Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Comença amb Square per a comerços

Estàs a punt per configurar el TPV del teu comerç amb Square? Comença >

Square per a comerços agilitza el funcionament del teu negoci, ja que integra les vendes, l’inventari, les comandes, el directori de clients i els informes. L’aplicació de TPV de Square per a comerços funciona amb el tauler de control en línia de Square, juntament amb l’iPad i l’iPhone, l’Square Terminal i l’Square Register, de manera que lligar caps (alhora que optimitzes la rendibilitat del negoci) mai havia estat tan fàcil. Amb Square per a comerços, tens dues opcions de subscripció:

  • Pla Gratuït de Square per a comerços sense cap cost mensual

  • Pla Plus de Square per a comerços per 49 € al mes per punt de venda.

Consulta les diferències entre Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços o registra’t per provar-ho de franc durant 30 dies i descobrir quines funcions s’adapten millor al teu negoci.

Registra’t a Square per a comerços

Si és la primera vegada que fas servir Square, consulta els Conceptes bàsics de Square per familiaritzar-te amb el nostre entorn i eliminar alguns elements essencials de la teva llista de tasques pendents:

Funcions de Square per a comerços

Inicia sessió al Tauler de control en línia de Square i configura la col·lecció d’articles amb dades com ara el tipus d’unitat (quilograms, grams, etc.), la precisió unitària fins a centèsimes (,00) o mil·lèsimes (,000) i els costos unitaris. També pots generar codis de dispositiu i crear etiquetes de codis de barres.

  • Exporta/Importa la col·lecció d’articles: Du a terme accions en bloc sobre la col·lecció d’articles i les existències.

  • Importa els costos unitaris: Importa els costos unitaris que faltin. Si importes les existències per primera vegada amb Square per a comerços, les existències que entris es reflectiran com a Rebudes. Si ja has importat la col·lecció d’articles anteriorment, l’entrada d’existències es considerarà un Recompte.

  • Opcions de l’article: Combina les opcions dels articles per crear i organitzar variants en un tres i no res.

  • Generació de SKU automàtica : Genera SKU automàticament per a les variants d’articles a través de la col·lecció d’articles i durant el procés de creació d’etiquetes de codis de barres.

  • Crea i imprimeix etiquetes de codi de barres: Pots generar etiquetes de codis de barres directament des del tauler de control en línia de Square.

  • Create and Print Packing Slips: Pots crear i imprimir albarans amb el TPV de Square per a comerços. 

Aplicació de TPV de Square per a comerços

L’aplicació de TPV de Square per a comerços és la solució integral de TPV que necessites.

Més informació sobre les diferències entre Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Components

Square Register

Square Register - TPV Square per a comerços - Procés de pagament

Un cop hagis comprat l’Square Register, segueix els passos següents per crear una estació completa de TPV al taulell:

Si és la primera vegada que fas servir TPV de Square per a comerços a l’Square Register, inicia la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya. A continuació, crea un perfil o selecciona’n un d’existent. Si optes per crear un codi del dispositiu, pots iniciar la sessió tocant Codi del dispositiu a la cantonada superior de la pantalla de l’Square Register. A continuació, pots començar a acceptar pagaments.

Si és la primera vegada que fas servir l’Square Register i ja has completat la configuració, comprova si hi ha alguna actualització tocant Canvia la configuració > General > Quant al Register > Actualització del programari.

Nota: pots comprovar si hi ha actualitzacions tocant directament Comprova les actualitzacions. L’Square Register també cerca automàticament si hi ha actualitzacions cada hora.

Si ja has acceptat pagaments a l’Square Register mitjançant TPV Square, tanca la sessió a l’Square Register. A continuació, inicia la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya i selecciona Square per a comerços. També pots crear un codi del dispositiu de Comerços des del tauler de control en línia de Square per iniciar la sessió i començar a acceptar pagaments.

Aquí tens més informació sobre com començar amb Square per a comerços a l’Square Register.

