Comença amb Square per a comerços

Estàs a punt per configurar el TPV del teu comerç amb Square? Comença >

Square per a comerços optimitza el teu negoci perquè les vendes, l’inventari, les comandes, el directori de clients i els informes estiguin integrats. L’aplicació de Square per a comerços opera amb el Tauler de control en línia de Square, juntament amb l’iPad i l’iPhone, de manera que fer que tot rutlli (i alhora optimitzar la rendibilitat del negoci) sigui més fàcil que mai. Amb Square per a comerços, tens dues opcions de subscripció: el pla Gratuït de Square per a comerços (sense cost mensual) i el pla Plus de Square per a comerços (per 49 € al mes per punt de venda). Pot ser que algunes funcions no estiguin disponibles per als venedors que fan servir el pla Gratuït de Square per a comerços. Pots consultar més informació sobre les diferències entre el Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Si ja has creat un compte de Square, passar a Square per a comerços és molt senzill. Quan t’hi subscriguis, tota la informació que hagis introduït al compte estarà disponible amb el pla Gratuït o el pla Plus de Square per a comerços, com ara els articles, els clients, les dades del compte bancari i l’inventari.

Si no et queda clar si Square per a comerços és l’opció més adient per al teu negoci, pots consultar una comparació de l’aplicació de TPV Square amb les funcions del pla Gratuït i amb les del pla Plus de Square per a comerços.

Registra’t a Square per a comerços

Si Square és nou per a tu, descobreix Conceptes bàsics de Square per familiaritzar-te amb el nostre entorn i treure alguns bàsics de la teva llista de tasques pendents:

Si ja coneixes Square, però tot just has començat a fer servir Square per a comerços, hi ha alguns passos més avançats que pots seguir. Abans de res, però, comença la teva prova gratuïta de 30 dies:

1. Ves a https://squareup.com/us/es/point-of-sale/retail.

2. Fes clic a Comença gratis.

3. Desplaça’t fins a la part inferior de la pàgina i fes clic a Ja processes pagaments amb Square? Registra’t amb el teu compte.

Si encara no tens compte de Square, també pots registra’t directament a Square per a comerços.

Nota: en registrar-te a Square per a comerços, obtindràs una prova gratuïta de 30 dies del pla Plus de Square per a comerços. Segueix els passos a continuació i configura el compte perquè puguis treure’n el màxim profit.

Descarrega l’aplicació de TPV per a comerços per a iPad o iPhone

Per posa fil a l’agulla amb un iPad o un iPhone, descarrega l’aplicació de Square per a comerços per a iOS, inicia la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya o crea un codi de dispositiu per a iniciar la sessió i començar a acceptar pagaments.

Nota: l’aplicació de Square per a comerços és compatible amb iPads i iPhones amb iOS 12.0 o superior.

Guia de configuració

Un cop et registres per obrir un compte de Square per a comerços i inicies la sessió a l’aplicació, pots consultar la Guia de configuració. Si no has completat els passos de configuració principals, pots fer-ho a través de la Guia, així com veure guies pas a pas, tutorials i passos de configuració avançada. També veuràs un rastrejador a la part superior de la Guia de configuració o a la pantalla del procés de pagament on es mostrarà el progrés de la configuració.

Si no vols consultar la Guia de configuració, toca la icona a l’extrem superior dret de la guia i selecciona Ignora la guia de configuració. Això eliminarà el rastrejador de la Guia de configuració de la pantalla de procés de pagament, però podràs accedir-hi fàcilment en qualsevol moment després d’ignorar-lo. Si fas servir Square per a comerços a l’iPhone, toca la icona Menú a la part inferior dreta de la pantalla de l’aplicació i toca Ajuda > Tutorials > Guia de configuració. Si fas servir Square per a comerços a l’iPad, toca la icona Menú a la part inferior esquerra de la pantalla de l’aplicació i toca Ajuda > Guies i tutorials > Guia de configuració.

Funcions de Square per a comerços

Comença iniciant la sessió al Tauler de control en línia de Square i configura la col·lecció d’articles, amb informació com ara els tipus d’unitats (quilograms, grams, etc.), precisió unitària fins a centèsimes (.00) o mil·lèsimes (.000) i costos unitaris. També pots generar codis de dispositiu i crear etiquetes de codis de barres. Nota: si bé s’admeten codis de barres PLU per als articles amb quantitats decimals, els codis de barres incrustats de preu variable no són compatibles de moment.

Consulta més informació sobre les diferències entre el Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Aplicació de TPV Square per a comerços

L’aplicació de TPV per a comerços és la solució integral de TPV per a tu.

Consulta més informació sobre les diferències entre el Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Components

Gestió d’equips

La subscripció de Square per a comerços ofereix perfils d’empleat il·limitats amb Gestió d’equips, que pots configurar anant al Tauler de control en línia de Square i fent clic a Equip.

• Empleats: crea perfils d’empleat individuals i fes un seguiment de les hores amb el registre d’hores.

• Configurar funciones y asignar permisos: amb els permisos de l’equip de Square, pots personalitzar els permisos i l’accés de cada empleat al teu compte de Square.

Nota: tant el pla Gratuït com el pla Plus de Square per a comerços tenen funcions de Gestió d’equips. El pla Plus de Square per a comerços també ofereix funcions avançades addicionals. Pots consultar més informació sobre les diferències aquí.

Inventari i comandes de fons

Square per a comerços està orientat als negocis que tenen més necessitats d’inventari i comandes que el venedor mitjà de Square. Podràs gaudir d’aquestes eines increïbles:

• Gestió de proveïdors: crea proveïdors amb articles associats, assigna un cost del proveïdor (cost unitari per a proveïdors específics) i consulta la col·lecció d’articles concreta de cada proveïdor.

• Comandes: les comandes et permeten sol·licitar i rebre existències dels proveïdors i fer un seguiment de les recepcions parcials.

• Rep existències en grup: rebre existències en grup et permet escanejar o introduir elements a l’inventari en un tres i no res mitjançant Square per a comerços per a iOS.

Consulta més informació sobre les diferències entre el Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Consulta els informes de Square per a comerços

Consulta més informació sobre les diferències entre el Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Comissions amb el pla Plus per a comerços

Amb Square, pots assignar comissions a cadascun dels empleats, oferint als més experimentats un percentatge més elevat, i un de més baix als empleats amb menys experiència pels serveis prestats. Pots consultar més informació sobre com configurar el seguiment de les comissions.