Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vista general

Subscripció a Gestió d’equips i preus

Amb les eines de permisos de l’equip Square, administrar l’equip serà bufar i fer ampolles. Podràs gestionar el personal a punts de venda, dispositius i funcions laborals diferents i, a més, disposa d’un pla gratuït i un pla de pagament, Equips Plus.

Amb Gestió d’equips, podràs configurar un únic conjunt de permisos per a tots els empleats que comparteixen un TPV. Un cop hagis configurat el primer conjunt de permisos, el personal podrà acceptar pagaments en nom teu, però no podrà accedir a la informació delicada que tinguis al compte. Aquí t’expliquem com començar amb Gestió d’equips.

Amb Equips Plus, pots crear un nombre il·limitat de conjunts de permisos personalitzats, consultar la informació del registre d’activitat i tenir una idea global de les vendes de l’equip. Per començar, registra’t i gaudeix d’una prova gratuïta de 30 dies aquí.

Què inclou?

Gestió d’equips Equips Plus
Preus Gratuït per a tots els punts de venda 25 € + IVA al mes, per punt de venda
Funcions
Integració amb TPV Square ✔️ ✔️
Graella i gestió d’equips ✔️ ✔️
Delega la gestió d’equips ✔️ ✔️
Permisos
Un conjunt de permisos + contrasenya del propietari -
Conjunts de permisos il·limitats + contrasenya del propietari - ✔️
Analítiques i informes
Registre d’activitat, només per a esdeveniments - ✔️
Assignació d’empleats al registre d’activitat - ✔️
Informe de les vendes de l’equip - ✔️

Gestió d’equips vs. Equips Plus

Quan et registris a Gestió d’equips Square, podràs crear un codi d’accés de propietari i un únic conjunt de permisos de l’equip que s’aplicarà a tots els empleats. Alhora, els empleats podran fer servir codis d’accés personals per registrar l’entrada i la sortida i utilitzar Torns Square. Amb el codi d’accés del propietari, es pot anul·lar qualsevol acció que hagi dut a terme un empleat amb el seu codi d’accés.

Si tramites la teva inscripció a Equips Plus, tindràs accés a les funcions següents:

  • Permisos personalitzats il·limitats: crea un nombre il·limitat de càrrecs, cadascun amb els seus permisos personalitzats.

  • Registre de l’activitat per empleat: fes un seguiment de les accions amb més risc que puguin fer els empleats, com ara tramitar un reembossament, anul·lar o marcar un article com a cortesia i aplicar un descompte.

La subscripció a Equips Plus inclou una prova gratuïta de 30 dies. Després de la prova, per cada punt de venda on hi hagi més d’un càrrec, se’t cobrarà un import proporcional als dies que quedin del mes en curs. A partir d’aleshores, Square et cobrarà 25 € + IVA el primer dia de cada mes per punt de venda actiu amb un empleat assignat.

Posa la subscripció en pausa

Tu tries: posa en pausa o anul·la la subscripció en qualsevol moment. Igual que amb les cancel·lacions, es pausa cada subscripció de manera individual. Per posar en pausa o cancel·lar la subscripció a Equips Plus:

  1. Des del Tauler de control en línia de Square, ves a Compte i configuració

  2. Selecciona Informació del negoci > Preus i subscripcions.

  3. A Preus i subscripcions, fes clic a Gestiona al costat de la subscripció en qüestió.

  4. Fes clic a Posa en pausa la subscripció o a Cancel·la la subscripció.

Si poses en pausa la subscripció, encara tindràs accés a les funcions de pagament durant 30 dies.

Nota: la pausa pot durar fins a tres mesos i pots tornar a activar la subscripció quan vulguis. Tots els empleats existents que tinguin accés als Permisos de l’equip compartits podran fer servir l’aplicació de Square per a acceptar pagaments en nom teu.

Canvia la subscripció

Si fas servir Equips Plus per a gestionar els teus empleats, però no necessites totes les funcions de pagament, tens l’opció de canviar la subscripció al pla gratuït de Gestió d’equips. Per canviar la subscripció:

  1. Des del tauler de control en línia de Square, ves a Compte i configuració

  2. Selecciona Informació del negoci > Preus i subscripcions.

  3. A Preus i subscripcions, fes clic a Gestiona al costat d’Equips Plus.

  4. Selecciona l’opció Gestió d’equips sense cap cost.

Si ets el propietari d’un compte o ets un empleat amb permisos d’accés complet, pots optar per passar d’Equips Plus al pla gratuït de Gestió d’equips. Això reassignarà automàticament els teus empleats a Permisos de l’equip. Si encara no estan configurats al Tauler de control en línia de Square, configura’ls durant el canvi de pla.

Si ets un empleat sense permisos d’accés complets, però tens activat el permís Gestiona i subscriu-te als serveis, només tindràs l’opció de posar en pausa o cancel·lar la subscripció.

Nota: si amb el canvi de pla canvies els punts d’accés dels empleats (p. ex., accés des de TPV mòbil vs. accés des de TPV compartit), se’t notificarà que cal actualitzar el perfil de l’empleat. Per exemple, si a un empleat que feia servir TPV mòbil li dones accés a TPV compartit reassignant els Permisos de l’equip, t’avisarem perquè li proporcionis una contrasenya de 4 dígits.

No trobes el que necessites?