Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Components

Configura els components amb Square per a comerços

Pots fer servir components compatibles amb el TPV de Square per a comerços per gestionar el teu negoci, cosa que t’ofereix una solució de taulell integral. Els plans Gratuït i Plus de Square per a comerços són compatibles amb iPad i iPhone. Amb l’Square Stand, pots connectar l’iPad a una caixa d’efectiu, una impressora de rebuts i un lector de codis de barres per equipar el teu negoci amb una configuració de TPV completa.

Nota: en aquest moment, no pots fer servir cap aplicació de Square per a comerços en dispositius mòbils Android.

Configura els components

Connexió USB

Per configurar els components des del pla Gratuït o el pla Plus de Square per a comerços:

 1. Inicia la sessió a l’aplicació de Square per a comerços.

 2. Toca les tres línies horitzontals a l’aplicació de Square per a comerços.

 3. Toca Configuració > Components.

Nota: si fas servir un Square Stand per connectar les impressores de rebuts, les caixes d’efectiu i els lectors de codis de barres amb USB compatibles, només has d’introduir directament el cable USB al hub de components USB i el dispositiu es connectarà automàticament. Comprova que hagis iniciat la sessió a l’aplicació de Square per a comerços amb un codi de dispositiu.

Connexió Bluetooth

Amb l’excepció de l’Square Reader, que es connecta a través de l’aplicació de Square per a comerços, la resta de dispositius amb Bluetooth s’han de connectar a través de la configuració de l’iPad. Pots obtenir més informació sobre configuració de components Bluetooth amb l’iPad o configuració amb el teu iPhone.

Crea una estació d’impressió

Pots crear una estació d’impressió des de l’aplicació de Square per a comerços per limitar quines impressores es connecten a TPV concrets.

Per crear una estació d’impressió:

 1. Toca les tres línies horitzontals a l’aplicació de Square per a comerços.

 2. Toca Configuració > Components > Impressores.

 3. Toca Crea una estació d’impressió.

 4. Posa un nom a la impressora (per exemple, Caixa del davant), activa Rebuts, factures, informes, comprovants de les comandes o Resguards dels comprovants de les comandes. Tria Imprimir els rebuts automàticament per imprimir-los automàticament en el moment de pagar i ometre la pantalla de rebut. Nota: així es desactivaran els rebuts digitals, però només cal tocar la pestanya Transaccions per tornar a enviar un rebut.

 5. Toca Desa.

Components compatibles

Square Stand

L’Square Stand és un suport segur per a l’iPad i gira perquè el client pugui revisar el total del pagament, signar i introduir la informació del rebut per rebre’l per correu electrònic o missatge de text.

Pots Tauler de control de Square a la Botiga de Square. Un cop el tinguis, només hi has d’inserir l’iPad i començar a acceptar pagaments. L’Square Stand inclou un port USB per connectar-hi directament una impressora de rebuts compatible, una caixa d’efectiu i un lector de codis de barres.

Pots obtenir més informació sobre configuració de l’Square Stand, així com sobre els components recomanats per crear la teva estació de TPV.

Square Reader

Per processar la targeta del client de manera ràpida i segura, fes servir Square Reader. Si el teu Square Stand té una connexió USB disponible, pots connectar el lector directament al hub de components USB mitjançant el suport per a l’Square Reader (1a generació). Un cop el connectis, hauria d’aparèixer automàticament l’estat del lector com a A punt.

Si no tens cap espai lliure al hub de components USB, l’Square Reader es pot connectar a l’aplicació de TPV de Square per a comerços mitjançant Bluetooth. Això sí, hauràs de connectar el lector mitjançant l’aplicació de Square per a comerços, no mitjançant la configuració de l’iPad. Abans de connectar el lector, assegura’t que el Bluetooth estigui activat a la configuració del dispositiu.

Per connectar l’Square Reader a l’aplicació de TPV Square per a comerços:

 1. Toca ≡ Més.

 2. Toca Configuració > Components > Square Readers.

 3. Toca Vincula un Square Reader.

 4. Prem el botó del lector durant 3-10 segons per posar-lo en mode d’emparellament. Si el lector és al suport, retira’l abans d’emparellar-lo.

 5. Deixa anar el botó tan aviat com aparegui una llum taronja parpellejant. Si apareix una llum vermella parpellejant, voldrà dir que has premut el botó massa estona i hauràs de tornar-ho a fer.

 6. Es mostrarà una confirmació de l’emparellament a l’aplicació. Prem Emparella per completar el procés.

  1. Als dispositius Android, toca de seguida Emparella i Emparella i connecta cada vegada que se’t demani fins que es connecti. Si no es pot establir la connexió, torna a començar el procés i procura acceptar totes les indicacions d’Emparella i Emparella i connecta abans no passin 5 segons.

Nota: a causa de l’increment de mesures de seguretat, alguns dispositius Android requeriran diverses confirmacions durant el procés d’emparellament. Et demanem disculpes per les molèsties i estem treballant activament amb Android per fer que aquest procés sigui més senzill.

Quan l’Square Reader estigui connectat, apareixerà com a A punt a l’aplicació i els llums del lector es tornaran de color verd durant 2 segons. Tingues en compte que la connexió es pot perdre si el lector i el dispositiu es troben a més de 3 metres de distància.

Nota: l’Square Reader no és compatible amb l’Square Register mitjançant Bluetooth.

Si tens cap problema, revisa les instruccions de resolució de problemes amb l’Square Reader.

Impressores, caixes d’efectiu i lectors de codis de barres

Consulta una llista completa de components compatibles per començar a fer servir el TPV per a comerços. Tingues en compte que l’aplicació de Square per a comerços només està disponible per a iPad i iPhone.