Inici>Vista general

Compatibilitat dels components segons dispositiu

Els components Square es connecten amb impressores, caixes d’efectiu, lectors de codis de barres i altres accessoris. Consulta tots els accessoris que pots connectar als components Square >

Square Square és compatible amb una gran varietat d’accessoris d’altres marques. En funció del dispositiu que facis servir com a TPV, tindràs diverses opcions de components. Tens més informació a continuació.

Tipus de connexió

USB

Els dispositius USB es connecten directament al dispositiu compatible i, en general, ofereixen connexions fiables. Si fas servir l’Square Stand, l’Square Register o l’Square Terminal, pots connectar l’accessori USB directament al hub USB del cable d’alimentació.

Pel que fa als dispositius Android, t’hauràs de connectar mitjançant un adaptador USB OTG (On-The-Go). Comprova que el teu dispositiu Android sigui compatible amb l’USB OTG o el mode d’amfitrió USB.

Ethernet

Els dispositius Ethernet es connecten a l’encaminador mitjançant un cable d’Ethernet. Un cop connectats, els accessoris dels components es connectaran al dispositiu mitjançant la connexió wifi.

Wifi

Els dispositius wifi es connecten a l’encaminador sense cables. Un cop connectats, els accessoris dels components es connecten al dispositiu mitjançant la connexió wifi compartida. Comprova que el dispositiu i els accessoris dels components estiguin connectats a la mateixa xarxa wifi: si ho estan a xarxes diferents, no es podran connectar.

Bluetooth

Els dispositius Bluetooth es connecten al dispositiu sense cables, mitjançant la connexió Bluetooth, que funciona millor a proximitat. Comprova que el dispositiu i els accessoris dels components es trobin a menys de 3 metres de distància els uns dels altres.

Per a impressora

Algunes caixes d’efectiu es connecten directament a una impressora de rebuts compatible per obrir-se automàticament. Si la caixa està desconnectada, la pots obrir manualment amb una clau.

Impressores de rebuts

Pots connectar una impressora tèrmica al TPV per oferir als clients una còpia del rebut al moment, així poden revisar sobre el paper què han pagat.

Impressores de comandes per a la cuina

Una impressora d’impacte a la cuina et permet enviar comandes directament a la barra o a la cuina sense haver de patir per si la temperatura les farà malbé.

Caixes d’efectiu

Pots connectar una caixa d’efectiu directament al TPV o a través de la impressora de rebuts. Quan connectis una caixa, s’obrirà automàticament quan acceptis un pagament en efectiu i podràs treure el màxim partit de les funcions de gestió de caixa.

Lectors de codis de barres

Si el teu inventari disposa de tecnologia de codis de barres, pots connectar un lector directament al TPV. Els lectors de codis de barres permeten que els caixers cobrin ràpidament i sense haver-se de desplaçar per la col·lecció d’articles.

Altres accessoris

A part d’impressores, caixes d’efectiu i lectors de codis de barres, el TPV Square és compatible amb altres tipus d’accessoris per adaptar-se a cada negoci.