Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Navega per l’editor de webs de Vendes en línia Square

L’editor de webs de Vendes en línia Square és l’eina que es fa servir per crear i personalitzar el lloc web de comerç electrònic amb Square. Amb opcions com les eines de disseny i les integracions amb les xarxes socials, pots posar el teu negoci en línia i crear un lloc web que als clients els encantarà visitar.

Encara que no tinguis les funcions per als comerços electrònics, pots fer servir l’editor web de Vendes en línia Square per crear un lloc web i compartir Blog de Vendes en línia Square o allotja vídeos. També pots mostra els arxius PDF o afegir formulari de contacte per arribar directament als visitants. Explora l’editor per consultar totes les opcions.

Accedeix a l’editor de webs

Square-Online-Access-Site-Editor-CA

Per accedir a l’editor de webs de Vendes en línia Square:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a En línia > En línia per anar a la Vista general de Vendes en línia Square.

  2. Selecciona Modifica el web per obrir l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Nota: Per modificar el teu lloc web des de qualsevol lloc, inicia la sessió al teu compte de Square en un dispositiu mòbil o descarrega l’Aplicació de TPV Square. Aquí tens més informació sobre com gestionar Vendes en línia Square des del TPV Square.

Descobreix com funciona el tauler d’edició

Square-Online-Site-Editor-Editing-Panel-CA

El tauler d’edició mostra quines opcions d’edició tens segons la pàgina, secció o element del lloc web que hagis seleccionat. S’actualitza en temps real a mesura que hi afegeixes contingut o hi fas canvis. Et presentem algunes de les eines incloses en el tauler d’edició:

Surt de l’editor

Selecciona la icona per sortir a la part superior esquerra per tornar a la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control.

Disseny del web

Selecciona el botó Disseny del web per obrir la configuració de disseny del web. Consulta més informació sobre com dissenyar i personalitzar el web de Vendes en línia Square.

Menú desplegable Pàgina

Selecciona el menú desplegable Pàgina per carregar una pàgina a la previsualització del web o afegir-hi més pàgines. Quan es carrega una pàgina, pots gestionar-ne les seccions.

Opcions de pàgina

Selecciona la icona de l’engranatge per consultar les opcions per gestionar la pàgina que se’t mostra. Descobreix com crear pàgines i navegació a Vendes en línia Square per obtenir més informació sobre les opcions per gestionar pàgines.

Afegeix contingut

Selecciona la icona + per afegir una secció, una pàgina, un article o una categoria al web. Les opcions que puguis fer servir depenen del tipus de pàgina que tinguis oberta a la previsualització del web. Consulta més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

Descobreix com funciona la barra d’eines

Square-Online-Site-Editor-Top-Toolbar-CA

Els botons de la barra d’eines faciliten les funcions següents:

  • Canviar de la vista d’escriptori a la de mòbil per comprovar com queda el web en pantalles petites i grans.

  • Desfer o refer els canvis, gràcies a les fletxes esquerra o dreta.

  • Mostrar les opcions per millorar el pla del teu compte seleccionant Canvia de pla. Anar a preus i funcions per obtenir més informació.

  • Seleccionar la icona del signe d’interrogació per anar al Centre d’ajuda.

  • Fer consultes ràpides i llegir consells a Guies.

  • Pots previsualitzar el lloc web per saber com es mostrarà un cop publicat, i obtenir un enllaç per compartir-lo amb qui vulguis. Aquí trobaràs més informació sobre com revisa la vista prèvia del lloc web.

  • Publicar el lloc web perquè els canvis siguin visibles per a tothom.

No trobes el que necessites?