Inici>Compatibilitat i integracions

Components compatibles amb l’Square Stand

Et volem ajudar en el dia a dia del teu negoci: connecta l’Square Stand amb un iPad compatible i els accessoris recomanats, i ja ho tindràs tot a punt.

Si no fas servir un Square Stand, aquí tens més informació sobre altres components recomanats.

Compatibilitat de l’Square Stand amb iPad

L’Square Stand és compatible amb diversos models d’iPad. Abans de comprar un Square Stand, comprova que l’iPad que fas servir és compatible. Pots buscar el teu model al web d’ajuda d’Apple.

Nota: en aquests moments, l’Square Stand no és compatible amb els iPad de 10a generació (2022).

Accessoris de TPV

Pots comprar accessoris compatibles per a l’Square Stand a la Botiga de Square. L’Square Stand és compatible amb diversos tipus d’accessoris, com ara:

• Impressores de rebuts

• Impressores de cuina

• Caixes d‘efectiu

• Lectors de codis de barres

Mostra la llista completa d’accessoris compatibles.

Components de Square compatibles amb l’Square Stand

Square Reader

Square Reader Esquerra: Square Reader (1a generació) amb el Suport per a l’Square Reader (es venen per separat).
Dreta: Square Reader (2a generació) amb el Suport Bosstab per a l’Square Reader (es venen per separat).

Connectar un Square Reader per rebre pagaments a distància és molt senzill. Només cal connectar el cable USB (o el Suport per a l’Square Reader (1a generació) opcional) al hub USB de l’Square Stand. També pots vincular l’Square Reader sense fils, mitjançant una connexió Bluetooth de baix consum. Un cop el lector es connecti a l’Square Stand, s’activarà automàticament durant el procés de pagament de la pròxima venda.

Funcions:

• Targetes amb xip i PIN
  • Targetes sense contacte
  • Apple Pay, Google Pay
  • Sense fil
  • Bateria recarregable
  • Suport opcional

Square Terminal

Square Terminal

L’Square Terminal és un producte independent que es pot emparellar i fer servir com a segona pantalla de l’Square Stand. Amb l’Square Terminal, pots acceptar tota mena de pagaments: targetes de banda magnètica, targetes amb xip i PIN, targetes sense contacte, Apple Pay i Google Pay. Només cal emparellar el terminal amb l’Stand a través d’una connexió sense fil, enviar una venda al terminal i que el client completi el pagament.

Funcions:

• Targetes de banda magnètica
  • Targetes amb xip i PIN
  • Targetes sense contacte
  • Apple Pay, Google Pay
  • Connexió sense fil o Ethernet
  • Bateria recarregable
  • Segona pantalla per a l’ús a distància del client
  • El TPV queda com a independent si no s’emparella amb l’Stand
  • Impressora de rebuts

Mira el vídeo per aprendre a connectar l’Square Terminal amb l’Stand.

Nota: si fas servir l’Square Terminal amb l’Square Stand (2a generació), et recomanem que desactivis la pantalla orientada al comprador per facilitar el pagament al Terminal. Per fer-ho, toca Més > Configuració > Pagament i activa «Tots els tipus de pagament» com a visualització per defecte. Aquí t’expliquem com identificar el teu Square Stand.

Compra un Square Stand

Compra un Square Stand per al teu iPad i altres accessoris compatibles a la Botiga de Square.