Solucionar problemas con la aplicación Square Kiosk

Este artículo les resultará útil a los negocios que usen la aplicación Square Kiosk en un dispositivo Square Kiosk o en Square Stand (2.ª generación) como punto de pedidos de autoservicio.

En concreto, aquí se recopilan las soluciones a los problemas más habituales que puedes tener al dar los primeros pasos con la aplicación Square Kiosk o al usarla con tus dispositivos.

Antes de empezar

En este artículo se describen indicaciones para solucionar problemas de conexión de las impresoras, de sincronización de los artículos, de carga y de activación de la aplicación Square Kiosk.

Si no encuentras la solución que necesitas en este artículo, consulta las páginas en las que explicamos cómo Soluciona els errors de pagament de l’Square Kiosk y cómo Soluciona els problemes de connexió i d’alimentació de l’Square Kiosk para obtener más información.

Para solucionar estos problemas, necesitarás tener acceso al dispositivo Square Kiosk, al TPV complementario y al Panel de control de Square.

Si no puedes resolver tu problema siguiendo los pasos de esta guía, contacta con nuestro equipo de Atención al cliente. Consulta cómo rep ajuda a Square.

Cuándo completar estos pasos

Para intentar solucionar los problemas con la aplicación Square Kiosk tendrás que seguir distintos pasos, como actualizar las aplicaciones de Square, salir de tu cuenta y volver a iniciar sesión, y reiniciar tus dispositivos. Si puedes, intenta seguir estas indicaciones fuera del horario comercial. En caso de que debas hacerlo durante la jornada laboral, te recomendamos evitar las horas de más trabajo para que la situación afecte lo menos posible a tus clientes.

Solucionar problemas de configuración de Square Kiosk

Te explicamos cómo puedes solucionar los problemas más habituales que puedes tener cuando configures la aplicación Square Kiosk por primera vez.

Si has salido del proceso de configuración, inicia sesión en el Panel de control de Square y ve a Gestión de dispositivos > Square Kiosk para volver a la Guia d’iniciació per a l’Square Kiosk. Consulta el artículo Configura l’aplicació de l’Square Kiosk para obtener más información al respecto.

Actualitza les aplicacions de TPV per configurar l’Square Kiosk

Si se’t sol·licita actualitzar les aplicacions de TPV mentre configures l’Square Kiosk al Tauler de control, segueix els passos que trobaràs a continuació.

Les hauràs d’actualitzar totes a la versió més recent, incloent-hi el TPV Square, Square per a restaurants i Square per a comerços.

Per actualitzar les aplicacions de Square a l’App Store:

1. Obre l’App Store.
  2. Desplaça’t cap avall per consultar les actualitzacions pendents.
  3. Toca Actualitza-ho tot per actualitzar totes les aplicacions del dispositiu, o bé localitza cadascuna de les aplicacions de Square i toca Actualitza.

Un cop fet, tanca i torna a iniciar la sessió a les aplicacions.

Actualitza l’Square Terminal i l’Square Register:

Les aplicacions de Square de l’Square Terminal i l’Square Register s’actualitzen automàticament durant l’actualització del software del dispositiu.

Per actualitzar el software de l’Square Terminal o l’Square Register, segueix aquests passos:

1. Toca ≡ Més > Configuració > Hardware > General.
  2. Toca Quant a l’Square Terminal o Quant a l’Square Register.
  3. Toca Comprova les actualitzacions per consultar si n’hi ha de disponibles.
  4. En cas afirmatiu, toca Instal·la.

Un cop hagis actualitzat l’Square Terminal i l’Square Register, torna a iniciar-hi la sessió.

