Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Acceptació de pagaments

Preguntes més freqüents sobre els pagaments amb l’Square Register

Troba respostes a les preguntes freqüents sobre comissions i processament de pagaments amb l’Square Register.

Quines són les comissions?

  • Les transaccions sense contacte o amb targeta amb xip i PIN processades a l’Square Register tenen una comissió per transacció de l’1,25 % + 5 cèntims.

  • Els pagaments introduïts manualment a TPV Square tenen una comissió del 2 % per transacció.

  • Els pagaments processats amb Targeta desada, Terminal virtual o Factures tenen una comissió del 2,5 % per transacció.

  • No hi ha comissions per cobrar amb xecs, en efectiu o amb targetes regal.

  • No hi ha comissions ocultes ni mensuals pel processament de targetes de crèdit. Totes les comissions es dedueixen abans de transferir els fons al compte bancari associat.

Nota: el processament de comissions es dedueix abans de cada transferència i no es pot cobrar mensualment. Pots consulta totes les comissions mensualment des del Tauler de control en línia de Square.

Trobaràs més informació sobre les comissions de Square a pàgina de preus.

Oferiu preus personalitzats amb l’Square Register?

Si tens una comissió de processament personalitzada al compte Square, continuaràs processant pagaments amb aquest tipus de comissió.

Les comissions de processament personalitzades estan a disposició dels venedors que superin els 200 000 € de vendes anuals i que l’import per comanda mitjà sigui superior als 15 €. Si el teu negoci té aquestes característiques, posa’t en contacte amb l’equip de vendes i t’ajudarem a trobar la comissió per transacció més adient per al teu cas.

Què volen dir les llums?

Quan toques el botó Cobra a l’Square Register, els llums LED indiquen a la pantalla del client on s’ha de tocar, inserir o fer lliscar la targeta. La pantalla del client està preparada per acceptar pagaments quan s’encenen els llums.

Com puc acceptar pagaments mòbils, inclosos Apple Pay i Google Pay?

Quan estiguis a punt per acceptar un pagament amb targeta, toca el botó blau Cobra del Register. El logo a la pantalla del client s’il·luminarà quan toquis Cobra. Demana al client que mantingui el dispositiu sense contacte o la targeta a prop del logo sense contacte per fer el pagament sense contacte.

Són segurs els pagaments sense contacte?

Sí, són tan segures com acceptar targetes amb xip. En alguns casos, a causa de la utilització de mètodes de verificació addicionals (com Touch ID amb Apple Pay), els pagaments sense contacte poden ser fins i tot més segurs. Més informació a Guia completa de Square sobre Apple Pay.

Quant es tarda a processar un pagament amb targeta amb xip?

Per als pagaments amb targeta amb xip i PIN s’han de dur a terme passos addicionals de seguretat per transferir i verificar les dades al xip. Pot ser que calguin entre 3 i 5 segons per completar una transacció amb targeta amb xip un cop inserida a la ranura per a targetes EMV de la pantalla del client.

Puc acceptar altres formes de pagament sense contacte, a més d’Apple Pay i Google Pay?

Sí. A part d’Apple Pay i Google Pay, per als pagaments sense contacte també s’accepten les targetes sense contacte i Samsung Pay.

El client ha de deixar la targeta amb xip a la ranura per a targetes mentre es processa el pagament?

Sí, la targeta amb xip s’ha de quedar a la ranura per a targetes EMV de la pantalla del client fins que la transacció s’hagi completat. El client veurà un missatge de confirmació quan l’hagi de treure.