Configura l’aplicació de l’Square Kiosk

A qui va dirigit aquest article?
  • Només els propietaris de comptes poden configurar l’aplicació de l’Square Kiosk.
  • Als negocis amb una subscripció a l’aplicació de l’Square Kiosk.
  • Sobre l’aplicació de l’Square Kiosk

Quan el hardware de l’Square Kiosk es combina amb l’aplicació de l’Square Kiosk, disposes d’una solució d’autoservei en el punt de venda que permet als clients fer comandes i pagar-les.

Abans de començar

Et recomanem que instal·lis el hardware de l’Square Kiosk abans de configurar-ne l’aplicació.

La Guia d’iniciació per a l’Square Kiosk t’explica els primers passos, des de descarregar-te l’Aplicació de l’Square Kiosk a l’App Store d’Apple, fins a configurar un codi del dispositiu i iniciar la sessió. Pots accedir a la guia d’incorporació des del Tauler de control de Square.

Per iniciar la sessió a l’aplicació de l’Square Kiosk, has de crear un codi de dispositiu. Consulta més informació sobre com Configura codis de dispositiu.

Inicia la sessió a l’aplicació de l’Square Kiosk

1. Obre l’aplicació de l’Square Kiosk i inicia la sessió amb un codi de dispositiu de 12 dígits.

Si el codi del dispositiu ha vençut, crea’n un de nou al Tauler de control de Square.

1. Des d’aquí, ves a Configuració > Gestió de dispositius.

2. Fes clic a Selecciona el dispositiu de l’Square Kiosk > Restableix el codi del dispositiu. Pots fer servir aquest nou codi de 12 dígits per iniciar la sessió a l’Square Kiosk.

Tanca la sessió a l’aplicació de l’Square Kiosk

Prem la pantalla Comença amb dos dits durant 5 segons i se’t demanarà el codi d’accés del propietari per accedir a la configuració del dispositiu i tancar la sessió.

Configura l’accés guiat

L’accés guiat et permetrà bloquejar l’aplicació de l’Square Kiosk a l’iPad per evitar que els clients la tanquin mentre el dispositiu estigui en funcionament.

1. A l’aplicació de configuració de l’iPad, ves a Configuració > Accessibilitat > Accés guiat.

2. Assegura’t que l’accés guiat estigui activat.

Consulta l’article d’ajuda d’Apple Fes servir l’accés guiat per a l’iPad per a més informació sobre com configurar l’accés guiat i com iniciar i tancar una sessió amb accés guiat.