Square Terminal

Ja pots fer servir TPV de Square per a comerços a l’Square Terminal. Consulta aquests articles d’ajuda per començar:

Square Stand

L’Square Stand també t’ofereix una estació completa de TPV per al taulell. Si busques més recursos, consulta:

Square Reader

Si fas servir un dispositiu iOS autònom, com ara un iPad o un iPhone, pots descarregar l’aplicació de Square per a comerços per a iOS, crear un codi del dispositiu per iniciar la sessió, vincular un Square Reader i començar a acceptar pagaments.

Nota: l’aplicació gratuïta de TPV de Square per a comerços és compatible amb iPads i iPhones amb iOS 14 o superior.

Accedeix a la Guia de configuració

Un cop et registres per obrir un compte de Square per a comerços i inicies la sessió a l’aplicació, pots consultar la Guia de configuració. Si no has completat els passos de configuració principals, pots fer-ho a través de la Guia de configuració. També pots accedir a instruccions pas a pas, tutorials i passos de configuració avançada. Veuràs un rastrejador a la part superior de la Guia de configuració o a la pantalla del Procés de pagament que et mostrarà el progrés de la configuració.

Per ometre la Guia de configuració, toca ••• al cantó superior dret de la guia i selecciona Ignora la guia de configuració. El rastrejador de la Guia de configuració s’eliminarà de la pantalla del Procés de pagament, però podràs tornar a accedir-hi fàcilment en qualsevol moment.

  • Si fas servir Square per a comerços a l’iPhone, toca ≡ Menú al cantó inferior dret de la pantalla de l’aplicació i toca Ajuda > Tutorials > Guia de configuració.
  • Si fas servir Square per a comerços a l’iPad, toca ≡ Menú al cantó inferior esquerre de la pantalla de l’aplicació i toca Ajuda > Guies i tutorials > Guia de configuració.

Nota: actualment, la guia de Configuració no està disponible a l’Square Terminal ni a l’Square Register, però pots accedir a la mateixa llista de verificació des del Tauler de control de Square.

Gestió d’equips de Square i Torns Square

La subscripció al pla Plus de Square per a comerços inclou eines bàsiques de gestió laboral, amb l’opció de millorar el pla per accedir a funcions avançades. El Square Shifts Free amb el pla Plus de Square per a comerços inclou funcions com ara un nombre il·limitat d’empleats, seguiment de les hores, programació i exportació del registre d’hores. Square Team Management amb el pla Plus de Square per a comerços inclou dos conjunts de permisos personalitzats, a més de l’accés del propietari del compte. 

També pots accedir a aquestes funcions a la secció Team del tauler de control en línia de Square:

  • Afegeix empleats: Crea perfils individuals per a cada empleat i assigna-hi codis d’accés.

  • Estableix càrrecs i assigna-hi permisos: Personalitza els permisos i l’accés dels empleats al compte de Square.

  • Afegeix Torns Square: Crea calendaris amb fins a 10 dies d’antelació, configura la disponibilitat de l’equip, consulta i modifica els registres d’hores, i molt més.

També pots subscriure’t a Equips Plus o al Square Shifts Plus per obtenir funcions de gestió laboral avançades.

Comandes i inventari de fons

Square per a comerços està pensat per als negocis que necessiten gestionar grans inventaris i nombroses comandes. Tindràs accés a aquestes interessants eines:

  • Gestió dels proveïdors: Crea proveïdors amb articles associats, assigna costos a proveïdors (cost unitari per a proveïdors específics) i consulta la col·lecció d’articles de cadascun d’ells.

  • Comandes: Les comandes et permeten sol·licitar i rebre existències dels proveïdors i fer un seguiment de les recepcions parcials.

  • Rep existències en grup: Rebre existències en bloc et permet escanejar o introduir elements a l’inventari en un tres i no res mitjançant Square per a comerços per a iOS.

Consulta els informes de Square per a comerços

No trobes el que necessites?