Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Comença amb Square per a comerços

Estàs a punt per configurar el TPV del teu comerç amb Square? Comença >

Square per a comerços et simplifica el dia a dia integrant les vendes, l’inventari, les comandes, el directori de clients i els informes. L’aplicació de TPV de Square per a comerços s’adapta al Tauler de control en línia de Square, juntament amb l’iPad i l’iPhone, l’Square Terminal i l’Square Register, de manera que sigui més fàcil treballar i tu puguis centrar-te en la rendibilitat del negoci. Tens dues opcions de subscripció a Square per a comerços:

 • Pla Gratuït de Square per a comerços sense cap cost mensual

 • Pla Plus de Square per a comerços per 49 € al mes per punt de venda.

Pot ser que algunes funcions no estiguin disponibles amb el pla Gratuït de Square per a comerços. Consulta les diferències entre el Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços o registra’t i comença una prova gratuïta de 30 dies per veure quines funcions s’adapten millor al teu negoci.

Registra’t a Square per a comerços

Si Square és nou per a tu, descobreix Conceptes bàsics de Square per familiaritzar-te amb el nostre entorn i treure alguns bàsics de la teva llista de tasques pendents:

Funcions de Square per a comerços

Comença iniciant la sessió al Tauler de control en línia de Square i configura la col·lecció d’articles amb dades com ara el tipus d’unitat (quilograms, grams, etcètera), la precisió unitària fins a centèsimes (,00) o mil·lèsimes (,000) i els costos unitaris. També pots generar codis de dispositiu i crear etiquetes de codis de barres. Nota: si bé s’admeten codis de barres PLU per als articles amb quantitats decimals, els codis de barres de preu variable encara no es poden fer servir.

 • Exporta/Importa la col·lecció d’articles: fes accions en bloc a la col·lecció d’articles i a les existències.

 • Importa els costos unitaris: importa els costos unitaris que faltin. Si importes les existències per primera vegada amb Square per a comerços, les existències que entris es reflectiran com a Rebudes. Si ja has importat la col·lecció d’articles, l’entrada d’existències es considerarà un Recompte.

 • Opcions de l’article: combina les opcions dels articles per crear i organitzar variants en un tres i no res.

 • Generació de SKU automàtica : genera SKU automàticament per a les variants d’articles a través de la col·lecció d’articles i en el moment de crear etiquetes de codis de barres.

 • Crea i imprimeix etiquetes de codi de barres: pots generar etiquetes de codis de barres directament des del Tauler de control en línia de Square.

Aplicació de TPV Square per a comerços

L’aplicació de TPV per a comerços és la solució integral de TPV per a tu.

Consulta més informació sobre les diferències entre el Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Components

Square Register

Square Register - Square for Retail POS - Checkout Screen - EN

Un cop hagis comprat l’Square Register per configurar una estació de TPV completa per al taulell, segueix els passos següents:

Si fas servir el TPV de Square per a comerços a l’Square Register per primera vegada, inicia la sessió amb el teu correu electrònic i contrasenya, i crea o selecciona un perfil existent. Si tries crea un codi del dispositiu, pots obrir la sessió tocant Codi del dispositiu a l’extrem superior de la pantalla de l’Square Register. A continuació, pots començar a acceptar pagaments.

Si és la primera vegada que fas servir l’Square Register i ja has completat la configuració, assegura’t de comprovar si hi ha una actualització i toca Configura el dispositiu > General > Quant al Register > Actualització del programari. Per iniciar la sessió a Square per a comerços has de tenir la versió 3.26 o superior.

Nota: l’Square Register comprova si hi ha actualitzacions cada 15 minuts. Si no en veus cap de seguida i la teva versió actual és anterior a la 3.26, comprova que el dispositiu estigui connectat a internet i espera uns quants minuts perquè aparegui alguna actualització.

Si ja has acceptat pagaments a l’Square Register mitjançant el TPV Square, tanca la sessió a l’Square Register. Tot seguit, inicia la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya, i selecciona Square per a comerços. També pots crear un codi del dispositiu de comerços des del Tauler de control en línia de Square per iniciar la sessió i començar a acceptar pagaments.