Els dispositius no apareixen a la sol·licitud d’actualització

Si a la sol·licitud del Tauler de control no apareixen les aplicacions i els dispositius de Square que cal actualitzar, segueix aquests passos:

1. Fes clic a Mostra tots els TPV a la cantonada de la sol·licitud d’actualització o ves a Gestió de dispositius > Dispositius.
  2. Selecciona un dispositiu de la llista i comprova’n la versió del software a Aplicacions que s’han fet servir.
  3. Si la versió és 6.46 o superior, vol dir que ja està actualitzat. En cas contrari, actualitza’l.
  4. Un cop actualitzats tots els dispositius, torna a Gestió de dispositius > Square Kiosk i fes clic a Els dispositius s’han actualitzat a la finestra de la sol·licitud.

Encara es fan servir les categories anteriors

Per configurar l’Square Kiosk, cal que facis servir les categories noves. En fer-ho, les categories del web de Vendes online Square se sincronitzaran amb el TPV. Així podràs gestionar fàcilment i des d’un mateix lloc les categories de les vendes presencials i online.

Nota: només ho hauran de fer aquells negocis amb un web de Vendes online Square que no hagin començat a fer servir automàticament les categories avançades noves. Si no se’t mostra aquest pas durant la configuració de l’Square Kiosk, no cal que facis res.

Per començar a fer servir categories avançades:

1. Fes clic a Actualitza a la finestra que apareix durant la configuració de l’Square Kiosk al Tauler de control.
  2. A la finestra següent, fes clic a Mou les categories del web.
  3. Les categories online poden tardar uns minuts a actualitzar-se i transferir-se. Si la pàgina de càrrega no s’actualitza automàticament després de 30 minuts, pots actualitzar manualment el navegador.
  4. Un cop s’hagin actualitzat les categories, podràs començar a configurar la carta de l’Square Kiosk.

Solucionar problemas relacionados con la velocidad de la aplicación

El menú, el diseño y los ajustes de tu kiosco se gestionan desde el Panel de control de Square y se sincronizan con la aplicación Square Kiosk. Sigue los pasos que se detallan a continuación si notas que los tiempos de carga son más largos de lo habitual, la aplicación tarda en responder o hay problemas de sincronización.

Experiència d’autoservei lenta

Si la carta de l’Square Kiosk inclou més de 100 articles, els clients podrien veure’s desbordats i tenir problemes per trobar allò que volen. Et recomanem que no afegeixis més de 100 articles a la carta per garantir-ne un rendiment òptim. En cas contrari, l’aplicació d’autoservei de Square Kiosk podria funcionar més lentament.

Segueix els passos de la nostra guia d’articles i categories de la carta de l’Square Kiosk per reduir el nombre d’articles que s’hi mostren.

Nota: els canvis en els articles poden tardar fins a 10 minuts a reflectir-se a tots els dispositius.

La carta de l’Square Kiosk no s’actualitza

Si els canvis que has fet al Tauler de control de Square no se sincronitzen amb l’aplicació de Square Kiosk en un termini de 10 minuts, segueix aquests passos:

1. Fes clic a Inicia una comanda per tornar a carregar l’aplicació de Square Kiosk, o bé tanca-la i torna a obrir-la.
  2. Comprova la connexió del dispositiu on fas servir l’aplicació. A l’aplicació de Square Kiosk, mantingues premuda la pantalla amb dos dits per obrir el menú Configuració. Toca Hardware > Prova la connexió. Si és necessari, resol els problemes amb la connexió de xarxa.
  3. Reinicia el dispositiu. A l’aplicació de Square Kiosk, mantingues premuda la pantalla amb dos dits per obrir el menú Configuració. Toca Hardware > Connecta i gestiona > Reinicia.
  4. Força el tancament de l’aplicació de Square Kiosk. És possible que primer hagis de desactivar l’accés guiat.
  5. Obre l’aplicació i torna a iniciar-hi la sessió.
  6. Al Tauler de control de Square, fes un canvi a la carta de l’Square Kiosk i espera fins a 10 minuts perquè la informació s’actualitzi al dispositiu.

Si has completat tots els passos anteriors i encara no has aconseguit sincronitzar la carta de l’Square Kiosk, contacta amb el servei d’atenció al venedor de Square i t’ajudarem.

