Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comptes bancaris i transferències

Vincula i modifica el teu compte bancari

Gestiona el negoci amb el software TPV de Square

Potència les vendes amb un software TPV tot en un

Vincula el teu compte bancari des del Tauler de control en línia de Square per poder rebre els fons el següent dia feiner.

Si el teu negoci té diversos punts de venda, pots vincular comptes bancaris per a cadascun o fer que tots comparteixin el mateix. Ara també pots vincular diversos comptes bancaris al compte de Square per desembossar-hi el saldo dels pagaments i intercanviar-los més fàcilment entre els punts de venda. Tingues en compte que, en aquests moments, només pots vincular un compte bancari per punt de venda. 

Afegeix el compte bancari

Per poder fer reembossaments i devolucions de pagaments, necessites vincular un compte bancari transaccional (que permeti fer transferències i retirar diners) a Square. El compte bancari ha de ser en euros i l’IBAN ha de pertànyer a un país que formi part de la SEPA. Més informació sobre la SEPA (Single Euro Payments Area o Zona Única de Pagaments en Euros) No s’admeten targetes de prepagament ni comptes que només operin en línia (com ara PayPal).

Podràs acceptar pagaments mitjançant el compte de Square mentre esperes que es verifiqui el compte bancari. Els pagaments que acceptis durant aquest temps romandran al teu saldo Square fins que es vinculi el compte bancari. Un cop es completi el procés de verificació, Square enviarà tots els fons del teu saldo Square al compte bancari en un termini de 36 hores.

Primer de tot, has de tenir l’IBAN a mà.

Afegeix el compte bancari en línia

  1. Inicia la sessió a Compte i configuració > Comptes bancaris > Afegeix un compte bancari extern.

  2. Introdueix la informació següent: el nom del titular del compte i l’IBAN. Pots posar-te en contacte amb el banc per confirmar aquestes dades.

  3. Fes clic a Continua.

  4. Revisa els detalls i fes clic a Verifica per autoritzar la verificació del compte bancari.

Quan hagis verificat diversos comptes bancaris externs al compte de Square, podràs canviar el compte vinculat per a cadascun dels punts de venda. Per fer-ho:

  1. Des del Tauler de control en línia de Square, a Compte i configuració, fes clic a Comptes bancaris.

  2. A Tots els punts de venda, fes clic al compte bancari vinculat que apareix al costat del punt de venda en qüestió.

  3. Al menú desplegable, selecciona el compte bancari verificat que vols afegir-hi. Si el compte bancari que vols vincular no hi apareix, selecciona Afegeix un compte bancari i completa el procés de verificació bancària.

  4. Fes clic a Actualitza el compte vinculat > Fet

Nota: ara per ara, només pots tenir un compte bancari vinculat per punt de venda. Si canvies el compte bancari, hauràs d’introduir la contrasenya del compte de Square i comprovar si has rebut un correu electrònic de Square amb la confirmació. Fes clic a l’enllaç en un termini màxim de 24 hores per confirmar el canvi. Si no ho fas i no confirmes que has intentat afegir o canviar el compte bancari, l’actualització no es desarà i hauràs d’introduir-hi les dades de nou.

Quant tarda la verificació del compte bancari?

Un cop hagis introduït la informació bancària, Square verificarà que sigui un compte bancari transaccional. Tot el procés de verificació pot tardar fins a 4 dies feiners (sense comptar caps de setmana ni festius). Square no té capacitat per accelerar el procés.

Com puc comprovar l’estat de la verificació bancària?

Per comprovar-ne l’estat, ves a Compte i configuració al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Comptes bancaris. També rebràs un correu electrònic de Square quan el compte estigui verificat.

Un cop verificat el compte bancari, s’hi enviaran els fons d’acord amb el calendari de transferències de Square. Més informació sobre el calendari de transferències estàndard de Square.

Què faig si la verificació bancària està pendent?

Si encara no s’ha completat la verificació bancària, espera que passin els 4 dies feiners. No cal que facis res. Rebràs un correu electrònic quan el compte s’hagi verificat correctament.

Els pagaments que acceptis durant aquest temps romandran al teu saldo Square fins que es vinculi el compte bancari. Un cop es completi el procés de verificació, Square enviarà tots els fons del teu saldo Square al compte bancari en un termini de 36 hores.

Modifica el compte bancari

Pots modificar el compte bancari vinculat des del Tauler de control en línia de Square. Abans de començar, assegura’t que tens l’IBAN del compte bancari nou a mà.

Modifica el compte bancari en línia

  1. Inicia la sessió a Compte i configuració > Comptes bancaris.

  2. Fes clic a Canvia el compte bancari.

  3. Introdueix la informació del compte bancari nou i fes clic a Verifica el compte.

  4. Introdueix la teva contrasenya del compte de Square.

  5. Revisa el correu electrònic: rebràs un missatge de Square demanant que confirmis el canvi de compte bancari. Fes clic a l’enllaç que hi trobaràs en un termini de 24 hores per confirmar el canvi. En cas de no confirmar-lo en un termini de 24 hores, hauràs de tornar a introduir la informació bancària nova al Tauler de control en línia de Square per tornar a començar el procés de verificació.

Confirma el canvi de compte bancari

Quan canvies el teu compte bancari, Square envia un correu electrònic de confirmació a l’adreça vinculada al teu compte de Square. Per iniciar el procés de verificació, fes clic a l’enllaç del correu electrònic en un termini de 24 hores. Si no trobes aquest correu electrònic, revisa la carpeta de correu brossa o els filtres de correu electrònic.

Si no fas clic a l’enllaç abans de 24 hores, la verificació bancària caducarà i hauràs de tornar a introduir la informació.

Resolució de problemes amb el compte bancari

Resol els problemes relacionats amb la verificació bancària.

No trobes el que necessites?