Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Preguntes més freqüents sobre Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Consulta les respostes a les preguntes freqüents sobre Vendes en línia Square, la plataforma de comerç electrònic més gran de Square per crear un web i vendre en línia.

Quant a Vendes en línia Square

Què és Vendes en línia Square i com es fa servir?

Desenvolupar una presència en línia per mostrar amb eficàcia el teu negoci, la teva identitat de marca o el teu objectiu pot suposar anys de treballar de valent i guanyar experiència en disseny, només per posar fil a l’agulla.

Amb Vendes en línia Square, mai no ha estat tan fàcil crear el teu projecte en línia. Mostra al món qui ets, què vens o els problemes que pots solucionar i, alhora, accepta pagaments sense maldecaps amb Square. El nostre creador web és molt fàcil d’utilitzar i et permetrà dedicar menys temps a configurar el teu web per poder-te centrar en el més important, que és el teu negoci.

Vendes en línia Square és una plataforma versàtil i amb moltes funcions que s’encarrega del lloc web, els articles, la tramitació de les comandes, els clients i molt més. Per obtenir més informació, dona una ullada a la pàgina de temes de la Plataforma de Vendes en línia Square al Centre d’ajuda o familiaritza’t amb els preus i funcions que t’ofereix. Fins i tot pots comprar un domini a Square i configurar una adreça electrònica a partir d’aquest domini.

Puc fer servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square?

Sí. Amb les funcions versàtils de Vendes en línia Square, pots integrar el teu lloc web directament o fer-lo servir de manera conjunta amb molts altres productes de Square. Crea un lloc web amb moltes possibilitats i que tregui profit del conjunt d’eines i serveis de Square per simplificar les necessitats del teu negoci. Pots obtenir més informació sobre com fer servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square.

Quines opcions de pagament tinc disponibles amb Vendes en línia Square?

Amb Vendes en línia Square, pots acceptar pagaments amb el processador de pagaments de Square, així com targetes regal Square, Square Pay, PayPal i molts més. Consulta com pots acceptar pagaments a Vendes en línia Square per a més informació sobre totes les opcions de pagaments en línia que tens a l’abast.

Puc fer servir Vendes en línia Square encara que no vengui res?

Sí. Vendes en línia Square és una gran eina que t’ajuda a crear un lloc web sense haver de tenir una botiga virtual.

Per exemple, pots crear històries a l’estil d’un blog o mostrar el teu dossier amb una secció de galeria d’imatges. També pots allotjar vídeos al teu lloc web penjant els teus propis fitxers o integrant-ne des de YouTube. Per a personalitzar-ho encara més, fins i tot pots afegir contingut extern i ginys mitjançant codi.

Descobreix totes les opcions a l’editor web de Vendes en línia Square.

Com puc crear i dissenyar un web de manera eficaç?

A mesura que navegues per l’editor web de Vendes en línia Square, pots crear pàgines i navegació, afegir seccions a les pàgines i donar una ullada a la vista prèvia del web per comprovar que tingui l’aspecte que vols abans de publicar-lo.

Consulta més informació sobre com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square per descobrir totes les opcions de disseny de la pàgina. Per personalitzar diversos elements de disseny alhora, pots obtenir més informació sobre com triar estils per al lloc web de Vendes en línia Square.

Vendes en línia Square s’integra o funciona bé amb xarxes socials com ara Facebook o Instagram?

Sí. Pots configurar els teus articles amb Botigues de Facebook per vendre articles a plataformes socials com Facebook i Instagram. També pots afegir botons per fer comandes de menjar als teus perfils amb Demanar menjar a Facebook, si vens menjar i begudes.

Com puc donar a conèixer el meu lloc web?

Aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a augmentar el trànsit al teu lloc web:

  • Fes córrer la veu: informa els teus clients, familiars i amics del teu lloc web.
  • Optimitza’l per a motors de cerca: assegura’t que la gent pugui trobar el teu lloc web o articles quan facin cerques en línia seguint la nostra Guia definitiva de SEO.
  • Actualitza’l sovint: no deixis d’actualitzar el contingut del lloc web amb històries del blog per donar motius per tornar als visitants.
  • Fes servir les xarxes socials: publica el lloc web a Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials sempre que n’actualitzis el contingut.
  • Promociona el lloc web: afegeix un enllaç al web a la teva signatura de correu electrònic i inclou-ne un quan publiquis missatges a fòrums o facis comentaris a articles.
  • Crea un butlletí de notícies per correu electrònic: fes servir finestres emergents al lloc web perquè els visitants es puguin subscriure al teu butlletí de notícies. És una bona eina perquè tornin i els puguis continuar enviant promocions a través del màrqueting per correu electrònic.
  • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres llocs web que tinguin un públic similar per generar trànsit gratuït i de qualitat. Uneix-te a la Comunitat Square per tenir contacte amb altres venedors que també fan servir Vendes en línia Square.

Comença a vendre en línia

Puc configurar diversos punts de venda amb Vendes en línia Square?

Sí. Si tens diversos punts de venda, quan els clients fan una comanda en línia, poden especificar-hi el punt de venda. Pots consultar més informació sobre com gestionar diversos punts de venda amb Square.

Com configuro els articles?

Aprèn a afegir articles i categories a Vendes en línia Square. Per destacar certs articles al teu web, pots fer servir la secció d’articles destacats.

Puc configurar manualment categories a Vendes en línia Square?

Sí. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Categories del web i selecciona Afegeix una categoria. Dona un nom a la categoria nova i afegeix-hi els articles que vulguis seleccionant Tria els articles.

Més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

Les targetes regal Square funcionaran a Vendes en línia Square?

Sí. Si un client té una targeta regal Square que estigui associada amb el teu negoci, podran fer-la servir durant el procés de pagament.

Gestiona les comandes en línia

Puc veure comandes d’altres aplicacions de Square?

Sí. Quan un client fa una comanda, rebràs una notificació a l’aplicació i podràs acceptar i actualitzar el progrés d’una comanda a mesura que la prepares i finalitzes.

Per gestionar les comandes de Vendes en línia Square, ves a l’Administrador de comandes al TPV Square o al Tauler de control en línia de Square, anant a Comandes.

Per què no he rebut cap notificació quan el client ha fet una comanda?

En funció del teu proveïdor de correu electrònic, les notificacions de vegades es filtren a la carpeta de correu brossa. Revisa-la i afegeix les adreces electròniques següents als teus contactes:

Si no vols que totes les notificacions de les comandes en línia vagin a l’adreça electrònica del teu compte de Square, pots canviar les preferències a Vendes en línia Square perquè s’enviïn a un màxim de tres adreces electròniques diferents. També pots desactivar les notificacions del tot si prefereixes no rebre’n cap. Pots consultar més informació sobre com configurar les preferències de notificacions de les comandes a Vendes en línia Square.

Per què els clients no poden fer una comanda si he marcat un article com a disponible?

Si els articles es mostren com a No disponibles, o ni tan sols apareixen al teu web de Vendes en línia Square, poden haver passat diverses coses. Pots obtenir més informació sobre com solucionar problemes amb articles no visibles a Vendes en línia Square.

Els clients rebran els meus rebuts digitals personalitzats per a les compres en línia?

Quan un client fa una comanda mitjançant Vendes en línia Square, només rebrà un rebut del web de Vendes en línia Square. Pots personalitzar-los des de la teva Vista general de Vendes en línia Square, a Comunicacions > Correus electrònics i notificacions.

Pots trobar més informació sobre com personalitzar els correus electrònics de la botiga a Vendes en línia Square.

També pots enviar al client un rebut digital amb Square en qualsevol moment, des de l’aplicació de Square o des de la pàgina de Transaccions de Square al Tauler de control.

Per què els clients només veuen l’opció de fer que se’ls enviï un article?

La tramitació de cada article està configurada com a enviament per defecte. Per canviar el tipus de tramitació, modifica’l per a cada article un per un o fes servir el mètode de modificació en bloc.

Com puc tramitar les comandes en línia?

Per començar, amplia la pestanya de Tramitació de la teva Vista general de Vendes en línia Square. Més informació:

Per configurar correctament les teves operacions de tramitació, pots consultar les pràctiques recomanades per a l’entrega a un domicili de la zona i les pràctiques recomanades per les comandes d’autoservei a Vendes en línia Square per obtenir consells útils.