Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Mou-te per la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control

La Vista general de Vendes en línia Square conté informació clau sobre el teu web i les eines addicionals per ajudar-te a fer créixer el negoci en línia. Igual que amb la resta de pàgines de Vista general del Tauler de control, pots accedir a la Vista general de Vendes en línia Square des del Tauler de control en línia de Square i seleccionant En línia > En línia. Aquí tens més informació sobre com navega pel Tauler de control en línia de Square.

Nota: si el teu compte té diversos webs, es mostrarà un salt de línia al menú de navegació. Això indica que totes les pestanyes que hi ha a la part de dalt corresponen al web que estàs consultant i que les pestanyes que hi ha a sota tenen a veure amb tots els webs del compte (independentment del web que estiguis consultant en aquell moment).

A continuació, entendràs què vol dir cada enllaç del menú de navegació i què pots fer per gestionar els diferents aspectes de Vendes en línia Square.

Vista general

square-online-overview-page-ca

És la pàgina de destinació principal de Vendes en línia Square al Tauler de control de Square. T’ofereix una vista ràpida de les estadístiques del lloc web durant la setmana. Pots completar les accions següents a la Vista general:

 • El botó Modifica el web permet accedir ràpidament a l’editor de webs de Vendes en línia Square.

 • Pots confirmar en un moment si el lloc web accepta comandes en línia o no.

 • Si tens diversos llocs web a Vendes en línia Square, pots fer servir el menú desplegable del selector de llocs web a la part superior esquerra per veure els altres webs que tinguis al compte.

 • Si has de tornar a la pàgina d’inici del Tauler de control en línia de Square, selecciona el menú a la part superior esquerra, on diu En línia, i selecciona la icona Inici. També pots accedir a altres productes de Square des d’aquest menú.

 • Actualitza el lloc web.

 • Pots obtenir Ajuda per a Vendes en línia Square al Centre d’ajuda.

 • Pots fer servir el menú de la part superior dreta per accedir a les opcions següents:

  • Afegeix un lloc web: crea més llocs web al compte de Vendes en línia Square.

  • Duplica el web: crea una còpia del lloc web seleccionat. Nota: el fet de duplicar un web només duplicarà el contingut del lloc web (no la informació de comerç electrònic, com ara articles, tramitacions o punts de venda).

  • Configuració del compte: a l’àrea de Configuració del compte de la Vista general de Vendes en línia Square, hi pots veure i gestionar tots els serveis de Vendes en línia Square, com ara els plans de pagament per als teus llocs web o els serveis de domini i de correu electrònic. També hi pots consultar l’historial de pagaments o descarregar les teves dades de Vendes en línia Square. Pots obtenir més informació sobre com gestionar les teves subscripcions de Vendes en línia Square. Nota: per gestionar la configuració del teu compte de Square, torna a la pàgina de Compte i configuració, al Tauler de control. L’àrea de Configuració del compte de la Vista general de Vendes en línia Square només és per a Vendes en línia Square i no té cap efecte sobre el teu compte de Square ni altres productes de Square. Descobreix com modifica la configuració del compte de Square.

Web

Ves a Lloc web per dur a terme les accions següents:

Articles

Ves a Articles per dur a terme les accions següents:

Comandes

Ves a Comandes per consultar i gestionar les comandes en línia.

Tramitació

Ves a Tramitació per configurar les opcions de tramitació de les comandes, com ara:

Informes

Nota: per accedir als informes avançats, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Ves a Informes per tenir informació detallada de les estadístiques del teu web o comerç. Consulta i compara el trànsit web i les vendes durant el període de temps que triïs mitjançant els menús desplegables de cada pestanya. Aquí tens més informació sobre els Informes de Vendes en línia Square.

Comunicacions

Ves a Comunicacions per dur a terme les accions següents:

Canals de venda

Ves a Canals de venda per dur a terme les accions següents:

 • Descobreix com vendre els teus articles a Facebook Shops i Instagram Shopping amb Meta for Business.

 • Descobreix com afegir botons per fer Comandes de menjar als teus perfils de Facebook i Instagram amb Comandes de menjar a Facebook.

Aplicacions

Ves a Aplicacions per gestionar les aplicacions vinculades a Vendes en línia Square des de la Plataforma d’aplicacions de Square.

Configuració

La Configuració de Vendes en línia Square varia en funció de quants llocs web tinguis al compte. Pots consultar més informació sobre la Configuració de Vendes en línia Square.

Nota: pots trobar algunes de les opcions descrites anteriorment a la configuració si tens diversos llocs web al compte.

No trobes el que necessites?