Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Preguntes freqüents sobre Vendes en línia Square per a serveis

Consulta les respostes a les preguntes més freqüents sobre Vendes en línia Square si tens un negoci de serveis, sigui de la mida que sigui.

Fes servir Vendes en línia Square com a negoci del sector de serveis

Vendes en línia Square és una bona eina per al meu negoci de serveis?

Sí. Vendes en línia Square és una eina fantàstica per mostrar en línia els teus serveis. Els clients poden informar-se sobre el que ofereixes, sol·licitar un servei o reservar-lo directament al teu web.

També pots fer servir Vendes en línia Square si fas servir Cites Square per a les reserves en línia. Aquí t’expliquem com afegir una pàgina de reserves en línia a Vendes en línia Square.

Puc fer servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square?

Sí. Les funcions versàtils de Vendes en línia Square et permeten integrar el teu web directament o fer-lo servir en combinació amb molts altres productes de Square. Crea un web robust i treu profit del conjunt d’eines i serveis de Square per simplificar tot allò que el teu negoci necessita. Aquí tens més informació sobre com fer servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square.

Com puc crear un web per al meu negoci de serveis de manera eficaç?

A mesura que navegues per l’editor de webs de Vendes en Línia Square, pots crear pàgines i menús de navegació, incloure una pàgina de reserves en línia i previsualitzar el web per assegurar-te que té l’aspecte ideal abans de publicar-lo.

També pots afegir un formulari de contacte al web perquè els clients et demanin pressupostos personalitzats o et facin una reserva. Aleshores, pots cobrar als clients mitjançant el mateix web o enviar-los una factura personalitzada mitjançant el pla Plus de Factures Square. Si vols incrustar contingut personalitzat, com ara serveis de reserves de tercers, pots afegir codi al web.

Informa’t sobre com dissenyar i personalitzar el teu web de Vendes en línia Square i veuràs totes les opcions de disseny que tens disponibles. Per personalitzar diversos elements de disseny alhora, aquí t’expliquem com triar estils per al teu web de Vendes en línia Square.

Vendes en línia Square s’integra o funciona amb xarxes socials com Facebook i Instagram?

Sí. Pots configurar els teus articles de serveis amb Botigues de Facebook i vendre’ls a plataformes socials com Facebook i Instagram.

Com puc donar a conèixer el meu lloc web?

Aquí tens alguns consells per ajudar-te a augmentar el trànsit al web:

  • Fes córrer la veu: informa els clients, familiars i amistats que tens un web.
  • Optimitza’l de cara a les eines de cerca: assegura’t que tothom pugui trobar el teu web o els articles de serveis en fer una cerca en línia seguint la nostra Guia definitiva sobre SEO.
  • Actualitza’l regularment: renova el contingut del web amb publicacions del blog de Vendes en línia Square per donar als visitants un motiu per tornar.
  • Fes servir les xarxes socials: publica el web a Facebook, Instagram, X (antic Twitter), Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials quan n’actualitzis el contingut.
  • Promociona el web: afegeix un enllaç al web a la teva signatura de correu electrònic i inclou-lo quan publiquis missatges a fòrums o comentis articles.
  • Posa en marxa un butlletí d’informació per correu electrònic: fes servir finestres emergents al web perquè els visitants es puguin subscriure al teu butlletí d’informació i tornin al web. També et servirà per enviar-los promocions mitjançant les eines de màrqueting per correu electrònic.
  • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres webs que tinguin un públic similar al teu per atraure més trànsit interessant. Uneix-te a la Comunitat Square per estar en contacte amb altres venedors que també facin servir Vendes en línia Square.

Configura el teu negoci de serveis en línia

Com puc configurar els meus serveis?

Descobreix com afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

També pots descobrir com vendre articles no físics, com ara serveis, i limitar-ne la disponibilitat perquè només estiguin disponibles per a la compra a la regió que vulguis.

Per fer ressaltar determinats articles del llistat de serveis, prova d’utilitzar una secció d’articles destacats per als articles de serveis.

Puc configurar diversos punts de venda amb Vendes en línia Square?

Sí. Si tens diversos punts de venda, quan els clients sol·licitin un servei o facin una reserva en línia, poden especificar el punt de venda. Aquí t’expliquem com gestionar diversos punts de venda amb Square.

Les targetes regal Square funcionaran a Vendes en línia Square?

Sí. Si un client té una Targeta regal Square associada amb el teu negoci, podran fer servir el seu saldo durant el procés de pagament.

Fins i tot pots vendre targetes regal al teu lloc web de Vendes en línia Square per fer que els clients tornin.

Gestiona els serveis, les reserves i els pagaments

Com puc configurar la pàgina del procés de pagament?

Pots configurar la pàgina del procés de pagament del teu web de Vendes en línia Square a la Vista general de Vendes en línia Square fent clic a Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.

Aquí tens més informació sobre les opcions del procés de pagament a Vendes en línia Square.

Com configuro els impostos?

Pots configurar els impostos del web a la Vista general de Vendes en línia Square. Ves a Configuració > Impostos sobre les vendes o Configuració compartida > Impostos sobre les vendes. Aquí tens més informació sobre la configuració dels impostos a Vendes en línia Square.

Puc veure reserves i comandes d’altres aplicacions de Square?

Sí. Quan un client reservi o faci una comanda, rebràs una notificació a l’aplicació i podràs acceptar i actualitzar el progrés d’una comanda a mesura que la preparis i finalitzis.

Per gestionar les comandes de Vendes en línia Square, ves a l’Administrador de comandes al TPV Square o al Tauler de control en línia de Square, anant a Comandes.

També pots fer servir l’aplicació Cites Square per veure les reserves o enviar factures de qualsevol servei amb l’aplicació de Factures Square.

Per què no he rebut cap notificació quan el client ha reservat o ha fet una comanda?

En funció del teu proveïdor de correu electrònic, les notificacions de vegades es filtren a la carpeta de correu brossa. Revisa-la i afegeix les adreces electròniques següents als teus contactes:

  • hello@weebly.com
  • noreply@weebly.com
  • no-reply@weebly.com
  • hello@emails.weebly.com
  • noreply@promote.weebly.com
  • no-reply@editmysite.com

Si no vols rebre totes les notificacions de les comandes en línia a l’adreça electrònica del teu compte de Square, pots canviar les preferències a Vendes en línia Square perquè s’enviïn a un màxim de tres adreces electròniques diferents. També pots desactivar totes les notificacions si prefereixes no rebre’n cap. Aquí t’expliquem com configurar les notificacions de les comandes a Vendes en línia Square.

Per què els clients no poden reservar o fer una comanda si he marcat un article de serveis com a disponible?

Si els articles es mostren com a No disponibles, o ni tan sols apareixen al teu web de Vendes en línia Square, poden haver passat diverses coses. Aquí t’ajudem a solucionar problemes amb articles que no es mostren al web de Vendes en línia Square.

Els clients rebran els meus rebuts digitals personalitzats per a les reserves o compres en línia?

Quan un client fa una comanda a través de Vendes en línia Square, només rebrà un rebut del lloc web de Vendes en línia Square, el qual es pot personalitzar a la Vista general de Vendes en línia Square a Comunicacions > Alertes de correu electrònic i missatges de text.

Aquí t’expliquem com personalitzar els correus electrònics de la botiga a Vendes en línia Square.

També pots enviar al client un rebut digital amb Square en qualsevol moment, des de l’aplicació de Square o des de la pàgina de Transaccions de Square al Tauler de control.

No trobes el que necessites?