Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Registres d’hores

Preguntes freqüents sobre Torns Square

Quin preu té Torns Square?

Hi ha dos plans de Torns Square: el pla Gratuït i el pla Plus. El pla Gratuït de Torns Square ofereix funcions bàsiques de gestió del personal per a fins a cinc empleats, sense cap cost. Per a sis o més empleats, pots subscriure’t al pla Plus de Torns Square, que costa a partir de 3,50 € per empleat i ofereix més funcions avançades de gestió del personal.

De totes maneres, si et subscrius als plans Plus o Prèmium de Cites Square, Square per a comerços o Square per a restaurants, podràs accedir a totes les funcions del pla Plus de Torns Square sense cap cost addicional. En canvi, les versions gratuïtes d’aquests serveis de subscripció no donaran accés a les funcions del pla Plus de Torns Square.

Aquí t’expliquem com començar amb Torns Square.

Per què no puc consultar els torns de més d’un dia alhora?

La secció Jornada laboral s’ha dissenyat per simplificar el control diari dels torns. Per conèixer les hores totals, el cost de la mà d’obra total i els torns que componen aquests totals, visita la secció Registres d’hores del tauler de control en línia de Square.

On puc consultar tots els torns que componen els totals reflectits a Cost de la mà d’obra?

Per consultar l’activitat del registre d’hores d’un empleat durant un període de temps, ajusta els filtres de data i punt de venda a la pestanya Registres d’hores i selecciona la fila d’un empleat. Així veuràs el desglossament de tots els torns d’aquest període i podràs fer clic al botó blau Cost total de la mà d’obra per consultar les hores pagades.

Una vegada que hagis configurat l’horari de l’equip, pots consultar la previsió del cost total de la mà d’obra (que inclou els ingressos estimats per hores extres) per als empleats programats durant tota la setmana a la secció Programa > Torns del tauler de control en línia de Square. També pots consultar els càlculs del cost de la mà d’obra estimat per a cada empleat a la pestanya Jornada laboral. No obstant això, aquestes estimacions no apareixeran als informes de torns impresos i només estan disponibles al tauler de control en línia de Square.

Com puc exportar els informes dels registres d’hores?

Pots consultar totes les exportacions en format CSV a la pestanya Registres d’hores del
tauler de control en línia de Square . Se’t donarà l’opció d’exportar un informe del cost de la mà d’obra del total d’hores treballades i pagades, o un de tota l’activitat del torn.

Els empleats poden registrar l’entrada i la sortida sense fer servir el TPV compartit?

Sí. En descarregar l’aplicació Square per a equips, els empleats tindran la possibilitat de registrar l’entrada i la sortida, consultar les hores treballades i el registres d’hores, així com el seu salari estimat per a la setmana i el perfil del seu equip, tot des del seus propis iPhones o dispositius Android, sense cap càrrec addicional.

Els empleats poden demanar modificacions dels seus registres d’hores?

Sí, però primer has de comprovar que tinguis una subscripció al pla Plus de Torns i que hagis activat l’opció Modificacions del registre d’hores.

Al Tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Torns > Configuració > Registra l’entrada/sortida. A continuació, activa l’opció Modificacions del registre d’hores. Amb això, els empleats tenen la possibilitat de modificar el registre d’hores de qualsevol torn anterior.

Un cop feta una sol·licitud, el propietari del compte o qualsevol empleat amb els permisos adequats rebrà una notificació que els demanarà que aprovin o deneguin la sol·licitud. Pots aprovar o rebutjar aquestes sol·licituds des de la secció Torns del tauler de control en línia de Square.

Nota: les sol·licituds de modificació caduquen al cap de 30 dies.

Què és un càrrec? En què es diferencia d’un conjunt de permisos?

El càrrec és el nom que s’assigna a cada sou per a un empleat determinat. Un cop creat un càrrec, es pot aplicar a altres empleats. Un conjunt de permisos és una agrupació de Permisos de l’equip. Dit això, tot i que els empleats ara poden tenir diversos sous (amb càrrecs), només poden tenir un conjunt de permisos.

Puc accedir als permisos personalitzats amb una subscripció a Torns Square?

Sí, els subscriptors del pla Plus de Torns Square tenen accés a dos conjunts de permisos personalitzables: el conjunt de permisos de l’equip i un conjunt de permisos addicional. Aquest conjunt de permisos personalitzats addicional es pot assignar a diversos empleats i es el pots fer servir per donar accés al teu equip a certes tasques, com ara aprovar registres d’hores o gestionar els horaris.

Nota: aquest segon conjunt de permisos personalitzables no està disponible per als usuaris de la versió gratuïta de Torns Square. Aquí tens més informació sobre com crear i assignar conjunts de permisos.

Com puc consultar tots els torns dels empleats?

Pots consultar tots els torns d’un empleat seleccionant un interval de dates i fent clic a la seva fila a Registres d’hores. Es mostrarà el registre d’hores de l’empleat amb tots els torns d’aquest període de temps. Si vols consultar tots els torns de tots els empleats alhora, fes servir l’opció Exporta el cost de la mà d’obra a la pestanya Registres d’hores.

Com puc consultar el cost de la mà d’obra per càrrec?

En aquests moments, l’única manera de fer-ho és exportant un fitxer CSV.

Ja no puc seleccionar un interval de temps personalitzat per a les hores que passen de mitjanit.

Els informes del registre d’hores es basen en la jornada laboral configurada, que es pot ajustar des de Torns > Configuració. Si el teu negoci continua obert més enllà de la mitjanit, estableix una jornada laboral personalitzada a la configuració del torn. En general, només les empreses que tinguin empleats que treballin més enllà de la mitjanit haurien de canviar la jornada laboral. En aquest cas, és millor configurar-la aproximadament 1 hora després que l’últim empleat marxi.

Per exemple, si la teva empresa tanca a les 2:00, però els empleats es queden una hora per netejar, configura el final de la jornada laboral a les 4:00. D’aquesta manera, s’actualitzaran la jornada laboral i els filtres del dia (com ara avui o ahir) amb un horari de 4:00 a 4:00.

Com puc filtrar per empleat a la pàgina Cost de la mà d’obra?

Per defecte, la pestanya Registres d’hores s’ordena per empleat, però en aquests moments no hi ha cap filtre específic per a empleats.

Els empleats poden deixar notes al seu torn?

Sí. Amb el pla Plus de Torns Square, els empleats poden afegir notes al seu torn quan registren l’entrada o la sortida per aportar més context sobre allò que hagi pogut passar durant el torn (per exemple, algú que arriba tard o se’n va d’hora).

Per afegir una nota a un torn des de la pantalla de pagament de l’aplicació de Square, toca Registra l’entrada o la sortida i introdueix el teu codi d’accés personal de quatre dígits. Toca Registra l’entrada o Acaba el torn. Toca Afegeix notes, introdueix les que correspongui i fes clic a Desa.

No trobes el que necessites?