de clients, importa la informació en grup directament al compte de Square. Si no en tens, pots convidar clients al directori o crear perfils de clients manualment. Els clients també s’afegiran automàticament al directori un cop hagin reservat una cita correctament.
Més informació sobre com importar la llista de clients >    
  Crea clients Crea clients manualment des del tauler de control de Square en línia. Quan crees un client, pots introduir la seva informació de contacte i assignar-lo a grups específics per ajudar-te a mantenir una bona organització.
  Gestiona la comunicació de les cites Les comunicacions de les cites inclouen recordatoris de text i correus electrònics personalitzables que s’envien automàticament. Tria el període de temps per enviar un missatge abans de la propera cita.
  Convida clients En afegir el nom i l’adreça de correu electrònic del client, aquest rep el missatge personalitzat que l’informa que estàs efectuant la reserva en línia a través de Cites Square. Si introdueixes la seva informació, també es crearà un perfil de client a la pestanya Clients del tauler de Cites en línia.
  Gestiona o elimina clients Assegura’t que la llista de contactes estigui al dia suprimint els clients que no hagis vist durant un temps. Tot i que pots crear i suprimir clients des de la secció Clients del tauler de Cites, també pots dur a terme accions massives, com ara importar, exportar i agrupar des de la pestanya Clients al tauler de control de Square.

Calendari

El calendari t’ajuda a gestionar el dia, la setmana i el mes amb un cop d’ull. Filtra per període de temps, empleat i punt de venda.

Tasca Descripció
Navega pel calendari Personalitza el calendari fent servir els filtres de la part superior de la pàgina. Mostra només les teves cites, o bé les teves cites i les del personal unes al costat de les altres. Les cites estan codificades per colors en funció del personal i pots actualitzar les preferències de color seleccionant-les a la quadrícula de colors a la part inferior de cada perfil individual d’empleat.
Sincronitza el calendari personal amb el del negoci Importa el calendari de Google personal o laboral amb el calendari de Cites Square per gestionar la programació en un sol lloc. Tant tu com el personal podeu sincronitzar els calendaris de Google; podeu actualitzar, suprimir o restablir les preferències en qualsevol moment.
Més informació sobre com sincronitzar el calendari personal o laboral >    
  Programa la cita d’un client Afegeix la cita d’un client en qualsevol moment: si selecciones una franja horària directament al calendari o fas clic a Crea una cita, pots afegir la informació del client, reservar amb un empleat i seleccionar els propers serveis.

Pagaments i informes

Procés de pagament amb l’aplicació de Reserves

Amb l’aplicació de Reserves Square pots consultar, crear, modificar i acceptar reserves, a més de tenir accés a la informació del client i cobrar-li directament des de l’aplicació. Quan el client estigui a punt per pagar, només cal que seleccionis Revisa i procedeix al pagament. Els serveis i articles s’emplenaran automàticament a partir la informació de la reserva.

Més informació sobre el procés de pagament amb l’aplicació de Reserves.

Consulta les transaccions i els informes

Square ofereix eines avançades per generar informes amb què puguis consultar tots els detalls sobre el creixement del teu negoci. Consulta les transaccions o els informes individuals desglossats per setmana, per mes o per any. Més informació sobre les funcions d’informes de Square.

Fes un seguiment de les vendes del personal

Amb la subscripció a Reserves, un cop hagis creat un perfil d’empleat al Tauler de control en línia de Square, podràs fer un seguiment de les vendes del personal. En completar cada transacció, la venda s’associarà a l’empleat amb qui s’hagi fet la reserva.

Si processes un pagament sense reserva prèvia, la venda s’atribuirà a l’empleat que hagi iniciat la sessió.
Més informació sobre el procés de pagament amb Reserves Square i Gestió d’equips.

Consulta l’historial de reserves

Consulta l’historial de reserves sencer en qualsevol moment. Aquesta eina et permet fer cerques per nom del client, del servei o de l’empleat. També pots exportar la informació en format .csv.

Consulta i fes un seguiment del rendiment de l’equip

Amb el pla Plus de Reserves Square, també tens accés als informes de Reserves al Tauler de control en línia de Square, que inclouen un informe de rendiment de l’equip. L’informe de rendiment de l’equip mostra informació sobre la retenció de clients, els índexs de reserves anticipades i l’ús del calendari per part del personal. Més informació sobre els informes de rendiment de l’equip.

No trobes el que necessites?