Aquí tens més informació sobre com començar amb Square per a comerços a l’Square Register.

Square Terminal

Ara pots fer servir el TPV de Square per a comerços a l’Square Terminal. Consulta els articles d’ajuda següents per fer els primers passos:

Square Stand

L’Square Stand també ofereix una estació de TPV completa per al taulell. Si necessites més recursos, consulta:

Square Reader

Si fas servir un dispositiu iOS autònom, com ara un iPad o un iPhone, pots descarregar l’aplicació de Square per a comerços per a iOS, crear un codi del dispositiu per iniciar la sessió, aparellar un Square Reader i començar a acceptar pagaments tot seguit.

Nota: l’aplicació gratuïta de TPV de Square per a comerços és compatible amb iPads i iPhones amb iOS 14 o superior.

Accedeix a la guia de configuració

Un cop et registres per obrir un compte de Square per a comerços i inicies la sessió a l’aplicació, pots accedir a la Guia de configuració. Si no has completat els passos de configuració principals, pots fer-ho amb l’ajuda de la Guia, així com veure-hi guies pas a pas, tutorials i passos de configuració avançada. També trobaràs un rastrejador a la part superior de la Guia de configuració o a la pantalla del procés de pagament, on es mostrarà el progrés de la configuració.

Per ignorar la guia de configuració, toca ••• a l’extrem superior dret de la guia i selecciona Ignora la guia de configuració. El rastrejador de la guia de configuració s’eliminarà de la pantalla del procés de pagament, però pots tornar a accedir-hi fàcilment en qualsevol moment.

 • Si fas servir Square per a comerços a l’iPhone, toca ≡ Menú a la part inferior dreta de la pantalla de l’aplicació i després Ajuda > Tutorials > Guia de configuració.
 • Si fas servir Square per a comerços a l’iPad, toca ≡ Menú a la part inferior esquerra de la pantalla de l’aplicació i toca Ajuda > Guies i tutorials > Guia de configuració.

Nota: la guia de configuració no està disponible actualment per a l’Square Terminal o l’Square Register, però pots accedir a la mateixa llista de verificació directament des del Tauler de control en línia de Square.

Gestió d’equips i Torns Square

Amb la subscripció de Square per a comerços, tens un nombre il·limitat de perfils dels empleats amb l’eina de Gestió d’equips, que pots configurar a la secció Equip del Tauler de control en línia de Square. També tindràs accés a les funcions de gestió de la mà d’obra amb Torns Square.

 • Team Members: crea perfils individuals per a cada empleat i fes un seguiment de les hores amb el registre d’hores.

 • Configurar funciones y asignar permisos: amb els Permisos de l’equip, pots personalitzar els permisos i l’accés de cada empleat al teu compte de Square.

 • Torns Square: crea horaris i configura la disponibilitat per a l’equip, consulta i modifica rels egistres d’hores, defineix les normes per als descansos i moltes opcions més.

Nota: tant el pla Gratuït com el pla Plus de Square per a comerços tenen accés a les funcions de Gestió d’equips i de Torns Square. El pla Plus de Square per a comerços també t’ofereix altres funcions avançades.

Comandes i inventari de fons

Square per a comerços està orientat als negocis que necessiten més opcions per gestionar l’inventari i les comandes. Podràs gaudir d’aquestes grans eines:

 • Gestió dels proveïdors: crea proveïdors amb articles associats, assigna un cost del proveïdor (cost unitari per a proveïdors específics) i consulta la col·lecció d’articles concreta de cada proveïdor.

 • Comandes: les comandes et permeten sol·licitar i rebre existències dels proveïdors i fer un seguiment de les recepcions parcials.

 • Rep existències en grup: rebre existències en bloc et permet escanejar o introduir elements a l’inventari en un tres i no res mitjançant Square per a comerços per a iOS.

Consulta els informes de Square per a comerços

Comissions del pla Plus de Square per a comerços

Amb Square, pots assignar comissions a cadascun dels empleats, oferint als més experimentats un percentatge més elevat, i un de més baix als empleats amb menys experiència pels serveis prestats. Pots consultar més informació sobre com configurar el seguiment de les comissions.