Inici>Components

Configura el hardware amb Square per a comerços

Connecta hardware compatible amb el TPV de Square per a comerços per gestionar el negoci amb una solució integral. Els plans Gratuït i Plus de Square per a comerços es poden fer servir amb iPad i iPhone, i amb l’Square Stand, pots connectar l’iPad a una caixa d’efectiu, una impressora de rebuts i un lector de codis de barres.

Nota: en aquests moments, no es pot fer servir cap aplicació de Square per a comerços en dispositius mòbils Android.

Configura el hardware

Connexió USB

Per configurar el hardware des del pla Gratuït o el pla Plus de Square per a comerços:

• Inicia la sessió a l’aplicació de Square per a comerços.

• Toca les tres línies horitzontals a l’aplicació de Square per a comerços.

• Toca Configuració > Hardware.

Nota: si fas servir l’Square Stand per connectar les impressores de rebuts USB, les caixes d’efectiu i els lectors de codis de barres, només has d’inserir el cable USB al hub de hardware USB i el dispositiu es connectarà automàticament. Assegura’t d’haver iniciat la sessió a l’aplicació de TPV de Square per a comerços amb un codi de dispositiu.

Connexió Bluetooth

Amb l’excepció de l’Square Reader, que es connecta a través de l’aplicació de TPV de Square per a comerços, la resta de dispositius Bluetooth s’han de connectar a través de la configuració de l’iPad. Consulta més informació sobre com configuració de components Bluetooth amb l’iPad o configuració amb el teu iPhone.

Crea perfils d’impressió

Pots crear un perfil d’impressió des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços per limitar quines impressores es connecten a cada TPV. Per començar:

• Toca ≡ Més a l’aplicació de Square o toca la fletxa cap avall a l’Square Register.

• Toca Configuració > Hardware > Impressores.

• Toca Crea perfils d’impressió.

• Posa un nom a la impressora (per exemple, Caixa principal), activa l’opció Rebuts, factures, informes, Caixes d’efectiu obertes, Comprovants de comandes o Resguards dels comprovants de les comandes. Tria Imprimeix els rebuts automàticament perquè s’imprimeixin automàticament en processar el pagament sense mostrar la pantalla específica. Nota: els rebuts digitals es desactivaran, però podràs enviar-los des de la pestanya Transaccions.

• Toca Desa.

Square KDS

Com a alternativa a una impressora de cuina amb comandes de paper, és possible que t’interessi un sistema digital de comandes per a cuina. Square KDS és un sistema digital de comandes per a cuina que t’ajudarà a organitzar i completar les comandes per maximitzar el nombre d’articles que passen per la cuina. Consulta més informació sobre Square KDS.

Hardware compatible

Square Stand

L’Square Stand és un suport segur per a l’iPad i gira perquè el client pugui revisar el total del pagament, signar i introduir la informació del rebut per rebre’l per correu electrònic o missatge de text.

Pots purchase the Square Stand a la Botiga de Square. Un cop el tinguis, només hi has d’inserir l’iPad i començar a acceptar pagaments. L’Square Stand inclou un port USB per connectar-hi directament una impressora de rebuts, una caixa d’efectiu i un lector de codis de barres compatibles.

Consulta més informació sobre com configuració de l’Square Stand i el components recomanats per crear la teva estació de TPV.

Impressores, caixes d’efectiu i lectors de codis de barres

Consulta una llista completa de components compatibles per començar a fer servir el TPV per a comerços. Tingues en compte que l’aplicació de Square per a comerços només està disponible per a iPad i iPhone.

Impressora de codis de barres

Una impressora de codis de barres és un component essencial per a molts comerços. Amb el pla Plus de Square per a comerços, pots generar i imprimir codis de barres directament des del tauler de control en línia de Square. Nota: no es poden imprimir codis de barres amb el pla Gratuït de Square per a comerços.

Consulta més informació sobre com imprimir etiquetes amb el pla Plus de Square per a comerços, que inclou les tamaños de etiquetas compatibles y cómo generar códigos de barras e imprimirlos desde su Panel de Datos Square en línea.

Square Reader

Fes servir l’Square Reader per processar les targetes dels clients de manera ràpida i segura. Si tens un port USB lliure a l’Square Stand, pots connectar el lector directament al hub de hardware USB mitjançant el suport per a l’Square Reader (1a generació). Un cop fet, el lector apareixerà automàticament amb l’estat A punt.

Si no disposes d’espai suficient al hub de hardware USB, l’Square Reader pot connectar-se a l’aplicació de TPV de Square per a comerços mitjançant Bluetooth. Hauràs de connectar el lector mitjançant l’aplicació de Square per a comerços, no des de la configuració de l’iPad. Abans de fer-ho, comprova que el Bluetooth estigui activat a la configuració del dispositiu.

Per connectar l’Square Reader a l’aplicació de TPV de Square per a comerços:

• Toca ≡ Més.

• Toca Configuració > Hardware > Lectors Square Reader.

• Toca Vincula un lector.

• Posa l’Square Reader en mode d’emparellament prement entre 3 i 10 segons el botó de la part posterior. Hauràs de treure el lector del suport abans d’emparellar-lo.

• Deixa anar el dit tan bon punt aparegui un llum taronja parpellejant. Si apareix un llum vermell parpellejant, vol dir que has premut el botó massa estona i hauràs de tornar-ho a fer.

• Es mostrarà una confirmació de l’emparellament a l’aplicació. Prem Emparella per completar el procés.

1. Als dispositius Android, toca ràpidament Vincula i Vincula i connecta cada vegada que se’t demani fins que el dispositiu es connecti. Si la connexió falla, torna a iniciar el procés de vinculació i assegura’t d’acceptar totes les indicacions de Vincula i Vincula i connecta abans que passin 5 segons.

Nota: alguns dispositius Android tenen mesures de seguretat addicionals que fan que calgui confirmar la vinculació diverses vegades al llarg del procés. Et demanem disculpes si això et comporta molèsties. Estem treballant amb Android per simplificar aquest procés.

Quan l’Square Reader estigui connectat, apareixerà amb l’estat A punt a l’aplicació i els llums del lector es tornaran de color verd durant 2 segons. Tingues en compte que la connexió sense fil es pot perdre si el lector i el dispositiu es troben a més de d’uns 3 metres de distància.

Nota: l’Square Reader no és compatible amb l’Square Register mitjançant Bluetooth.

Si tens cap problema, revisa les instruccions sobre com resolució de problemes amb l’Square Reader.