Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Navega per l’editor web de Vendes en línia Square

L’editor web per a Vendes en línia Square és l’eina que et permet dissenyar i personalitzar el teu lloc web de comerç electrònic amb Square. Amb opcions com les eines de disseny i les integracions amb les xarxes socials, pots donar visibilitat al teu negoci en línia i crear un lloc web que als clients els encanti visitar.

Encara que no hi hagi funcions de comerç electrònic, pots fer servir l’editor web de Vendes en línia Square per crear un lloc web on compartir Blog de Vendes en línia Square o allotja vídeos. També pots mostra els arxius PDF o afegir un formulari de contacte perquè els visitants posin en contacte directament amb tu. Dona una ullada a l’editor per veure’n totes les opcions.

Accedeix a l’editor web

Square-Online-Access-Site-Editor-CA

Per accedir a l’editor web per a Vendes en línia Square:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Comerç electrònic > En línia per anar a la Vista general de Vendes en línia Square.

  2. Selecciona Modifica el web per obrir l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Nota: per modificar el web a qualsevol lloc, inicia la sessió al compte de Square en un dispositiu mòbil. L’editor web de Vendes en línia Square és compatible amb dispositius mòbils.

Treu l’entrellat del tauler d’edició

Square-Online-Site-Editor-Editing-Panel-CA

El tauler d’edició mostra les opcions d’edició en funció de la pàgina, secció o article que s’hagi seleccionat al web. El contingut i els canvis que hi afegeixes s’actualitzen en temps real. Aquí tens algunes de les eines del tauler d’edició:

Menú desplegable Pàgina

Selecciona el menú desplegable Pàgina per carregar una pàgina a la vista prèvia del web o afegir-hi més pàgines. Quan es carrega una pàgina, pots gestionar-ne les seccions.

Afegeix contingut

Selecciona la icona +Afegeix per afegir una Secció, una Pàgina, un Article o una Categoria al web. Les opcions que puguis fer servir depenen del tipus de pàgina que tinguis oberta a la vista prèvia del web. Pots consultar més informació sobre com afegir un article o una categoria amb l’editor web de Vendes en línia Square.

Gestiona les opcions de la pàgina

Selecciona la icona de l’engranatge per consultar les opcions de gestió per a la pàgina que estàs veient. Pots obtenir més informació sobre com crear pàgines i navegar a les opcions de gestió de pàgines de Vendes en línia Square.

Disseny del web

Prem el botó Disseny del web per obrir la configuració de disseny del lloc web. Pots obtenir més informació sobre com dissenyar i personalitzar el web de Vendes en línia Square.

Descobreix com funciona la barra d’eines

Square-Online-Site-Editor-Toolbar-CA

Els botons de la barra d’eines proporcionen les funcions següents:

  • Canvia la vista entre escriptori i mòbil per comprovar com queda el web en pantalles petites i grans.

  • Per desfer o refer els canvis, selecciona les fletxes d’esquerra o dreta.

  • Selecciona Actualitza per consultar les opcions d’actualització del lloc que estàs modificant.

  • Selecciona la icona del signe d’interrogació per anar al Centre d’ajuda.

  • Selecciona Guies per consultar consells ràpids.

  • Obre una Vista prèvia per veure com es publicarà, obtén un enllaç privat i Comparteix el web amb altres usuaris. Pots consultar més informació sobre com revisa la vista prèvia del lloc web.

  • Publica el lloc web perquè els canvis siguin visibles per a tothom.

Navega per l’editor web

Pots obtenir més informació sobre com navegar per l’editor web amb aquests vídeos.

No trobes el que necessites?