Inici>Components

Configura el hardware amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i empleats amb permisos per configurar hardware que necessitin ajuda per connectar dispositius a Square per a comerços. Consulta més informació sobre els permisos personalitzats i la configuració de l’equip amb Square per a comerços.

Abans de començar

Aquesta guia inclou instruccions bàsiques per configurar el hardware de Square, com ara l’Square Reader, l’Square Terminal, l’Square Stand i l’Square Register, a més d’altres dispositius, com ara impressores, caixes d’efectiu i lectors i impressores de codis de barres. Assegura’t de disposar de tots els components necessaris, incloent-hi cables, carregadores i accés a internet, si escau.

Hardware compatible

Les aplicacions dels plans Gratuït i Plus de Square per a comerços són compatibles amb el hardware següent. Ara per ara, no es poden fer servir dispositius Android amb Square per a comerços.

iPhone i iPad

L’aplicació de TPV de Square per a comerços és compatible amb iPad i iPhone amb la versió d’iOS més recent.

Square Reader

Totes les generacions i versions de l’Square Reader són compatibles amb l’aplicacio de Square per a comerços i es connecten a l’iPad o iPhone mitjançant Bluetooth. Consulta més informació sobre les diferents versions de l’Square Reader i les seves funcions.

Square Stand

L’Square Stand (de 1a i 2a generació) és compatible amb Square per a comerços i funciona amb l’iPad, que ha de tenir instal·lada la versió d’iOS més recent.

Square Terminal

Totes les versions de l’Square Terminal són compatibles amb Square per a comerços. Per assegurar-te de tenir la versió més recent, ves a la pantalla Inicia la sessió i toca Modifica la configuració > General > Quant a l’Square Terminal. Si hi ha cap actualització disponible, toca Instal·la.

Square Register

Totes les versions de l’Square Register són compatibles amb Square per a comerços. Actualment, s’hi poden connectar impressores de rebuts, teclats, caixes d’efectiu i lectors de codis de barres USB, però no accessoris Bluetooth, com ara lectors de codis de barres.

Guies de configuració del hardware de Square

Selecciona la guia corresponent a continuació i segueix les instruccions.

Accessoris compatibles

Trobaràs una llista completa del hardware compatible a l’article Compatibilitat de hardware per dispositiu del Centre d’ajuda. També pots consultar els accessoris específics a continuació.

Connecta els accessoris

Bluetooth

Amb l’excepció de l’Square Reader, que es connecta a través de l’aplicació de TPV de Square per a comerços, la resta de dispositius Bluetooth s’han de connectar a través de la configuració de l’iPad o l’iPhone. Consulta una llista del hardware compatible amb l’iPhone i més informació sobre com connectar hardware a l’iPad.

Nota: la compatibilitat amb Bluetooth varia segons el dispositiu. En aquests moments, no es poden connectar a l’Square Register accessoris Bluetooth, com ara lectors de codis de barres, que no siguin impressores. A més, cap accessori Bluetooth és compatible amb l’Square Terminal.

USB

Per configurar accessoris USB per a l’aplicació de TPV de Square per a comerços:

  1. Inicia la sessió a l’aplicació.
    • Si tens la sessió iniciada al TPV Square, toca ≡ Menú a l’aplicació o la fletxa cap avall a l’Square Register per tancar la sessió.
  2. Toca Configuració > Hardware.

Nota: si fas servir l’Square Stand o l’Square Register per connectar impressores de rebuts, caixes d’efectiu i lectors de codis de barres USB compatibles, endolla el connector USB directament al hub i el hardware es connectarà automàticament. Assegura’t d’haver iniciat la sessió a l’aplicació de TPV de Square per a comerços amb un codi de dispositiu. Consulta com crear un codi de dispositiu amb Square per a comerços.

Ethernet

Per connectar un accessori Ethernet al dispositiu:

  1. Comprova els permisos del dispositiu perquè Square pugui accedir a la xarxa local. Activa la xarxa local al dispositiu des de Configuració > Square > Xarxa local per habilitar l’accés i torna a iniciar l’aplicació de TPV de Square per a comerços.
  2. Comprova que tant el dispositiu com l’accessori Ethernet estiguin connectats a la mateixa xarxa wifi.
  3. Connecta un extrem del cable Ethernet a l’accessori i l’altre al port Ethernet de l’encaminador sense fil.
  4. A l’aplicació de TPV de Square per a comerços, toca ≡ Més > Configuració > Hardware. L’accessori Ethernet apareixerà a la llista.

Passos següents

Consulta més informació sobre com configurar Square per a comerços als articles següents del Centre d’ajuda:

No trobes el que necessites?