Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Registres d’hores

Preguntes més freqüents sobre els torns

Per què no puc veure més d’un dia de torns alhora?

La secció Jornada laboral s’ha dissenyat per simplificar el control diari del teu torn. Per conèixer les hores totals, el cost laboral total i els torns que componen aquests totals, visita la secció Cost de la mà d’obra del Tauler de control en línia de Square.

On puc veure tots els torns que componen els totals reflectits a Cost de la mà d’obra?

Per veure l’activitat del registre d’hores d’un empleat durant un període de temps, ajusta els filtres de data i punt de venda a la pestanya Cost de la mà d’obra i selecciona la fila d’un empleat. Això mostra un desglossament de tots els torns en aquest període i pots fer clic al botó blau Cost de la mà d’obra total per veure les hores pagades.

Com puc exportar informes del registre d’hores?

Totes les exportacions .CSV estan disponibles a la pestanya Cost de la mà d’obra del
Tauler de control Square en línia. Tindràs l’opció d’exportar un informe de cost laboral del total d’hores treballades i pagades, o un informe de tota l’activitat del torn.

Poden entrar o sortir els empleats sense utilitzar el TPV compartit?

Sí. En descarregar l’aplicació Square per a equips, els empleats tindran la possibilitat de registrar l’entrada i la sortida, veure les hores treballades i el registres d’hores, veure el seu salari estimat per a la setmana i consultar el perfil del seu equip, tot des dels seus propis iPhones o dispositius Android, sense cap càrrec addicional.

Els meus empleats poden demanar que modifiquem els registres d’hores?

Sí, però primer t’hauràs d’assegurar que tens una subscripció a Equips Plus i que tens l’opció Modificacions del registre d’hores activada.

Des del Tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Torns > Configuració > Registra l’entrada o la sortida. A continuació, activa la configuració Edició del registre d’hores. Això ofereix als empleats la possibilitat d’editar un registre d’hores per a qualsevol torn anterior.

Un cop feta una sol·licitud, el propietari del compte o qualsevol empleat amb els permisos adequats rebrà una notificació que els demanarà que aprovin o deneguin la sol·licitud.

Nota: les sol·licituds de modificació vencen al cap de 30 dies.

Què és un càrrec professional? En què es diferencia d’un conjunt de permisos?

Un càrrec professional és el nom assignat a cada sou per a un empleat determinat. Un cop es crea, es pot aplicar a altres empleats. Un conjunt de permisos és una agrupació de Permisos de l’equip. Dit això, mentre que els empleats ara poden tenir diversos salaris (amb càrrecs professionals), els empleats només poden tenir un conjunt de permisos.

Com puc veure tots els torns dels empleats?

Pots consultar tots els torns d’un empleat seleccionant un interval de dates i fent clic a la seva fila individual a Cost de la mà d’obra per mostrar el registre de temps de l’empleat amb tots els torns d’aquest període. Si vols veure tots els torns de tots els empleats alhora, utilitza l’opció Exporta el cost del personal de la pestanya Cost de la mà d’obra.

Com puc veure el cost de la mà d’obra per càrrec professional?

En aquests moments, l’única manera de fer-ho és exportant un .CSV.

Ja no puc seleccionar un interval de temps personalitzat per a les meves hores després de mitjanit.

Els informes del registre de temps es basen en la jornada laboral configurada, que es pot ajustar des de Torns > Configuració. Si el negoci continua obert després de la mitjanit, estableix un horari laboral personalitzat a la configuració del torn. En general, només les empreses que tinguin empleats treballant després de la mitjanit haurien de canviar l’horari laboral. Si tens empleats treballant després de la mitjanit, recomanem configurar-lo aproximadament una hora més tard de l’hora que marxa l’últim empleat.

Per exemple, si la teva empresa tanca a les 2:00, però els empleats es queden una hora per netejar, configura l’horari laboral a les 4:00 i s’actualitzarà la cronologia de la jornada laboral i els filtres de dia (p. ex., avui, ahir) a les 4:00 - 4:00.

Com puc filtrar per empleat a la pàgina Cost de la mà d’obra?

De manera predeterminada, la pestanya Cost de la mà d’obra s’ordena per empleat, però actualment no hi ha cap filtre específic per a empleats.

Els empleats poden deixar notes al seu torn?

Sí, amb Equips Plus, els empleats tenen la possibilitat d’afegir notes al seu torn quan entren o surten per proporcionar més context sobre què ha passat durant el torn (per exemple, algú que arriba tard o se’n va d’hora).

Per afegir una nota a un torn des de la pantalla de pagament de l’aplicació de Square, toca Registra l’entrada o la sortida i introdueix la contrasenya personal de quatre dígits. Toca Registra l’entrada o Finalitza el torn, toca Afegeix notes i introdueix les notes corresponents i fes clic a Desa.