Configura Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de comptes que tot just comencen a configurar el seu compte de Square per a comerços.

Abans de començar

Aquesta guia inclou instruccions bàsiques per configurar-lo. Necessitaràs una subscripció activa. En cas contrari, registrar-se a Square per a comerços.

Accedeix a la guia de configuració

En crear un compte de Square per a comerços, podràs consultar la guia de configuració des de l’iPhone, l’iPad o el Tauler de control de Square. Hi trobaràs instruccions detallades, tutorials i opcions de configuració avançades. A més, podràs consultar el progrés a la part superior o la pantalla del procés de pagament.

Si no vols fer-la servir, toca ••• al cantó superior dret i selecciona Ignora la guia de configuració. S’esborrarà el progrés de la pantalla del procés de pagament, però podràs tornar a consultar la guia en qualsevol moment.

En aquests moments, la guia de configuració de Square per a comerços no està disponible per a dispositius Android.
  • Si fas servir Square per a comerços a l’iPhone, toca ≡ Menú al cantó inferior dret de la pantalla de l’aplicació i toca Ajuda > Tutorials > Guia de configuració.

• Si fas servir Square per a comerços a l’iPad, toca ≡ Menú al cantó inferior esquerre de la pantalla de l’aplicació i toca Ajuda > Guies i tutorials > Guia de configuració.

Configura el compte

Si és la primera vegada que fas servir Square, consulta els Conceptes bàsics de Square per familiaritzar-te amb els nostres productes i poder fer el següent:

Tria el hardware

Compra el hardware correcte per acceptar pagaments, imprimir rebuts i escanejar codis de barres. Pots comparar l’Square Register, l’Square Terminal i l’Square Stand al Centre d’ajuda.

Square Reader

Si fas servir un dispositiu iOS independent, com ara un iPad o un iPhone, pots descarregar l’aplicació de Square per a comerços per a iOS, crear un codi de dispositiu per iniciar la sessió, vincular un Square Reader i començar a acceptar pagaments. L’Square Reader es connecta al dispositiu mòbil o tauleta mitjançant Bluetooth perquè puguis acceptar targetes de crèdit amb xip o pagaments sense contacte, com ara Apple Pay i Google Pay. Consulta més informació sobre les diferents versions de l’Square Reader i les seves funcions.

Square Stand

L’Square Stand manté l’iPad fix i gira perquè el client pugui revisar l’import del pagament, signar i introduir les seves dades perquè el rebut s’enviï per correu electrònic o missatge de text. A més, inclou un hub USB per connectar-hi directament una impressora de rebuts, una caixa d’efectiu i un lector de codis de barres compatibles. Consulta els accessoris compatibles amb l’Square Stand.

Square Terminal

L’Square Terminal és un dispositiu de mà amb una impressora integrada que et permet acceptar pagaments al taulell o des de qualsevol lloc. Podràs cobrar als clients, tramitar reembossaments i canvis, gestionar l’inventari i les comandes, així com consultar transaccions i informes, tot des d’un dispositiu portàtil. Consulta els accessoris compatibles amb l’Square Terminal.

Square Register

L’Square Register és un TPV integral que et permet acceptar pagaments amb targeta. També disposa d’una pantalla orientada als clients perquè puguin consultar els articles, pagar les comandes i actualitzar les dades de contacte. A més, inclou un hub USB on es poden connectar fins a 5 dispositius USB. Consulta els accessoris compatibles amb l’Square Register.

Configura els TPV

• Codi del dispositiu: Amb Square per a comerços, pots crear un codi de dispositiu per iniciar la sessió al compte des de qualsevol dispositiu compatible. D’aquesta manera, podràs iniciar la sessió en un no res o permetre que els empleats ho facin sense fer servir la teva adreça electrònica i contrasenya.

• Gestió de dispositius: Pots configurar, supervisar i gestionar tots els TPV Square des del Tauler de control de Square. A més, pots crear perfils d’impressió i codis de dispositiu.

Crea articles i configura els mètodes de tramitació

Comença a acceptar pagaments