Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Primers passos

Preguntes més freqüents sobre Vendes en línia Square

Consulta les respostes a les preguntes més freqüents sobre Vendes en línia Square, la principal plataforma de comerç electrònic de Square per crear un web i vendre en línia.

Quant a Vendes en línia Square

Què és Vendes en línia Square i com funciona?

Amb Vendes en línia Square, començar a vendre en línia és més fàcil que mai. Mostra al món qui ets, què vens o els problemes que pots resoldre i accepta pagaments sense entrebancs amb Square. El nostre creador de webs és molt senzill i intuïtiu, de manera que podràs dedicar menys temps a configurar el web per centrar-te en el més important: el teu negoci.

Vendes en línia Square és una plataforma que t’ofereix moltes possibilitats per gestionar el web, els articles, la tramitació de les comandes, els clients i molt més. Si vols saber-ne més, consulta la pàgina de temes de la plataforma de Vendes en línia Square al Centre d’ajuda o informa’t sobre els preus i funcions. També pots comprar un domini de Square i configurar una adreça electrònica amb aquest domini.

Puc fer servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square?

Sí. Amb les funcions versàtils de Vendes en línia Square, el teu web es pot integrar o funcionar de manera conjunta amb altres productes de Square. Crea un web amb moltes possibilitats i treu profit del conjunt d’eines i serveis de Square per simplificar tot allò que el teu negoci necessita. Aquí t’expliquem com utilitzar Vendes en línia Square amb altres productes de Square.

Quines opcions de pagament hi ha disponibles amb Vendes en línia Square?

Vendes en línia Square et permet acceptar pagaments mitjançant el processador de pagaments de Square, així com amb targetes regal Square, Square Pay, PayPal i moltes opcions més. Si vols més informació sobre les diverses opcions de pagament, aquí t’expliquem com acceptar pagaments a Vendes en línia Square.

Puc fer servir Vendes en línia Square encara que no vengui res?

Sí. Vendes en línia Square és una eina fantàstica que t’ajuda a crear el teu web: no cal que tinguis una botiga virtual.

Per exemple, pots crear històries a l’estil d’un blog o mostrar els teus productes amb una galeria d’imatges. També pots col·locar vídeos al web, sigui pujant els teus propis fitxers o incrustant-los des de Youtube. Per personalitzar-lo encara més, pots afegir contingut extern i ginys mitjançant codi HTML.

Aquí trobaràs informació sobre totes les eines que et proporciona l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Com puc crear i dissenyar un web de manera eficaç?

L’editor de webs de Vendes en línia Square et permet crear pàgines i menús de navegació, afegir seccions a les pàgines i previsualitzar el web per assegurar-te que té l’aspecte ideal abans de publicar-lo.

Descobreix com dissenyar i personalitzar el teu web de Vendes en línia Square i no et perdis totes les opcions de disseny que tens disponibles. Per personalitzar diversos elements de disseny alhora, aquí t’expliquem com triar estils per al teu web de Vendes en línia Square.

Vendes en línia Square s’integra o funciona amb xarxes socials com Facebook i Instagram?

Sí. Pots configurar els teus articles amb Botigues de Facebook i vendre’ls a plataformes socials com Facebook i Instagram. Si vens alimentació i begudes, també pots afegir botons per demanar menjar als teus perfils mitjançant les Comandes de menjar a Facebook.

Com puc donar a conèixer el meu web?

Aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a augmentar el trànsit al web:

  • Fes córrer la veu: informa els clients, familiars i amistats que tens un web.
  • Optimitza’l de cara a les eines de cerca: assegura’t que tothom pugui trobar el teu web o els articles del teu comerç quan facin una cerca online seguint la nostra Guia definitiva sobre SEO.
  • Actualitza’l regularment: renova el contingut del web amb publicacions a l’estil d’un blog perquè els visitants tinguin motius per tornar.
  • Fes servir les xarxes socials: publica el web a Facebook, Instagram, X (l’antic Twitter), Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials quan n’actualitzis el contingut.
  • Promociona el web: afegeix un enllaç al web a la teva signatura de correu electrònic i inclou-lo quan publiquis missatges a fòrums o comentis articles.
  • Posa en marxa un butlletí d’informació per correu electrònic: fes servir finestres emergents al web perquè els visitants es puguin subscriure al teu butlletí d’informació i vagin tornant. També et servirà per enviar-los promocions mitjançant les eines de màrqueting per correu electrònic.
  • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres webs que tinguin un públic similar al teu per atraure més trànsit interessant. Uneix-te a la Comunitat Square per estar en contacte amb altres venedors que també fan servir Vendes en línia Square.

Comença a vendre en línia

Puc configurar diversos punts de venda amb Vendes en línia Square?

Sí. Si tens diversos punts de venda, els clients podran especificar el que volen quan facin una comanda en línia. Consulta més informació sobre com gestionar diversos punts de venda amb Square.

Com puc configurar els articles?

Consulta com afegir articles i categories a Vendes en línia Square. Per destacar certs articles del web, prova de fer servir una secció d’articles destacats de la carta.

Es poden fer servir Targetes regal Square a Vendes en línia Square?

Sí. Si un client té una Targeta regal Square associada amb el teu negoci, podrà fer-ne servir el saldo durant el procés de pagament.

Gestiona les comandes en línia

Puc veure comandes d’altres aplicacions de Square?

Sí. Quan un client fa una comanda, rebràs una notificació a l’aplicació. Podràs acceptar-la i modificar-ne el progrés a mesura que la prepares i finalitzes.

Per gestionar les comandes de Vendes en línia Square, ves a l’Administrador de comandes del TPV Square o al Tauler de control en línia de Square, anant a Comandes.

Per què no he rebut cap notificació quan el client ha fet una comanda?

En funció del teu proveïdor de correu electrònic, de vegades les notificacions van a parar a la carpeta de correu brossa. Revisa-la i afegeix les adreces electròniques següents als teus contactes:

  • hello@weebly.com
  • noreply@weebly.com
  • no-reply@weebly.com
  • hello@emails.weebly.com
  • noreply@promote.weebly.com
  • no-reply@editmysite.com

Si no vols que totes les notificacions de les comandes online vagin a l’adreça electrònica del teu compte de Square, pots canviar les preferències a Vendes en línia Square perquè s’enviïn a un màxim de tres adreces electròniques diferents. També pots desactivar les notificacions del tot si prefereixes no rebre’n cap. Aquí t’expliquem com configurar les notificacions de les comandes a Vendes en línia Square.

Per què els clients no poden fer una comanda si he marcat un article com a disponible?

Si els articles apareixen com a No disponibles o no es mostren a Vendes en línia Square, poden haver passat diverses coses. Consulta més informació sobre com solucionar problemes amb articles no visibles a Vendes en línia Square.

Els clients rebran els meus rebuts digitals personalitzats per a les compres online?

Quan un client fa una comanda a través de Vendes en línia Square, només rebrà un rebut del lloc web. Aquesta opció es pot personalitzar a la Vista general de Vendes en línia Square a Comunicacions > Notificacions per correu electrònic i missatge de text.

Consulta més informació sobre com personalitzar correus electrònics de la botiga a Vendes en línia Square.

També pots enviar al client un rebut digital amb Square en qualsevol moment, des de l’aplicació de Square o des de la pàgina de Transaccions de Square al Tauler de control.

Per què els clients només veuen l’opció de fer que se’ls enviï un article?

La tramitació de cada article està configurada com a enviament per defecte. Per canviar el tipus de tramitació, modifica’l per a cada article un per un o fes servir elmètode de modificació en bloc.

Com puc tramitar les comandes online?

Amb aquestes eines, podràs:

No trobes el que necessites?