Torna a l’inici

Genera informes de tancament del dia amb Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris o gerents de restaurants que fan servir el TPV de Square per a restaurants i disposen dels permisos necessaris per generar informes de tancament del dia a l’aplicació. Consulta més informació sobre els permisos dels empleats a Square per a restaurants. Per dur a terme tasques de tancament personalitzades i generar informes de tancament del dia cal una subscripció al pla Plus o Prèmium de Square per a restaurants.

Abans de començar

Generar l’informe de tancament del dia és l’última tasca que fan els encarregats abans de finalitzar el servei.

Inclou un resum complet de les xifres del dia: detalls dels comptes (comptes marcats com a cortesia, anul·lats, etc.), les vendes brutes i netes, els mètodes de pagament, les vendes per categoria i per article.

Amb el tancament del dia, es liquidaran totes les propines de les targetes de crèdit. Tingues en compte que l’informe no reflecteix les comissions acumulades.

Segueix els passos següents per assegurar-te que l’informe de tancament del dia inclogui les dades correctes: 

  • Corregeix totes les propines sense ajustar. Si executes el tancament del dia, es liquidaran les propines pagades amb targeta dels comptes tancats.

  • Tanca tots els comptes oberts. Els comptes oberts no s’inclouran a l’informe.

  • Declara les propines en efectiu. Si els empleats continuen treballant, assegura’t que hagin declarat les propines en efectiu.

Genera l’informe de tancament del dia

Un cop els empleats hagin completat els procediments de tancament del dia que calguin, pots generar l’informe de tancament del dia.

  1. Obre l’aplicació de TPV per a restaurants i toca Compte > Executa el tancament del dia.

  2. Si cal, pots tancar els comptes oberts i les caixes d’efectiu, modificar les propines i registrar la sortida dels empleats des de la previsualització del tancament del dia.

  3. Toca Executa el tancament del dia > Executa el tancament del dia.

Toca Imprimeix si en vols una còpia. Per imprimir l’informe de tancament del dia, el dispositiu ha d’estar vinculat a una impressora de rebuts.

Crea l’informe de torns

Abans de registrar la sortida en acabar el torn, l’empleat haurà de generar un informe per saber les propines que ha rebut dels pagaments amb targeta i l’efectiu que deu a l’establiment.

Per generar un informe de torns a l’aplicació de TPV de Square per a restaurants en un iPad:

  1. Inicia la sessió a l’aplicació amb la contrasenya personal i toca Compte.

  2. Si ho necessites, abans de generar l’informe pots ajustar les propines, tancar els comptes oberts o declarar propines en metàl·lic.

  3. Si tot sembla correcte, toca Crea un informe de torns. Si les xifres de l’empleat semblen baixes, és possible que hagi processat pagaments abans de registrar l’entrada. Per evitar-ho, pots personalitzar el període tocant Modifica l’informe.

Només pots generar un informe de torns quan hagis completat totes les tasques pendents, com ara tancar tots els comptes o ajustar les propines amb targeta de crèdit. Pots modificar aquestes tasques a Dispositius > Configuraciódel servei > Tasquesde tancament al Tauler de control en línia de Square. A més, has de tenir en compte que, si no tens la impressora vinculada al dispositiu, l’opció d’imprimir l’informe de torns estarà desactivada.

Passos següents

Consulta més informació sobre altres informes específics de Square per a restaurants:

No trobes el que necessites?