Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Acceptació de pagaments

Preguntes més freqüents sobre els pagaments amb l’Square Register

Troba respostes a les preguntes més freqüents sobre comissions i processament de pagaments amb l’Square Register.

Quines comissions hi ha?

  • Les transaccions sense contacte o amb targeta amb xip i PIN processades a l’Square Register tenen una comissió per transacció de l’1,25 % + 0,05 $.

  • Els pagaments introduïts manualment a TPV Square tenen una comissió del 2 % per transacció.

  • No hi ha comissions en el cas de pagaments amb xecs, en efectiu o amb targetes regal.

  • No et cobrarem cap comissió mensual ni oculta per processar targetes de crèdit. Totes les comissions es descompten abans de transferir-te els fons al compte bancari vinculat.

Nota: les comissions per transacció es descompten abans de cada transferència i no es poden cobrar mensualment. Pots consultar totes les teves comissions al cap del mes al Tauler de control en línia de Square.

Aquí pots consultar més informació sobre les comissions de Square.

Oferiu preus personalitzats amb l’Square Register?

Si se t’aplica una comissió per transacció personalitzada, continuaràs pagant aquesta comissió per als pagaments.

Podem valorar aplicar comissions de processament personalitzades als venedors que superin els 200 000 € en vendes anuals i que tinguin unes comandes amb un import mitjà superior als 15 €. Si és el cas del teu negoci, posa’t en contacte amb l’equip de vendes i buscarem la comissió per transacció més adient per a tu.

Què volen dir les llums?

Quan toques el botó Cobra de color blau a l’Square Register, els llums LED indiquen on s’han d’apropar, inserir o fer lliscar les targetes a la pantalla del client. Quan s’encenen els llums, la pantalla del client ja està a punt per acceptar pagaments.

Com puc acceptar pagaments sense contacte, com ara Apple Pay i Google Pay?

Quan estiguis a punt per acceptar un pagament amb targeta, toca el botó de color blau Cobra al Register. El logotip de pagament sense contacte de la pantalla del client s’il·luminarà quan el toquis. Demana al client que hi apropi la targeta o dispositiu de pagament per acceptar el pagament sense contacte.

Els pagaments sense contacte són segurs?

Sí, són igual de segurs que acceptar targetes amb xip i PIN. En alguns casos, a causa de l’ús de mètodes de verificació addicionals (com ara Touch ID amb Apple Pay), els pagaments sense contacte poden ser fins i tot més segurs. En trobaràs més informació a la guia completa de Square sobre Apple Pay.

Quant es tarda a processar un pagament amb targeta amb xip?

Per als pagaments amb targeta amb xip i PIN, s’han de dur a terme alguns passos de seguretat addicionals per transferir i verificar les dades del xip. Poden passar entre 3 i 5 segons fins que es completa una transacció amb targeta amb xip un cop s’insereix a la ranura per a targetes EMV de la pantalla del client.

Puc acceptar altres formes de pagament sense contacte, a més d’Apple Pay i Google Pay?

Sí. A part d’Apple Pay i Google Pay, per als pagaments sense contacte també s’accepten les targetes sense contacte i Samsung Pay.

El client ha de deixar la targeta amb xip a la ranura específica de la pantalla del client mentre es processa el pagament?

Sí, la targeta amb xip s’ha de quedar inserida a la ranura per a targetes EMV de la pantalla del client fins que la transacció s’hagi completat. El client veurà un missatge de confirmació quan la pugui retirar.

Quin tipus de connexió de xarxa em cal per processar pagaments?

Hi ha dues maneres de connectar l’Square Register a la xarxa: mitjançant wifi o Ethernet. Pots connectar-lo a la xarxa wifi des de ≡ Més > Configuració > Components > Xarxa. També el pots connectar fent servir un cable Ethernet a través del port Ethernet del hub d’accessoris USB. Un cop l’hagis connectat a una xarxa, veuràs un missatge confirmant que s’ha pogut establir la connexió. També pots comprovar la connexió de xarxa fent servir l’indicador de wifi o Ethernet de la barra d’estat.

Si no pots connectar el Register a la wifi o a Ethernet, activa el mode sense connexió i podràs acceptar pagaments amb targeta durant un temps limitat. El mode sense connexió desa la informació de pagament dels clients durant 24 hores, fins que puguis tornar-te a connectar a una xarxa.

Aquí pots consultar més informació sobre el mode sense connexió.

Quins tipus de pagaments puc acceptar amb el mode sense connexió?

Amb l’Square Register i l’Square Terminal, pots acceptar pagaments a través de TPV Square i de l’aplicació de Square per a comerços o de Square per a restaurants.

Els clients poden apropar (només en el cas d’Apple Pay i Google Pay), inserir o fer lliscar les seves targetes de pagament mentre estiguis en mode sense connexió. Les targetes regal de Square no funcionen amb el mode sense connexió.

Aquí pots consultar més informació sobre el mode sense connexió.

No trobes el que necessites?