Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Components

Configura els components amb Square per a comerços

Pots fer servir components compatibles amb el TPV de Square per a comerços per gestionar el teu negoci, cosa que t’ofereix una solució de taulell integral. Els plans Gratuït i Plus de Square per a comerços són compatibles amb iPad i iPhone. Amb l’Square Stand, pots connectar l’iPad a una caixa d’efectiu, una impressora de rebuts i un lector de codis de barres per equipar el teu negoci amb una configuració de TPV completa.

Nota: en aquest moment, no pots fer servir cap aplicació de Square per a comerços en dispositius mòbils Android.

Configura els components

Connexió USB

Per configurar els components des del pla Gratuït o el pla Plus de Square per a comerços:

 1. Inicia la sessió a l’aplicació de Square per a comerços.

 2. Toca les tres línies horitzontals a l’aplicació de Square per a comerços.

 3. Toca Configuració > Components.

Nota: si fas servir un Square Stand per connectar les impressores de rebuts, les caixes d’efectiu i els lectors de codis de barres amb USB compatibles, només has d’introduir directament el cable USB al hub de components USB i el dispositiu es connectarà automàticament. Comprova que hagis iniciat la sessió a l’aplicació de Square per a comerços amb un codi de dispositiu.

Connexió Bluetooth

Amb l’excepció de l’Square Reader, que es connecta a través de l’aplicació de Square per a comerços, la resta de dispositius amb Bluetooth s’han de connectar a través de la configuració de l’iPad. Pots obtenir més informació sobre configuració de components Bluetooth amb l’iPad o configuració amb el teu iPhone.

Crea una estació d’impressió

Pots crear una estació d’impressió des de l’aplicació de Square per a comerços per limitar quines impressores es connecten a TPV concrets.

Per crear una estació d’impressió:

 1. Toca les tres línies horitzontals a l’aplicació de Square per a comerços.

 2. Toca Configuració > Components > Impressores.

 3. Toca Crea una estació d’impressió.

 4. Posa un nom a la impressora (per exemple, Caixa del davant), activa Rebuts, factures, informes, comprovants de les comandes o Resguards dels comprovants de les comandes. Tria Imprimir els rebuts automàticament per imprimir-los automàticament en el moment de pagar i ometre la pantalla de rebut. Nota: així es desactivaran els rebuts digitals, però només cal tocar la pestanya Transaccions per tornar a enviar un rebut.

 5. Toca Desa.

Components compatibles

Square Stand

L’Square Stand és un suport segur per a l’iPad i gira perquè el client pugui revisar el total del pagament, signar i introduir la informació del rebut per rebre’l per correu electrònic o missatge de text.

Pots Tauler de control de Square a la Botiga de Square. Un cop el tinguis, només hi has d’inserir l’iPad i començar a acceptar pagaments. L’Square Stand inclou un port USB per connectar-hi directament una impressora de rebuts compatible, una caixa d’efectiu i un lector de codis de barres.

Pots obtenir més informació sobre configuració de l’Square Stand, així com sobre els components recomanats per crear la teva estació de TPV.

Impressores, caixes d’efectiu i lectors de codis de barres

Consulta una llista completa de components compatibles per començar a fer servir el TPV per a comerços. Tingues en compte que l’aplicació de Square per a comerços només està disponible per a iPad i iPhone.

Square Reader

Pots fer servir l’Square Reader per processar la targeta del client de manera ràpida i segura. Si el teu Square Stand té una connexió USB disponible, pots connectar el lector directament al hub de components USB mitjançant la Suport per al lector de targetes amb xip o sense contacte. Un cop el connectis, hauries de veure que el lector apareix automàticament amb l’estat A punt.

Si no tens cap espai lliure al hub de components USB, cap problema! L’Square Reader es pot connectar a l’aplicació de Square per a comerços mitjançant Bluetooth. Això sí, hauràs de connectar el lector mitjançant l’aplicació de Square per a comerços, no mitjançant la configuració de l’iPad.

Per connectar el Reader mitjançant Bluetooth:

 1. Obre l’aplicació de Square per a comerços i toca les tres línies horitzontals.

 2. Toca Configuració > Components > Lectors de targetes.

 3. Toca Connecta un lector.

 4. Posa el Reader en mode d’emparellament prement entre 3 i 10 segons el botó que té a la part posterior.

 5. Deixa anar el botó tan aviat com aparegui una llum taronja parpellejant. Si apareix una llum vermella parpellejant, voldrà dir que has premut el botó massa estona i hauràs de tornar-ho a fer.

Si tens cap problema, revisa els passos per resoldre la majoria dels problemes sobre per connectar el lector de targetes amb xip o sense contacte.