Solucionar problemas relacionados con artículos duplicados o que no aparecen en el kiosco

Los artículos del menú de tu kiosco se gestionan desde el Panel de control de Square y se sincronizan con la aplicación Square Kiosk. Sigue los pasos que se detallan a continuación si faltan artículos o hay alguno duplicado en el menú de tu kiosco.

No apareixen tots els articles a la carta de l’Square Kiosk

Si has afegit un article a la carta de l’Square Kiosk, però no s’hi mostra, segueix aquests passos:

1. Assegura’t d’esperar fins a 10 minuts perquè els canvis que has fet al Tauler de control de Square se sincronitzin amb l’aplicació de Square Kiosk. Passats els 10 minuts, toca Inicia una comanda per tornar a carregar l’aplicació, o bé tanca-la i torna a obrir-la.
  2. Assegura’t que l’article estigui assignat a una categoria activada a la carta de l’Square Kiosk. Modifica la categoria > Visibilitat del canal > Square Kiosk: activat > Desa.
  3. Comprova que l’article en qüestió estigui configurat correctament per aparèixer a la carta de l’Square Kiosk. A la pàgina Modifica l’article, segueix aquests passos:
    a. A la secció On es ven, activa l’opció Activat per a l’Square Kiosk.
    b. A la secció Visibilitat del web, selecciona Visible.
    c. Desplaça’t fins a Tramitació i selecciona Mètodes de tramitació online > Modifica > Comandes d’autoservei > Fet.

Hi ha articles duplicats a la carta de l’Square Kiosk

Si tens articles duplicats a la carta de l‘Square Kiosk, segueix aquests passos al Tauler de control de Square:

1. Comprova si l’article s’hi ha afegit dos cops: fes servir la barra de cerca de la col·lecció d’articles per trobar el duplicat. Si apareix més d’una opció, elimina els duplicats.
  2. Comprova les categories assignades a l’article: selecciona l’article duplicat per accedir a la pantalla Modifica l’article. Assegura’t que només hi hagi una categoria a Categorització. Si un article està assignat a més d’una categoria, apareixerà diverses vegades a la carta de l’Square Kiosk.

Solucionar problemas relacionados con la impresión desde el kiosco

Cuando Square Kiosk se utiliza como punto de pedidos de autoservicio, envía solicitudes de impresión al TPV complementario que está conectado a tus impresoras. Si tienes problemas para imprimir comprobantes de los pedidos que hacen tus clientes desde tu Square Kiosk, sigue estos pasos.

Comprova la configuració de les impressores al TPV

Trobaràs les opcions de configuració de les impressores per a l’Square Kiosk al TPV que hi fas servir conjuntament. Es tracta del TPV principal que està connectat a les impressores mitjançant USB, Bluetooth, Ethernet o wifi.

Si no s’imprimeix el comprovant d’una comanda feta a l’Square Kiosk, segueix aquests passos:

1. Assegura’t que l’opció Comprovants de comandes online i de l’Square Kiosk estigui activada per a la impressora.
  2. Al Tauler de control de Square, ves a Perfils d’impressió, selecciona el perfil connectat, fes clic a Modifica > Comprovants de comandes online i de l’Square Kiosk i selecciona Activat.
  3. Al TPV que facis servir, obre l’aplicació de Square, ves a Més > Configuració > Hardware > Impressores > Perfil > Modifica > Comprovants de comandes online i de l’Square Kiosk i selecciona Activat.
  4. Si imprimeixes per categoria, assegura’t que les categories activades per a l’Square Kiosk també estiguin seleccionades al perfil d’impressió. Selecciona Modifica el perfil d’impressió > Categories que s’han d’imprimir, marca totes les que corresponguin i toca Desa.
  5. Fes una comanda de prova a l’Square Kiosk per comprovar la configuració de la impressora.

Comprova les connexions de xarxa

Si encara tens problemes amb les impressores després de verificar que la configuració és correcta, consulta aquests recursos d’ajuda:

1. Resol els problemes de connexió de xarxa del TPV complementari.
  2. Resol els problemes de connexió de la impressora.