Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vista general

Subscripció a Gestió d’equips i preus

Amb Gestió d’equips, tens al teu abast una sèrie d’eines que t’ajuden a gestionar el teu equip sense problemes. Tu decideixes com dirigir el teu negoci, independentment dels punts de venda, dispositius i tipus de càrrecs dels empleats que tingui. Pots triar entre un pla gratuït o un pla de pagament.

Dins del pla gratuït, els empleats poden registrar l’entrada i la sortida al TPV i tu pots fer un seguiment dels seus horaris mitjançant les eines dels torns. També podràs protegir i restringir seccions amb informació confidencial al TPV i al Tauler de control en línia amb els Permisos de l’equip sense cap cost addicional. Per començar amb el pla gratuït, simplement has d’afegir el primer empleat. Si en vols més informació, com començar llegint aquest article sobre els primers passos.

Amb Equips Plus, podràs gaudir de funcions avançades, com ara els conjunts il·limitats de permisos, un registre de l’activitat per empleat, informes de vendes per empleat, informes del cost de la mà d’obra vs. vendes, diversos sous i molt més. Per a començar, registra-t’hi i aconsegueix una prova gratuïta de 30 dies aquí.

Què inclou?

Gestió d’equips Equips Plus
Preus Gratuït per a tots els punts de venda 25 € + IVA al mes per punt de venda
Funcions
Registre d’hores ✔️
Informe de torns ✔️ ✔️
Calendari de torns ✔️ ✔️
Bloqueja l’opció d’acabar els descansos abans - ✔️
Bloqueja els registres d’entrada anticipats i no programats - ✔️
Integració amb el TPV Square ✔️ ✔️
Exportacions de nòmines ✔️ ✔️
Seguiment dels temps de descans ✔️ ✔️
Informe d’infraccions del temps de descans - ✔️
Bloqueig d’entrada anticipada en els descansos - ✔️
Diversos sous - ✔️
Notes dels torns - ✔️
Agrupació de les propines amb targeta de crèdit - ✔️
Seguiment de les propines en efectiu - ✔️
Permisos
Un conjunt de permisos + contrasenya del propietari -
Conjunts de permisos il·limitats + contrasenya del propietari - ✔️
Analítiques i informes
Registre de l’activitat per empleat - ✔️
Informes d’hores extres ✔️ ✔️
Informes de vendes per empleat - ✔️
Informes de vendes globals vs. mà d’obra - ✔️
Informes de vendes individuals vs. mà d’obra - ✔️
Informes programats vs. actuals - ✔️

Gestió d’equips vs. Equips Plus

Un cop et registres a Gestió d’equips, pots crear una contrasenya de propietari i un conjunt únic de permisos que s’aplicaran a tots els empleats mitjançant els Permisos de l’equip. Amb aquesta funció, els empleats podran fer servir una única Contrasenya de l’equip per a iniciar la sessió al TPV. També podran fer ús de contrasenyes personals per registrar l’entrada i la sortida i fer servir els registres d’hores sense que et suposi cap cost addicional. Podràs fer servir la teva contrasenya de propietari per anul·lar qualsevol acció amb contrasenya que puguin emprendre els empleats.

Si fas la inscripció a Equips Plus, tindràs accés a:

 • Càrrecs il·limitats: crea un nombre il·limitat de càrrecs, cadascun amb permisos personalitzats.

 • Informes de vendes dels empleats: fes un seguiment de les vendes per empleat, calcula el cost de la mà d’obra en comparació amb el cost de les vendes i calcula i paga les comissions d’una manera molt més senzilla.

 • Diversos sous: assigna diversos càrrecs i sous als empleats.

 • Informes de mà d’obra vs. vendes: extreu informes que mostrin un seguiment del cost de la mà d’obra en comparació amb les vendes per empleat.

 • Registre de l’activitat per empleat: fes un seguiment de les accions amb més risc que fan els empleats, com ara els reembossaments, els articles marcats com a cortesia o les anul·lacions i descomptes.

