Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Preguntes més freqüents sobre Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Quant a Vendes en línia Square

Puc fer servir Vendes en línia Square encara que no vengui res?

Sí. Vendes en línia Square és una gran eina que t’ajuda a crear un lloc web sense haver de tenir una botiga virtual.

Per exemple, pots crear històries a l’estil d’un blog o mostrar el teu dossier amb una secció de galeria d’imatges. També pots allotjar vídeos al teu lloc web penjant els teus propis fitxers o integrant-ne des de YouTube. Per a personalitzar-ho encara més, fins i tot pots afegir contingut extern i ginys mitjançant codi.

Explora totes les opcions a l’editor web de Vendes en línia Square.

Com puc crear un lloc web de manera eficaç?

A l’editor web de Vendes en línia Square, pots crear pàgines i menús de navegació, afegir un logotip i ajustar colors i tipografies per potenciar la teva imatge de marca.

Més informació sobre com moure’t per l’editor de Vendes en línia Square per començar a crear el teu lloc web.

Vendes en línia Square s’integra o funciona amb xarxes socials com ara Facebook o Instagram?

Sí. Pots configurar els teus articles amb Botigues de Facebook per vendre articles a plataformes socials com Facebook i Instagram. També pots afegir botons per fer comandes de menjar als teus perfils amb Demanar menjar a Facebook, si vens menjar i begudes.

Com puc donar a conèixer el meu lloc web?

Aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a augmentar el trànsit al teu lloc web:

 • Fes córrer la veu: informa els teus clients, familiars i amics del teu lloc web.
 • Optimitza’l per a motors de cerca: assegura’t que la gent pugui trobar el teu lloc web o articles quan facin cerques en línia seguint la nostra Guia definitiva de SEO.
 • Actualitza’l sovint: no deixis d’actualitzar el contingut del lloc web amb històries del blog per donar motius per tornar als visitants.
 • Fes servir les xarxes socials: publica el lloc web a Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials sempre que n’actualitzis el contingut.
 • Promociona el lloc web: afegeix un enllaç al web a la teva signatura de correu electrònic i inclou-ne un quan publiquis missatges a fòrums o facis comentaris a articles.
 • Crea un butlletí de notícies per correu electrònic: fes servir finestres emergents al lloc web perquè els visitants es puguin subscriure al teu butlletí de notícies. És una bona eina perquè tornin i els puguis continuar enviant promocions a través del màrqueting per correu electrònic.
 • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres llocs web que tinguin un públic similar per generar trànsit gratuït i de qualitat. Uneix-te a la Comunitat Square per tenir contacte amb altres venedors que també fan servir Vendes en línia Square.

Comença a vendre en línia

Puc configurar diversos punts de venda amb Vendes en línia Square?

Sí. Si tens diversos punts de venda, quan els clients fan una comanda en línia, poden especificar-hi el punt de venda. Pots consultar més informació sobre com gestionar diversos punts de venda amb Square.

Com configuro els articles?

Pots obtenir més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square. Per destacar articles concrets que tinguis a la venda, prova de fer servir una secció d’articles destacats al lloc web.

Puc configurar categories manualment a Vendes en línia Square?

Sí. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Categories del web i selecciona Afegeix una categoria. Dona un nom a la categoria nova i afegeix-hi els articles que vulguis seleccionant Tria els articles.

Pots obtenir més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

Les targetes regal Square funcionaran a Vendes en línia Square?

Sí. Si un client té una Targeta regal Square associada al teu negoci, podrà aplicar el seu saldo durant el procés de pagament al web.

Els clients que facin una comanda a través del meu lloc web de Vendes en línia Square s’afegiran al meu directori de clients?

Sí. Els clients que facin comandes al teu lloc web s’afegiran a una llista del Directori de clients. Pots consultar més informació sobre el Directori de clients.

Gestiona les comandes en línia

Puc veure comandes d’altres aplicacions de Square?

Sí. Quan un client fa una comanda, rebràs una notificació a l’aplicació i podràs acceptar i actualitzar el progrés d’una comanda a mesura que la prepares i finalitzes.

Per gestionar les comandes de Vendes en línia Square, ves a l’Administrador de comandes al TPV Square o al Tauler de control en línia de Square, anant a Comandes.

Per què no he rebut cap notificació quan el client ha fet una comanda?

En funció del teu proveïdor de correu electrònic, les notificacions de vegades es filtren a la carpeta de correu brossa. Revisa-la i afegeix les adreces electròniques següents als teus contactes:

 • hello@weebly.com
 • noreply@weebly.com
 • no-reply@weebly.com
 • hello@emails.weebly.com
 • noreply@promote.weebly.com
 • no-reply@editmysite.com

Si no vols que totes les notificacions de les comandes en línia vagin a l’adreça electrònica del teu compte de Square, pots canviar les preferències a Vendes en línia Square perquè s’enviïn a un màxim de tres adreces electròniques diferents. També pots desactivar les notificacions del tot si prefereixes no rebre’n cap. Pots consultar més informació sobre com configurar les preferències de notificacions de les comandes a Vendes en línia Square.

Per què els clients no poden fer una comanda si he marcat un article com a disponible?

Si els articles es mostren com a No disponibles, o ni tan sols apareixen al teu lloc web de Vendes en línia Square, poden haver passat diverses coses. Pots obtenir més informació sobre com solucionar problemes amb articles no visibles a Vendes en línia Square.

Els clients rebran els meus rebuts digitals personalitzats per a les compres en línia?

Quan un client fa una comanda a través de Vendes en línia Square, només rebrà un rebut del lloc web de Vendes en línia Square. Es poden personalitzar a la secció de correus electrònics de la botiga, a la Vista general de Vendes en línia Square. Pots trobar més informació sobre com personalitzar els correus electrònics de la botiga a Vendes en línia Square.

Per què els clients només veuen l’opció de fer que se’ls enviï un article?

Per defecte, la tramitació de cada article està configurada com a enviament. Per canviar el tipus de tramitació, modifica’l per a cada article, un per un, o fes servir el mètode de modificació en bloc.