Configura codis de dispositiu

A qui va dirigit aquest article?
  • Als negocis amb els permisos necessaris per crear, modificar i eliminar dispositius. Configura els permisos al Tauler de control de Square.
  • Informació sobre els codis de dispositiu

Els codis de dispositiu són una opció d’autenticació per iniciar la sessió al compte de Square en lloc de fer servir una adreça electrònica i contrasenya. Els pots utilitzar per vincular dispositius (com ara TPV, telèfons, tauletes i hardware de Square) a un punt de venda determinat per generar informes a nivell de dispositiu o per iniciar la sessió sense haver de compartir contrasenyes amb els empleats.

Amb els codis de dispositiu, pots configurar, supervisar i gestionar totes les aplicacions de TPV i el hardware de Square que tinguis vinculats al compte de Square des del Tauler de control.

Abans de començar

• Pots configurar els codis de dispositiu des del Tauler de control de Square. També necessitaràs el hardware de Square o el dispositiu TPV corresponents per finalitzar la configuració.

• Pots restablir i generar codis de dispositiu al Tauler de control de Square. Un codi de dispositiu vinculat és aquell que s’ha fet servir per connectar un dispositiu al teu compte de Square.

Tot i que no cal configurar cap perfil de dispositiu per fer servir els codis, es recomana fer servir totes dues funcions juntes, especialment si al negoci has de gestionar diversos dispositius. Consulta més informació sobre com Crea i assigna perfils de dispositiu.

Pas 1: crea un codi de dispositiu

Amb els codis de dispositiu, pots iniciar la sessió a dispositius i aplicacions de Square mitjançant un codi alfanumèric en lloc d’una adreça electrònica i contrasenya. Per crear un codi de dispositiu des del Tauler de control de Square:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Configuració > Gestió de dispositius > Codis de dispositius

2. Fes clic a Crea, indica el nombre de codis que vols crear i fes clic a Següent.

3. Selecciona el tipus de dispositiu que vols afegir, com ara TPV, Sistema digital de comandes per a la cuina o Quiosc.

• En el cas dels dispositius TPV, selecciona l’aplicació que pertoqui.

• Si tries l’opció Sistema digital de comandes per a la cuina, selecciona l’ús que en faràs (Preparació o Emplatat i recollida).

4. Selecciona el punt de venda corresponent i fes clic a Següent, si escau.

5. Selecciona el perfil del dispositiu i fes clic a Següent, o bé a Ara no per ometre aquest pas i afegir un perfil de dispositiu més endavant.

6. Escriu el nom del codi i fes clic a Crea. Si escau, estableix un codi d’accés del propietari i fes clic a Següent.

7. Segueix els passos per iniciar la sessió al dispositiu mitjançant el codi corresponent.

8. Fes clic a Copia. Fes clic a Envia per compartir-lo per correu electrònic o per telèfon.

9. Fes clic a Fet.

Si no fas servir el nou codi de dispositiu en 48 hores, caldrà que iniciïs la sessió a les aplicacions de TPV de Square per restablir-lo.

Pas 2: modifica un codi de dispositiu

Pots generar codis de dispositiu, eliminar-los i canviar-ne el nom al Tauler de control de Square.

Restableix un codi de dispositiu des del Tauler de control de Square

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Configuració > Gestió de dispositius > Codis de dispositius.
    2. Selecciona un dispositiu i fes clic a Restableix.
    3. Torna a fer clic a Restableix per confirmar.
    4. Fes servir aquest codi de dispositiu per iniciar-hi la sessió.

Si restableixes un codi de dispositiu, es tancarà la sessió del dispositiu vinculat.

Canvia el nom d’un codi de dispositiu des del Tauler de control de Square

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Configuració > Gestió de dispositius > Codis de dispositius.
    2. Selecciona un dispositiu i fes clic als tres punts (•••).
    3. Fes clic a Canvia el nom i introdueix el nom del codi.
    4. Fes clic a Desa.

Elimina un codi de dispositiu des del Tauler de control de Square

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Configuració > Gestió de dispositius > Codis de dispositius.
    2. Selecciona un dispositiu i fes clic als tres punts (•••).
    3. Fes clic a Elimina.

Pas 3: Consulta i filtra els dispositius

Des del Tauler de control de Square, pots consultar tota la informació específica dels dispositius, com ara els punts de venda, la connectivitat, les aplicacions que s’hi fan servir i molt més. També pots consultar els errors i l’estat dels perifèrics que tenen connectats. El dispositiu se sincronitza periòdicament amb Square per aplicar les actualitzacions que facis.

Cerca dispositius específics des del Tauler de Control de Square

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Configuració > Gestió de dispositius > Dispositius.
    2. Introdueix-ne el nom al camp de cerca.
    3. Fes clic a un dispositiu per consultar-ne més informació.

Filtra els dispositius des del Tauler de control de Square

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Configuració > Gestió de dispositius > Dispositius.
    2. Fes clic a Estat, Punt de venda, Tipus de dispositiu, Aplicacions instal·lades o Perfil.
    3. Marca la casella al costat de cada opció per la qual vols filtrar.
    4. Fes clic a un dispositiu per consultar-ne més informació.

També pots fer clic a Personalitza per reorganitzar, mostrar o amagar les columnes de la taula.