Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Registres d’hores

Preguntes freqüents sobre Torns Square

Quin preu té Torns Square?

Torns Square té dos plans: el pla Gratuït i el pla Plus. El pla Gratuït de Torns Square inclou funcions bàsiques de gestió del personal per a equips que tinguin fins a cinc empleats, sense cap cost. Per a equips de sis o més empleats, et pots subscriure al pla Plus de Torns Square, que costa a partir de 3,50 € per empleat i inclou més funcions avançades de gestió del personal.

De totes maneres, si et subscrius als plans Plus o Prèmium de Cites Square, Square per a comerços o Square per a restaurants, el teu compte tindrà accés a totes les funcions del pla Plus de Torns Square sense que hagis de pagar cap cost addicional. En canvi, les versions gratuïtes d’aquests serveis de subscripció no donaran accés a les funcions del pla Plus de Torns Square.

Aquí t’expliquem com començar amb Torns Square.

Per què no puc veure els torns més d’un dia alhora?

La secció Jornada laboral s’ha dissenyat per simplificar el control diari del teu torn. Per conèixer les hores totals, el cost laboral total i els torns que componen aquests totals, visita la secció Cost de la mà d’obra del Tauler de control en línia de Square.

On puc veure tots els torns que componen els totals reflectits a Cost de la mà d’obra?

Per veure l’activitat del registre d’hores d’un empleat durant un període de temps, ajusta els filtres de data i punt de venda a la pestanya Cost de la mà d’obra i selecciona la fila d’un empleat. Això mostra un desglossament de tots els torns en aquest període i pots fer clic al botó blau Cost de la mà d’obra total per veure les hores pagades.

Com puc exportar informes del registre d’hores?

Totes les exportacions .CSV estan disponibles a la pestanya Cost de la mà d’obra del
Tauler de control Square en línia. Tindràs l’opció d’exportar un informe de cost laboral del total d’hores treballades i pagades, o un informe de tota l’activitat del torn.

Poden entrar o sortir els empleats sense utilitzar el TPV compartit?

Sí. En descarregar l’aplicació Square per a equips, els empleats tindran la possibilitat de registrar l’entrada i la sortida, veure les hores treballades i el registres d’hores, veure el seu salari estimat per a la setmana i consultar el perfil del seu equip, tot des dels seus propis iPhones o dispositius Android, sense cap càrrec addicional.

Els meus empleats poden demanar fer canvis als registres d’hores?

Sí, però primer has de comprovar que tinguis una subscripció al pla Plus de Torns i que hagis activat l’opció Modificacions del registre d’hores.

Al Tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Torns > Configuració > Registra l’entrada o la sortida. A continuació, activa l’opció Modificacions del registre d’hores. Així, els empleats podran modificar un registre d’hores per a qualsevol torn anterior.

Un cop feta una sol·licitud, el propietari del compte o qualsevol empleat amb els permisos adequats rebrà una notificació que els demanarà que aprovin o deneguin la sol·licitud.

Nota: les sol·licituds de modificació vencen al cap de 30 dies.

Què és un càrrec professional? En què es diferencia d’un conjunt de permisos?

El càrrec és el nom que s’assigna a cada sou per a un empleat determinat. Un cop creat, es pot aplicar un càrrec als empleats. Un conjunt de permisos és una agrupació de Permisos de l’equip. Mentre que els empleats ara poden tenir diversos salaris i càrrecs, només poden tenir un conjunt de permisos.

Puc accedir als permisos personalitzats amb una subscripció a Torns Square?

Sí, tothom qui tingui una subscripció a pla Plus de Torns Square té accés a dos conjunts de permisos personalitzables: el conjunt de permisos de l’equip i un conjunt de permisos addicional. Aquests altres permisos personalitzats es poden assignar a diversos empleats i serveixen, entre altres coses, perquè els empleats puguin fer certes tasques, com ara aprovar registres d’hores o gestionar els calendaris.

Nota: aquest segon conjunt de permisos personalitzables no està disponible per als usuaris de la versió gratuïta de Torns Square. Pots consultar més informació sobre com crear i assignar els conjunts de permisos.

Com puc veure tots els torns dels empleats?

Pots consultar tots els torns d’un empleat seleccionant un interval de dates i fent clic a la seva fila individual a Cost de la mà d’obra per mostrar el registre de temps de l’empleat amb tots els torns d’aquest període. Si vols veure tots els torns de tots els empleats alhora, utilitza l’opció Exporta el cost del personal de la pestanya Cost de la mà d’obra.

Com puc veure el cost de la mà d’obra per càrrec professional?

En aquests moments, l’única manera de fer-ho és exportant un .CSV.

Ja no puc seleccionar un interval de temps personalitzat per a les meves hores després de mitjanit.

Els informes del registre de temps es basen en la jornada laboral configurada, que es pot ajustar des de Torns > Configuració. Si el negoci continua obert després de la mitjanit, estableix un horari laboral personalitzat a la configuració del torn. En general, només les empreses que tinguin empleats treballant després de la mitjanit haurien de canviar l’horari laboral. Si tens empleats treballant després de la mitjanit, recomanem configurar-lo aproximadament una hora més tard de l’hora que marxa l’últim empleat.

Per exemple, si la teva empresa tanca a les 2:00, però els empleats es queden una hora per netejar, configura l’horari laboral a les 4:00 i s’actualitzarà la cronologia de la jornada laboral i els filtres de dia (p. ex., avui, ahir) a les 4:00 - 4:00.

Com puc filtrar per empleat a la pàgina Cost de la mà d’obra?

De manera predeterminada, la pestanya Cost de la mà d’obra s’ordena per empleat, però actualment no hi ha cap filtre específic per a empleats.

Els empleats poden deixar notes al seu torn?

Sí. Amb el pla Plus de Torns Square, els empleats poden afegir notes al seu torn quan registren l’entrada o la sortida per aportar més context sobre allò que hagi pogut passar durant el torn (per exemple, algú que arriba tard o se’n va d’hora).

Per afegir una nota a un torn des de la pantalla de pagament de l’aplicació de Square, toca Registra l’entrada o la sortida i introdueix el teu codi d’accés personal de quatre dígits. Toca Registra l’entrada o Acaba el torn. A continuació, toca Afegeix notes, introdueix les notes que correspongui i fes clic a Desa.