Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Imprimeix els rebuts

Amb l’aplicació de Square descarregada en qualsevol dispositiu compatible, podràs imprimir comprovants de les comandes per a la cuina, resguards del comprovant i rebuts dels clients.

Més informació sobre la informació que s’inclou als rebuts >

Imprimeix els rebuts

  1. Autoritza la transacció acceptant un pagament amb targeta amb xip, PIN o sense contacte, o registrant una altra forma de pagament a la pantalla.

  2. Si tens Comprovants de comanda en persona activats, se’t demanarà que introdueixis un nom de client o un número de comanda. En cas contrari, el número de comanda s’assignarà automàticament.

  3. Toca Imprimeix el rebut.

Els rebuts impresos de Square mostren números correlatius únics.

Exempció de responsabilitat: Square no es fa responsable del compliment fiscal de la teva activitat i no garanteix que els rebuts impresos o els informes incloguin informació suficient perquè se la pugui considerar documentació de compliment fiscal. Et recomanem que demanis assessorament a un professional per garantir que compleixes amb totes les obligacions fiscals.

Torna a imprimir un rebut del client

  1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca Transaccions.

  2. Localitza i toca el pagament que vols tornar a imprimir.

  3. Toca Envia el rebut > Imprimeix el rebut.

Nota: en aquest moment, no es poden tornar a imprimir els comprovants de la comanda.

Recomanacions sobre els rebuts

  • Els comerços que fan servir Square no es poden enviar els rebuts dels clients a si mateixos. Rebràs una confirmació del pagament després de cada transacció correcta i podràs veure la informació del pagament des del Tauler de control de Square en línia.

  • Els rebuts s’han d’imprimir en una mida de paper de rebut compatible.

  • La informació del client introduïda al camp corresponent al rebut només té finalitats de rebut i no està disponible al Tauler de control en línia de Square. Afegeix el client al Directori des de l’aplicació de Square per accedir-hi des de l’aplicació o des del Tauler de control en línia de Square més endavant.

No trobes el que necessites?