Connecta accessoris al TPV del restaurant

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis que vulguin connectar accessoris compatibles al TPV de Square per a restaurants o actualitzar la configuració i les preferències del hardware a l’aplicació.

Abans de començar

Un cop hagis configurat Square per a restaurants al TPV, pots connectar-hi accessoris de tercers compatibles, com ara una impressora o un lector de codis de barres. Consulta més informació sobre la compatibilitat amb accessoris o compra accessoris compatibles amb Square a la Botiga de Square.

Si encara no has afegit cap TPV, descobreix com configurar el TPV amb Square per a restaurants.

Connecta i gestiona els accessoris

Pots connectar i gestionar els accessoris des del TPV de Square per a restaurants.

Impressores

Pots connectar les impressores mitjançant un cable Ethernet o USB, wifi, Bluetooth, AirPrint o una IP estàtica.

Connecta una impressora mitjançant un cable Ethernet

1. Connecta un extrem del cable al panell posterior de la impressora i l’altre al port Ethernet de l’encaminador sense fil.
  2. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu al qual vulguis connectar-te i toca Compte > Configuració > Hardware.
  3. A Connecta i gestiona, selecciona Impressores.
  4. Toca Crea un perfil d’impressió.
  5. Introdueix el Nom de la impressora.
  6. A Model d’impressora, toca Selecciona una impressora.
  7. A Fes servir aquesta impressora per a, selecciona i personalitza una de les opcions següents: Rebuts, Comanda en persona, Comanda online, Resguards dels comprovants de les comandes o Comandes anul·lades.
  8. Toca Desa.

Connecta una impressora mitjançant una xarxa wifi

Per emparellar una impressora a través d’una xarxa wifi, comprova que hi estigui connectada. Un cop fet, connecta-la al TPV.

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu al qual vulguis connectar-te i toca Compte > Configuració > Hardware.
  2. A Connecta i gestiona, selecciona Impressores.
  3. Toca Crea un perfil d’impressió.
  4. Introdueix el Nom de la impressora.
  5. A Model d’impressora, toca Selecciona una impressora.
  6. A Fes servir aquesta impressora per a, selecciona i personalitza una de les opcions següents: Rebuts, Comanda en persona, Comanda online, Resguards dels comprovants de les comandes o Comandes anul·lades.
  7. Toca Desa.

Connecta una impressora mitjançant un cable USB

1. Connecta la impressora de rebuts USB compatible a una font d’alimentació.
  2. Connecta el cable USB de la impressora al hub de hardware USB.
  3. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu al qual vulguis connectar-te i toca Compte > Configuració > Hardware.
  4. A Connecta i gestiona, selecciona Impressores.
  5. Toca Crea un perfil d’impressió.
  6. Introdueix el Nom de la impressora.
  7. A Model d’impressora, toca Selecciona una impressora.
  8. A Fes servir aquesta impressora per a, selecciona i personalitza una de les opcions següents: Rebuts, Comanda en persona, Comanda online, Resguards dels comprovants de les comandes o Comandes anul·lades.
  9. Toca Desa.

Connecta una impressora mitjançant Bluetooth

1. Encén la impressora.
  2. Obre la configuració de l’iPad o del dispositiu de Square i selecciona Bluetooth.
  3. Activa el Bluetooth i selecciona la impressora. Si se’t demana un PIN, introdueix 1234.
  4. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu al qual vulguis connectar-te i toca Compte > Configuració > Hardware.
  5. A Connecta i gestiona, selecciona Impressores.
  6. Toca Crea un perfil d’impressió.
  7. Introdueix el Nom de la impressora.
  8. A Model d’impressora, toca Selecciona una impressora.
  9. A Fes servir aquesta impressora per a, selecciona i personalitza una de les opcions següents: Rebuts, Comanda en persona, Comanda online, Resguards dels comprovants de les comandes o Comandes anul·lades.
  10. Toca Desa.

La impressora connectada es mostrarà automàticament. Si no és el cas, prova de tornar a connectar-la mitjançant Bluetooth.

Connecta una impressora AirPrint

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu al qual vulguis connectar-te i toca Compte > Configuració > Hardware.
  2. A Connecta i gestiona, selecciona Impressores.
  3. Toca Connecta la impressora AirPrint.
  4. A Fes servir aquesta impressora per a, selecciona i personalitza una de les opcions següents: Rebuts, Comanda en persona, Comanda online, Resguards dels comprovants de les comandes o Comandes anul·lades.
  5. Toca Desa.

Connecta una impressora mitjançant una adreça IP estàtica

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu al qual vulguis connectar-te i toca Compte > Configuració > Hardware.
  2. A Connecta i gestiona, selecciona Impressores.
  3. Toca Configuració avançada de la impressora i selecciona Impressora Epson o Impressora Star.
  4. Introdueix l’Adreça IP estàtica i toca Fet.
  5. A Fes servir aquesta impressora per a, selecciona i personalitza una de les opcions següents: Rebuts, Comanda en persona, Comanda online, Resguards dels comprovants de les comandes o Comandes anul·lades.
  6. Toca Desa.

Si tens problemes per connectar la impressora al TPV, segueix els passos de resolució de problemes de la impressora.

Lectors de codis de barres

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu al qual vulguis connectar-te i toca Compte > Configuració > Hardware.
  2. A Connecta i gestiona, selecciona Lectors de codis de barres.
  3. Si el lector Bluetooth no es connecta automàticament, toca Connecta un lector Bluetooth.
  4. Escaneja el codi de barres que apareix amb el lector per connectar el dispositiu.
  5. Obre la configuració del dispositiu iOS i selecciona Bluetooth.
  6. Comprova que l’opció Bluetooth estigui activada i selecciona el dispositiu Socket CHS.

Si tens problemes per connectar el lector de codis de barres al TPV, segueix els passos de resolució de problemes del lector de codis de barres.

Caixes d’efectiu

Per vincular la caixa d’efectiu al TPV, pots connectar-la a una impressora de rebuts compatible que tingui un connector d’unitat perifèrica mitjançant un cable d’interfície. Generalment, la majoria de les impressores de rebuts tenen un connector d’unitat perifèrica, a excepció de les impressores mòbils Bluetooth. Un cop hagis connectat la caixa d’efectiu a la impressora, pots connectar-la al TPV.

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu al qual vulguis connectar-te i toca Compte > Configuració > Hardware.
  2. A Connecta i gestiona, selecciona Caixes d’efectiu.
  3. Connecta-la i toca Prova la caixa d’efectiu.

Si tens problemes per connectar la caixa d’efectiu al TPV, segueix els passos de resolució de problemes de la caixa d’efectiu.

Passos següents

Consulta més informació sobre el compte i la configuració de Square per a restaurants als articles següents del Centre d’ajuda: