Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vista general

Subscripció a Gestió d’equips i preus

Amb Gestió d’equips, tens al teu abast una sèrie d’eines que t’ajuden a gestionar el teu equip sense problemes. Amb Gestió d’equips, tu decideixes com dirigir el teu negoci, entre punts de venda, dispositius i funcions laborals, i et permet triar entre un pla gratuït o un pla de pagament.

Dins del pla gratuït, els empleats poden registrar l’entrada i la sortida al TPV i tu pots fer un seguiment dels seus horaris mitjançant les eines dels torns. També podràs protegir i restringir seccions delicades al TPV i al Tauler de control en línia amb els Permisos de l’equip sense cap cost addicional. Per començar amb el pla gratuït, simplement afegir el primer empleat. Més informació sobre com començar.

Amb Equips Plus accediràs a funcions avançades, com ara els conjunts il·limitats de permisos, registre de l’activitat per empleat, informes de vendes per empleat, informes del cost de la mà d’obra vs. vendes, diversos sous i molt més. Per a començar, registra’t i aconsegueix una prova gratuïta de 30 dies aquí.

Què inclou?

Gestió d’equips Equips Plus
Preus Gratuït per a tots els punts de venda 25 € + IVA al mes per punt de venda
Funcions
Registre d’hores ✔️
Informe de torns ✔️ ✔️
Calendari de torns ✔️ ✔️
Bloqueja l’opció d’acabar els descansos abans - ✔️
Bloqueja els registres d’entrada anticipats i no programats - ✔️
Integració amb el TPV Square ✔️ ✔️
Exportacions de nòmines ✔️ ✔️
Seguiment dels temps de descans ✔️ ✔️
Informe d’infraccions del temps de descans - ✔️
Bloqueig d’entrada anticipada en els descansos - ✔️
Diversos sous - ✔️
Notes dels torns - ✔️
Agrupació de les propines amb targeta de crèdit - ✔️
Seguiment de les propines en efectiu - ✔️
Permisos
Un conjunt de permisos + contrasenya del propietari -
Conjunts de permisos il·limitats + contrasenya del propietari - ✔️
Analítiques i informes
Registre de l’activitat per empleat - ✔️
Informes d’hores extres ✔️ ✔️
Informes de vendes per empleat - ✔️
Informes de vendes globals vs. mà d’obra - ✔️
Informes de vendes individuals vs. mà d’obra - ✔️
Informes programats vs. actuals - ✔️

Gestió d’equips vs. Equips Plus

Un cop et registres a la Gestió d’equips, pots crear una contrasenya de propietari i un conjunt únic de permisos que s’aplicaran a tots els empleats mitjançant els Permisos de l’equip. Amb aquesta funció, els empleats podran fer servir una única Contrasenya de l’equip per a iniciar la sessió al TPV. També podran fer ús de contrasenyes personals per a registrar l’entrada i la sortida i fer servir els registres d’hores sense que et suposi cap cost addicional. Podràs utilitzar la teva contrasenya de propietari per a anul·lar qualsevol acció amb contrasenya que puguin emprendre els empleats.

Amb inscripció a Equips Plus, podràs accedir a:

 • Càrrecs il·limitats: crea càrrecs d’equip il·limitats, cadascun amb permisos personalitzats.

 • Informes de vendes dels empleats: fes un seguiment de les vendes per empleat, calcula el cost de la mà d’obra en comparació amb el cost de les vendes i facilita el pagament de les comissions.

 • Diversos sous: assigna diversos càrrecs i sous als empleats.

 • Informes de mà d’obra vs. vendes: extreu informes que facin un seguiment del cost de la mà d’obra en comparació amb les vendes per empleat.

 • Registre de l’activitat per empleat: fes un seguiment de les accions sensibles dels empleats, com ara reembossaments processats, cortesies o anul·lacions i descomptes.

