Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Accepta pagaments

Accepta pagaments amb l’Square Register

Un cop hagis configurat l’Square Register, podràs començar a processar els pagaments immediatament.

Acceptar pagaments amb l’Square Register

Col·loca la pantalla del client de manera que els clients la puguin veure bé i pagar amb la seva targeta o dispositiu. Per acceptar un pagament, crea la cistella i toca Cobra.

Sense contacte

Demana al client que subjecti el dispositiu o la targeta sense contacte prop de la icona sense contacte per processar el pagament. La icona s’il·lumina després de tocar Cobra.

Xip i PIN

Demana al client que introdueixi la targeta amb xip a la ranura especial de la seva pantalla i que no la tregui fins que hagi introduït el PIN i s’hagi completat la venda. La part frontal de la targeta ha de mirar cap al client.

Targeta lliscada

Demana al client que faci lliscar la targeta de banda magnètica pel lector especial de la seva pantalla. La targeta es pot fer lliscar en qualsevol direcció. Nota: només es poden fer lliscar les targetes que no tinguin xip.

Afegeix una imatge a la pantalla del client

Per començar, pots pujar la imatge i configurar-ne l’estil a l’Square Register. Per fer-ho:

  1. Ves a Configuració> Compte i configuració des del tauler de control en línia de Square.

  2. Fes clic a Informació delnegoci > Punts de venda.

  3. Selecciona el punt de venda que vols actualitzar o crea’n un de nou.

  4. Desplaça’t fins a Fons del procés de pagament del TPV i fes clic a la icona + del quadre de la imatge per pujar la imatge.

  5. Fes clic a Desa.

Per configurar els paràmetres de la pantalla del client i la imatge:

  1. A l’Square Register, toca la fletxa cap avall a la part superior de la pantalla.

  2. Selecciona Configuració > Components > Pantalla del client.

  3. Activa Mostra la imatge.

  4. Si tens més d’una imatge per mostrar, se’t mostrarà l’opció per triar a quina velocitat canvien les imatges.

Connecta accessoris per als components

El hub USB per a accessoris et permet connectar caixes d’efectiu, impressores o lectors de codis de barres a l’Square Register mitjançant USB.

Nota: els ports del hub USB no permeten carregar-hi dispositius USB.

Aquí tens més informació sobre els accessoris de hardware per a l’Square Register compatibles amb el TPV.

Accepta pagaments amb el mode sense connexió

L’Square Register ha de disposar en tot moment de connexió a internet per funcionar correctament. Si la connexió a internet s’interromp o deixa d’estar disponible temporalment, pots activar el mode sense connexió per acceptar pagaments amb targeta apropada (només amb Apple Pay i Google Pay), lliscada o amb xip i PIN i pagaments digitals. Els pagaments sense connexió es processen automàticament quan el dispositiu es torna a connectar a internet. Tingues en compte que pot ser que es deneguin si no els processes en les24 hores següents.

Per habilitar el mode sense connexió des del Tauler de control en línia de Square:

  1. Ves a Configuració > Dispositius.

  2. Selecciona un dispositiu per actualitzar-lo o fes clic a Crea un TPV.

  3. Activa el Mode sense connexió.

  4. Defineix l’import màxim permès per transacció per als pagaments que s’acceptin amb el mode sense connexió.

  5. Fes clic a Desa.

Un cop habilitat el mode sense connexió, s’activarà automàticament a TPV Square i a l’aplicació de Square per a comerços o Square per a restaurants sempre que no tinguis connexió a internet. Veuràs un bàner a la part superior de la pantalla de l’Square Register que indica que l’aplicació ha entrat automàticament en el mode sense connexió.

Els empleats hauran de tenir marcada la casella Configura el procés de pagament als seus Configuració de permisos per poder activar o desactivar el mode sense connexió. Els empleats que no tinguin aquest permís podran processar pagaments amb el mode sense connexió, però no podran activar-lo ni desactivar-lo.

Hi ha un risc addicional amb tots els pagaments que acceptis amb el mode sense connexió. Square no es fa responsable de les pèrdues que es puguin produir per targetes denegades, devolució de pagaments o pagaments vençuts que s’hagin acceptat amb el mode sense connexió. A més, Square no es pot posar en contacte amb els clients en nom teu si un pagament acceptat amb el mode sense connexió venç o es denega. Tampoc no podràs afegir clients o targetes desades a les vendes sense connexió.

Si has acceptat pagaments sense connexió fa poc i encara no els has carregat, no eliminis i tornis a instal·lar l’aplicació de TPV Square ni restableixis la configuració de fàbrica de l’Square Register. Si ho fas, se suprimiran tots els pagaments sense connexió que no hagis pujat.

Aquí pots consultar més informació sobre el Mode sense connexió.

Funcions compatibles amb TPV

L’Square Register et permet fer molt més que acceptar pagaments. Descobreix quines altres coses pots fer amb el teu dispositiu.

Funcions de TPV:

Aplicacions de TPV especialitzades:

No trobes el que necessites?