 • Funcions de calendari (de pagament): els empleats poden gaudir de diverses funcions avançades, com ara demanar dies lliures, canviar de torn, demanar torns disponibles, prevenir inicis de torn abans d’hora o perdre torns no programats, modificar el registre d’hores o evitar que tornin de la pausa abans d’hora.

 • Funcions avançades de propines: fes servir les funcions d’assignació de propines per dividir les propines pagades amb targeta de crèdit en parts iguals entre tots els empleats que puguin rebre propines i hagin registrat l’entrada al torn en què s’ha produït la transacció. També pots demanar als empleats que registrin les propines en efectiu abans de sortir o canviar de càrrec.

La subscripció a Equips Plus inclou una prova gratuïta de 30 dies. Després de la prova, se’t cobrarà un import a prorrata el que queda del mes en curs per a cada punt de venda amb més d’un càrrec. A partir d’aquell moment, Square et cobrarà 25 € + IVA el primer dia de cada mes per cada punt de venda actiu amb un empleat assignat.

Posa la subscripció en pausa

Tu tries: posa en pausa o anul·la la subscripció en qualsevol moment. Igual que amb les cancel·lacions, es pausa cada subscripció de manera individual. Per posar en pausa o cancel·lar la subscripció a Equips Plus:

 1. Des del Tauler de control en línia de Square, ves a Compte i configuració

 2. Fes clic a Informació del negoci > Preus i subscripcions.

 3. A Preus i subscripcions, fes clic a Gestiona al costat de la subscripció en qüestió.

 4. Fes clic a Posa en pausa la subscripció o a Cancel·la la subscripció.

Quan posis en pausa la subscripció, encara tindràs accés a les funcions de pagament durant 30 dies. Un cop hagi expirat aquest període, ja no podràs:

 • Consultar informes de vendes de l’equip o de mà d’obra vs. vendes.

 • Consultar informes d’infraccions del temps de descans.

 • Accedir al filtre d’empleats de la miniaplicació Informes dins de l’aplicació de Square o des del Tauler de control de Square.

 • Accedir al registre de l’activitat per empleat.

 • Assignar diversos càrrecs i sous als empleats nous.

 • Bloquejar els registres d’entrada anticipada dels descansos i permetre als empleats afegir notes als seus torns.

Nota: pots fer una pausa de fins a tres mesos i reactivar-ho en qualsevol moment. Tots els empleats existents que tinguin accés als Permisos de l’equip compartits podran seguir registrant l’entrada i la sortida i fer servir l’aplicació de Square per a acceptar pagaments en nom teu.

Canvia la subscripció

Si fas servir Equips Plus per a gestionar els teus empleats, però no necessites totes les funcions de pagament, tens l’opció de canviar la subscripció al pla gratuït de Gestió d’equips. Per canviar la subscripció:

 1. Des del Tauler de control en línia de Square, ves a Compte i configuració

 2. Fes clic a Informació de l’empresa > Preus i subscripcions.

 3. A Preus i subscripcions, fes clic a Gestiona al costat d’Equips Plus.

 4. Selecciona l’opció Gestió d’equips sense cap cost.

Si ets el propietari d’un compte o ets un empleat amb permisos d’accés complet, pots optar per passar d’Equips Plus al pla gratuït de Gestió d’equips. Això reassignarà automàticament els teus empleats a Permisos de l’equip. Si encara no estan configurats al Tauler de control en línia de Square, configura’ls durant el canvi de pla.

Si ets un empleat sense permisos d’accés complets, però tens activat el permís Gestiona i subscriu-te als serveis, només tindràs l’opció de posar en pausa o cancel·lar la subscripció.

Nota: si amb el canvi de pla canvies els punts d’accés dels empleats (p. ex., accés des de TPV mòbil vs. accés des de TPV compartit), se’t notificarà que cal actualitzar el perfil de l’empleat. Per exemple, si a un empleat que feia servir TPV mòbil li dones accés a TPV compartit reassignant els Permisos de l’equip, t’avisarem perquè li proporcionis una contrasenya de 4 dígits.