 • Funcions de programació de pagament: proporciona funcions especials als empleats, com ara sol·licituds de temps lliure, canvis de torn, torns oberts, prevenció de torns anticipats i no programats, modificacions del registre d’hores i prevenció de pauses anticipades.

 • Funcionalitat avançada de propines: fes servir les funcions d’assignació de propines per dividir les propines pagades amb targeta de crèdit en parts iguals entre tots els empleats que puguin rebre propines i hagin registrat l’entrada al torn en què s’ha produït la transacció. També pots demanar als empleats que registrin les propines en efectiu abans de sortir o canviar de càrrec.

La subscripció a Equips Plus inclou una prova gratuïta de 30 dies. Després de la prova, se’t cobrarà un import a prorrata el que queda del mes en curs per a cada punt de venda amb més d’un càrrec. A partir d’aquell moment, Square et cobrarà 25 € + IVA el primer dia de cada mes per cada punt de venda actiu amb un empleat assignat.

Posa en pausa la subscripció

També pots posa en pausa o anul·la la subscripció en qualsevol moment. De la mateixa manera que en una cancel·lació, cada pausa es gestiona per subscripció individual. Per a posar en pausa o cancel·lar la subscripció a Equips Plus:

 1. Des del Tauler de control en línia de Square, ves a Compte i configuració

 2. Fes clic a Empresa > Preus i subscripcions.

 3. A Preus de la subscripció, fes clic a Gestiona al costat de la subscripció en qüestió.

 4. Fes clic a Posa en pausa la subscripció o a Cancel·la la subscripció.

Quan posis en pausa la subscripció, encara tindràs accés a les funcions de pagament durant 30 dies. Un cop hagi expirat aquest període, ja no podràs:

 • Accedir als informes de vendes de l’equip o de mà d’obra vs. vendes

 • Accedir als informes d’infraccions del temps de descans

 • Accedir al filtre d’empleats de la miniaplicació Informes dins de l’aplicació de Square o al Tauler de control de Square

 • Accedir al registre de l’activitat per empleat

 • Assignar diversos càrrecs i sous als empleats nous

 • Bloquejar els registres d’entrada anticipada dels descansos i permetre als empleats afegir notes als seus torns

Nota: pots fer una pausa de fins a tres mesos i reactivar-ho en qualsevol moment. Tots els empleats existents que tinguin accés als Permisos de l’equip compartits podran seguir registrant l’entrada i la sortida i fer servir l’aplicació de Square per a acceptar pagaments en nom teu.

Rebaixa la subscripció

Si fas servir Equips Plus per a gestionar els teus empleats, però no necessites totes les funcions de pagament, tens l’opció de rebaixar la subscripció al pla gratuït de Gestió d’equips. Per a rebaixar la subscripció:

 1. Des de Tauler de control en línia de Square, ves a Compte i configuració

 2. Fes clic a Empresa > Preus i subscripcions.

 3. A Preus de la subscripció, fes clic a Gestiona al costat d’Equips Plus.

 4. Selecciona l’opció Gestió d’equips sense cap cost.

Si ets el propietari d’un compte o ets un empleat amb permisos d’accés complet, pots optar per passar d’Equips Plus al pla gratuït de Gestió d’equips. Això reassignarà automàticament els teus empleats a Permisos de l’equip. Si aquests no estan configurats al Tauler de control en línia de Square, tindràs l’opció de configura per als empleats durant el canvi de pla.

Si ets un empleat sense permisos d’accés complets, però tens activat el permís Gestiona i subscriu-te als serveis, només tindràs l’opció de posar en pausa o cancel·lar la subscripció.

Nota: si el canvi de pla de la subscripció canvia els punts d’accés dels empleats (p. ex., accés al TPV mòbil vs. accés al TPV compartit), se’t notificarà que cal actualitzar el perfil de l’empleat. Per exemple, si un empleat que feia servir el TPV mòbil obté accés al TPV compartit per la reassignació dels Permisos de l’equip, t’avisarem perquè li proporcionis una contrasenya de 4 dígits.