Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Navega per l’editor web de Vendes en línia Square

L’editor web de Vendes en línia Square és l’eina que fas servir per crear i dissenyar el teu lloc web. Per accedir a l’editor i desenvolupador web de Vendes en línia Square:

  1. Al tauler de control en línia de Square, selecciona En línia per anar a la Vista general de Vendes en línia Square.

  2. Selecciona Modifica el web per obrir l’editor web de Vendes en línia Square.

Nota: per poder fer canvis al web quan no siguis a l’oficina, pots fer servir un dispositiu mòbil, ja que l’editor web de Vendes en línia Square és compatible i fàcil de manejar des del mòbil.

Si ni tan sols tens una botiga virtual, encara pots fer servir l’editor web de Vendes en línia Square per dissenyar un lloc web a l’estil d’un blog, per compartir moments o mostrar-hi vídeos. També pots incloure-hi fitxers PDF o afegir-hi un formulari de contacte perquè els visitants es posin en contacte amb tu directament. Fes una volta per l’editor per consultar totes les opcions.

Navega pel tauler d’edició de l’editor

Al tauler d’edició s’hi mostra la pàgina seleccionada en aquest moment, que s’actualitza en temps real a mesura que hi fas canvis i hi afegeixes contingut. Si selecciones una pàgina individual al menú desplegable Pàgina, trobaràs una llista de les seccions de la pàgina que estàs visualitzant. Selecciona qualsevol element del tauler d’edició per mostrar i modificar les opcions. Passa el cursor per sobre d’una secció per desplaçar-t’hi automàticament en la vista prèvia del web, o bé fes servir el botó "..." per suprimir una secció o canviar-ne la posició a la pàgina. Afegeix més seccions amb el botó Afegeix una secció. Pots obtenir més informació sobre com es pot creació de pàgines i navegació i s’estan afegint les seccions en aquestes pàgines.

La icona de la roda d’engranatge que hi ha al costat del nom de la pàgina, al tauler d’edició, obre la configuració de la pàgina, on pots canviar-li el títol i modificar les opcions de SEO i xarxes socials. Pots obtenir més informació sobre com actualitzar el títol i descripció per a motors de cerca per a SEO.

Amb el botó Disseny del lloc web, s’obre la configuració del color i la tipografia del teu lloc web. Pots trobar més informació sobre com canviar els colors i lletres que conformen el disseny del teu lloc web.

El menú desplegable Pàgina conté totes les pàgines que has afegit al teu lloc web, juntament amb el botó +Afegeix per crear-ne més. Qualsevol pàgina que seleccionis aquí es carregarà a la vista prèvia del lloc web i podràs començar a fer-hi canvis com si res. Fes servir l’enllaç Modificaa la part inferior de la llista de pàgines per editar i reorganitzar les pàgines mostrades al menú de navegació del lloc web. Pots obtenir més informació sobre com afegeix un enllaç.

Desplaça’t pel menú de navegació de l’editor

Amb els botons del menú de navegació de l’editor, es poden fer servir les funcions següents:

  • Canvia la vista d’ordinador a mòbil perquè puguis comprovar l’aspecte del lloc web en pantalles petites i grans.

  • Fes servir les fletxes esquerra i dreta per desfer i refer canvis.

  • Amb l’enllaç Actualitza, pots consultar les opcions per actualitzar el lloc web.

  • Pots accedir al nostre web d’Atenció al venedor per obtenir ajuda a través de la icona de l’interrogant.

  • Amb el botó Guies, pots consultar una sèrie de consells ràpids.

  • Pots anar a la vista prèvia del lloc web per veure com es mostrarà un cop publicat, així com un enllaç per compartir-lo amb qui vulguis.

  • Fes clic a Publica per publicar el teu lloc web i que tothom pugui veure’l en línia.

Previsualitza i publica el teu lloc web

Pots previsualitzar i publicar el teu lloc web, de manera que el puguis compartir només amb algunes persones escollides o amb qualsevol persona que estigui en línia.

Selecciona els botons amb les icones del telèfon i l’ordinador per canviar la vista prèvia de mòbil a ordinador dins de l’editor. A continuació, selecciona el botó Vista prèvia per obrir el teu lloc web amb amplada completa, de manera que podràs veure l’aspecte que té fora de l’entorn de l’editor. En el mode de vista prèvia, també pots seleccionar el botó Comparteix per generar un enllaç privat que pots compartir amb altres persones per recollir comentaris.

Quan tot estigui en ordre i et sembli bé, selecciona el botó Publica per publicar el lloc web.

Pots obtenir més informació sobre com publicar o retirar el teu lloc web, i com pots revisa la visualització prèvia del lloc web.