Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Fes servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control

La Vista general de Vendes en línia Square del Tauler de control conté informació clau sobre el web i eines addicionals per ajudar-te a fer créixer el negoci en línia. Això inclou els dominis, les adreces electròniques, funcions de comerç electrònic i molt més. També pots accedir a l’editor de webs de Vendes en línia Square des de la Vista general per crear i modificar el web.

Per a més informació sobre com crear un web amb Square, consulta com començar amb Vendes en línia Square. També pots obtenir informació sobre com navega pel Tauler de control de Square per accedir a altres productes de Square al teu compte.

A continuació, t’expliquem què vol dir cada enllaç del menú de navegació i com pots gestionar els diferents aspectes de Vendes en línia Square.

Ves a Vendes en línia Square al Tauler de control

Square-Online-Overview-Page-CA

Per fer-ho:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a En línia > En línia i obre la Vista general de Vendes en línia Square.

  2. Fes servir el menú de navegació de l’esquerra per accedir a les diferents eines de la plataforma.

Nota: si el teu compte té diversos webs, es mostrarà un salt de línia al menú de navegació. Totes les pestanyes que hi ha a la part de dalt corresponen al web que estàs consultant i les pestanyes que hi ha a sota fan referència a tots els webs del compte (independentment del web que estiguis consultant en aquell moment).

Opcions de la barra d’eines superior

  • Per tornar a la pàgina d’inici del tauler de control en línia de Square, selecciona el menú Vendes en línia de la cantonada superior esquerra i, a continuació, la icona Inici. Des d’aquest menú, també pots accedir a altres productes de Square.
  • Actualitza el compte de Vendes en línia Square. Si en vols més informació, consulta’n els preus i les funcions.
  • Pots rebre ajuda amb Vendes en línia Square al Centre d’ajuda.
  • Fes servir el menú de la part superior dreta per accedir a Configuració del compte des de la pàgina Compte i configuració, accedir a altres eines o tancar la sessió a Square. Nota: la versió de Configuració del compte a Vendes en línia Square pot ser diferent i no et redirigirà a la pàgina Compte i configuració, sinó a una altra de diferent que és específica només per a Vendes en línia Square. Aquesta versió no afectarà el teu compte de Square ni altres productes de Square. Aquí t’expliquem com gestionar les subscripcions a Vendes en línia Square.

Vista general

És la pàgina de destinació principal de Vendes en línia Square al Tauler de control de Square. T’ofereix una vista ràpida de les estadístiques del web durant la setmana. A Vista general, pots dur a terme les accions següents:

  • Selecciona Modifica el web per obrir ràpidament l’editor de webs. Consulta més informació sobre com navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square.

  • Pots confirmar en un moment si el web accepta comandes en línia o no.

  • Per crear diversos llocs web a Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable del selector de webs a la part superior esquerra per consultar els altres webs del compte. Aquest menú desplegable es mostra a totes les pestanyes de Vendes en línia Square.

Web

Ves a Web per:

Articles

Ves a Articles per:

Comandes

Ves a Comandes per consultar i gestionar les comandes en línia des de l’Administrador de comandes de Square.

Tramitació

Ves a Tramitació per configurar les opcions de tramitació per a:

Informes

Nota: per accedir als informes avançats, canvia a un pla superior de Vendes en línia Square.

Pots revisar els informes i les estadístiques relacionats amb Vendes en línia Square a Informes Square, on trobaràs una gran quantitat de dades relatives a diversos aspectes del teu negoci i web. Consulta més informació sobre els Informes de Vendes en línia Square.

Comunicacions

Ves a Comunicacions per:

Canals de vendes

Ves a Canals de vendes per:

Aplicacions

Ves a Aplicacions per gestionar les aplicacions vinculades a Vendes en línia Square des de la Plataforma d’aplicacions de Square.

Configuració

La configuració de Vendes en línia Square varia en funció del nombre de webs que tinguis al compte. Consulta més informació sobre la Configuració de Vendes en línia Square.

Nota: trobaràs algunes de les opcions descrites anteriorment a la configuració si tens diversos webs al compte.

No trobes el que necessites?