Inici>Acceptació de pagaments

Accepta efectiu, xecs, tiquets restaurant i altres mètodes de pagament

Pots fer servir Square per registrar i fer el seguiment de quantitats en efectiu, xecs, targetes regal de serveis de tercers i altres tipus de pagaments i, d’aquesta manera, deixaràs constància dels teus pagaments en un sol lloc.

No es cobra cap comissió per acceptar altres tipus de mètodes de pagament. En acceptar-los, Square no processa cap fons i funciona únicament com a eina organitzativa. Square no transferirà els diners de les transaccions en què intervinguin pagaments en efectiu o amb xec intercanviats directament entre tu i el client.

També pots personalitzar la pantalla del procés de pagament activant, desactivant i ordenant els Tipus de pagament disponibles durant el procés de pagament.

Accepta efectiu, vals i altres ofertes en una tauleta

1. Toca la icona del teclat numèric per afegir un import personalitzat a la venda o afegeix articles a la venda des de la col·lecció d’articles.
  2. Per completar el pagament, toca Cobra.
  3. A Efectiu o Xec restaurant, selecciona un import preestablert o toca Personalitzat per introduir un altre import > toca Mètode de pagament. Si estàs fent servir un iPad connectat a una caixa, la caixa s’obrirà automàticament quan toquis Mètode de pagament.
  4. També pots tocar Altres tipus de pagament, Xecs o Una altra targeta regal o certificat i afegir una nota opcional.
  5. Si vols acceptar diversos mètodes de pagament, fes servir Pagament dividit.
  6. Permet que el client introdueixi el seu número de telèfon o adreça electrònica per seleccionar una opció de rebut. Si l’iPad està connectat a una impressora de rebuts o de cuina, també pots imprimir un rebut i una comanda de cuina.
  7. Veuràs una pantalla final que diu Gràcies! un cop finalitzat el pagament. Fes clic a Venda nova per tornar a la pantalla de pagament.

Accepta efectiu, vals i altres mètodes de pagament en telèfons intel·ligents

1. Toca la icona del teclat numèric per afegir un import personalitzat a la venda o afegeix-hi articles de la col·lecció d’articles o de la pestanya de Favorits.
  2. Per completar el pagament, toca Cobra.
  3. Toca Efectiu. Si selecciones efectiu, se’t demanarà que introdueixis l’import. També pots tocar Altres tipus de pagament, Xec o Una altra targeta regal o certificat i afegir una nota opcional.
  4. Toca Mètode de pagament.
  5. Fes que el client triï el seu mètode preferit per fer-li arribar el rebut.

Accepta efectiu i altres mètodes de pagament a l’Square Terminal o al Register

1. Introdueix l’import del pagament o selecciona un article de la col·lecció per afegir-lo a la venda.
  2. Per completar el pagament, toca Cobra o Revisa la venda > cobra. 3. En funció de la configuració de procés de pagament, veuràs l’opció de triar Efectiu o tiquet restaurant, o bé una pantalla dissenyada perquè el client processi el pagament amb targeta.
    • Si no veus l’opció de seleccionar Efectiu o tiquet restaurant, toca la X a l’extrem superior esquerre i apareixerà l’opció per seleccionar-la.
  3. Toca Efectiu o tiquet restaurant > Cobra.
  4. Permet que el client introdueixi el seu número de telèfon o adreça electrònica per seleccionar una opció de rebut, o bé tria Imprimeix el rebut.
  5. Veuràs una pantalla final que diu Fet un cop finalitzat el pagament.

Si estàs fent servir una caixa d’efectiu per al teu negoci o tens pensat fer-ho, trobaràs més informació sobre la gestió de caixa amb Square.

Resoldre problemes amb pagaments no completats

Si acceptes efectiu, tiquets restaurant o altres mètodes de pagament sense tenir connexió a internet, els pagaments es registraran a la secció Totes les transaccions de l’apartat Pagaments no completats de l’aplicació.

Quan es recuperi el servei a internet o la connexió wifi, els pagaments s’acabaran de processar i es registraran a la secció Activitat de l’aplicació del TPV Square i a la pestanya Transaccions del Tauler de control de Square. Llavors, s’enviaran els rebuts d’aquests pagaments al destinatari corresponent.