Crea un codi de dispositiu per a Square per a restaurants

Amb Square per a restaurants no es fa servir l’adreça electrònica i la contrasenya per iniciar la sessió, sinó un codi de dispositiu. Cal un codi per a cada dispositiu, és a dir, que si tens diversos dispositius en un mateix punt de venda, hauràs de crear un codi per a cada dispositiu que accedeixi a l’aplicació de TPV per a restaurants. Un cop hagis creat el codi, pots iniciar la sessió i començar a rebre comandes.

Si estàs començant amb Square per a restaurants, t’expliquem com configurar el compte.

Afegeix un dispositiu TPV

Per començar:

1. Inicia sessió al Tauler de control de Square.

2. Toca TPV al menú desplegable de navegació i, a continuació, selecciona Dispositius TPV.

3. Si aquest és el teu primer dispositiu, fes clic a Afegeix un TPV. Si ja tens dispositius TPV, fes clic a Afegeix un TPV.

4. Selecciona un estil de servei.

5. A continuació, introdueix l’àlies del dispositiu, per exemple «Dispositiu de la barra». Nota: Per fer que els noms siguin coherents, pots posar el mateix nom al dispositiu (a través de Square) i a l’iPad (a través d’Apple). A la Guia d’Apple pots consultar com fer-ho.

6. Afegeix el dispositiu a un grup de configuració activant Gestiona el dispositiu des de la configuració compartida o personalitzant un dispositiu individual.

7. Quan et sembli bé la configuració, fes clic a Crea.

8. A continuació, veuràs el codi del dispositiu (que faràs servir per iniciar la sessió a l’aplicació de Restaurants). Pots introduir l’adreça electrònica o el número de telèfon per rebre’l. Tingues en compte que has de fer servir els codis de dispositiu en un termini de 48 hores.

9. Fes clic a Fet.

Nota: guarda el nou codi de dispositiu en un lloc segur, el necessitaràs per iniciar la sessió a l’aplicació de Restaurants.

Un cop hagis creat un codi de dispositiu, pots personalitzar la configuració del dispositiu.

Configuració del dispositiu TPV

Per treure el màxim partit dels teus dispositius amb Square per a restaurants, et recomanem que personalitzis la seva configuració.

Assegura’t de llegir en detall la llista de permisos. La configuració del dispositiu especifica què pots fer al TPV per a restaurants.

Recorda que pots adaptar la configuració del dispositiu a cadascun dels dispositius i punts de venda.

Crea una configuració del dispositiu compartida

Si tens previst fer servir la mateixa configuració de dispositiu per a més d’un punt de venda, al Tauler de control en línia de Square pots crear una configuració compartida que t’ajudi a personalitzar diversos dispositius alhora.

Per crear una configuració del dispositiu compartida:

1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square > TPV.

2. Fes clic a Crea una configuració compartida. Si esculls la configuració predeterminada del TPV s’activaran automàticament les funcions habituals. Per exemple, si selecciones Servei de taula, s’activaran funcions com Gestió dels plats i Seguiment de la distribució de comensals.

3. Selecciona Crea una nova configuració. Personalitza-la configurant els tipus de rebut, les propines i les preferències de gestió de caixa.

4. Fes clic a Crea.

Quan hagis acabat d’establir la configuració de dispositiu compartida, veuràs l’opció d’afegir un dispositiu al grup que has creat, inclosos els dispositius existents.

Per actualitzar un dispositiu existent perquè tingui accés al grup de configuració compartida:

1. Fes clic al dispositiu que vols actualitzar > activa Gestiona el dispositiu amb la configuració compartida.

2. Escull Selecciona la configuració. Pots seleccionar un grup de configuració existent o crear una nova configuració compartida.

3. Fes clic a Desa.

Els dispositius que no estiguin assignats a cap grup de configuració compartida es mostraran per ordre alfabètic a Altres dispositius.

Configuració del servei

La pestanya Configuració del servei del Tauler de control en línia de Square et permet personalitzar el flux de treball del restaurant, des de les tasques de tancament fins al funcionament del menú.

• Tasques de tancament: Personalitzar els procediments de tancament evitarà que els empleats executin el Tancament del dia o l’Informe de torns abans de completar determinades accions. Per exemple, quan actives Tanca tots els comptes oberts els empleats no poden finalitzar la jornada fins que no es tanquin tots els comptes oberts.

• Funcionament del menú: et permet tornar a la pantalla d’inici després d’afegir un article al compte.

• Rebuts impresos: quan tens una impressora compatible connectada per als rebuts en paper, pots optar per combinar o enumerar articles i modificadors.

• Càrrec del servei: configura càrrecs de servei automàtics establint certs percentatges segons el nombre de comensals. Per exemple, a les taules de dues persones pots aplicar un càrrec del 12 %.

• Propines: si el restaurant accepta propines opcionals, les propines s’assignaran a) a l’empleat que obre la taula o b) a l’empleat que tanca el compte.

• Categories A cuina de seguida: envia certes categories d’articles directament a la barra o a la cuina. Per exemple, begudes o aperitius.

Més informació sobre com començar amb Square per a restaurants.