Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Acceptació de pagaments

Targetes de crèdit acceptades

Square és compatible amb qualsevol targeta emesa a la Unió Europea i amb la majoria de targetes internacionals sense contacte o amb xip i PIN amb el logotip de Visa, VPay, Mastercard, Maestro o American Express. S’accepten els següents tipus de targeta:

  • Crèdit

  • Corporativa

  • Dèbit

  • Pagament per avançat

  • Recompenses

Square processa totes les targetes amb el mateix tarifa estàndard.

Nota: els següents tipus de targeta encara no són compatibles: Discover, JCB, o Union Pay.

Accepta targetes de prepagament

Square pot processar targetes de prepagament que tinguin qualsevol dels logotips que trobaràs més amunt i cobra l’1,25 % + 0,5 € de comissió per transacció. El saldo restant de les targetes de prepagament apareixerà al rebut.

Nota: quan introdueixis manualment una targeta de prepagament, comprova que el client tingui la targeta registrada amb l’adreça de facturació i el codi postal. Això ho podràs fer contactant l’emissor de la targeta. A la part posterior de la targeta trobaràs informació sobre com registrar-la.

Accepta targetes internacionals

Square pot processar la majoria de targetes amb un logotip de Visa, MasterCard, American Express, Maestro o Vpay. L’Square Reader i l’Square Terminal accepten targetes amb xip i PIN, i targetes i dispositius sense contacte.

També pots fer servir la funció d’introducció manual per processar una targeta internacional. Per fer-ho, assegura’t de tenir el número de la targeta, el CVV i la data de venciment.

Quan processis pagaments de targetes internacionals, no oblidis:

  • Malgrat que s’accepten la majoria de les targetes internacionals, el processament depèn de l’aprovació de l’emissor. Si tens problemes per processar una targeta internacional, demana al titular que contacti amb l’emissor de la targeta.

  • Com que els pagaments s’han de processar en euros, és possible que l’emissor de la targeta cobri la conversió de la moneda al titular de la targeta.

  • Per poder processar pagaments, t’has de trobar al país on tens activat el teu compte de Square.