Crea una configuració compartida per a dispositius amb Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis que fan servir la mateixa configuració de dispositius a diversos TPV amb el pla Plus o Prèmium de Square per a restaurants.

Abans de començar

Per fer servir la mateixa configuració de dispositius per a més d’un TPV de Square per a restaurants, crea una configuració compartida per personalitzar diversos dispositius. Pots accedir a la configuració compartida al Tauler de control de Square.

Un cop l’hagis creat, pots afegir dispositius als grups de configuració compartida.

Crea una configuració compartida per a dispositius

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona Configuració > Gestió de dispositius > TPV > Dispositius TPV.

2. Fes clic a Crea una configuració compartida.

3. Personalitza la configuració, incloent-hi els valors predeterminats per als pagaments i les preferències dels rebuts i les propines.

4. Fes clic a Crea.

Afegeix dispositius al grup de configuració compartida

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona Configuració > Gestió de dispositius > Punts de venda > TPV.

2. Selecciona el dispositiu que vols afegir al grup de configuració compartida.

3. A Configuració del TPV, activa l’opció Fes servir la configuració compartida.

4. Fes clic a Desa.

Passos següents

Consulta més informació sobre el compte i la configuració de Square per a restaurants als articles següents del Centre d’ajuda: