Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Crea un codi de dispositiu per a Square per a restaurants

Amb Square para Restaurantes, en comptes d’utilitzar la teva adreça electrònica i la contrasenya per iniciar la sessió, hauràs de crear un codi de dispositiu. Aquest només es pot fer servir en un únic dispositiu; per tant, si tens diversos dispositius en un punt de venda, crea un codi únic per a cada dispositiu que accedeixi a l’aplicació gratuïta de TPV per a Restaurants. Un cop hagis creat un codi de dispositiu, pots iniciar la sessió i començar a rebre comandes.

Si acabes de començar amb Square per a Restaurants, més informació sobre com configurar el compte. Consulta la comparació completa de les funcions entre Plans Gratuït, Plus i Prèmium de Square per a restaurants.

Afegeix un dispositiu TPV

Per començar:

 1. Ves a Configuració > Dispositius del Tauler de control de Square en línia.

 2. Fes clic a TPV > Dispositius TPV.

 3. Si aquest és el teu primer dispositiu, fes clic a Afegeix un TPV. Si ja tens altres dispositius TPV, fes clic a Afegeix un TPV.

 4. Introdueix l’àlies del dispositiu, per exemple, «Dispositiu de barra». Nota: per posar nom als dispositius d’una manera coherent, pots anomenar el dispositiu (amb Square) de manera semblant a l’iPad (amb Apple). Dona una ullada a Guia d’Apple per saber com fer-ho.

 5. Introdueix el punt de venda i el tipus de dispositiu: estàndard, comerç o restaurant.

 6. Afegeix el teu dispositiu a un grup de configuració activant Gestiona el dispositiu amb la configuració compartida o personalitzant un dispositiu individual.

 7. Un cop hagis acabat d’actualitzar la configuració, fes clic a Crea.

 8. Veuràs el codi del teu dispositiu (utilitzaràs aquest codi per iniciar la sessió a l’aplicació Restaurants): pots introduir el teu correu electrònic o el teu número de telèfon perquè t’enviïn el codi. Nota: has d’usar els codis del dispositiu dins de les 48 hores abans que caduquin, en cas contrari hauràs de tornar a configurar el dispositiu.

 9. Fes clic a Fet.

Nota: guarda el nou codi de dispositiu en un lloc segur, el necessitaràs per iniciar la sessió a l’aplicació de Square per a Restaurants.

Un cop hagis creat un codi de dispositiu, podràs personalitzar la configuració d’aquest dispositiu.

Configuració del dispositiu TPV

Els dispositius TPV de Square per a Restaurants són similars als dispositius del TPV Square amb una excepció principal: a Square per a Restaurants, la configuració ja no existirà a l’aplicació.

Tot i que encara podràs configurar els components i veure els informes de vendes, qualsevol configuració que normalment activis o desactivis des de l’aplicació ara es farà al Tauler de control de Square en crear un dispositiu. Per utilitzar Square per a Restaurants de manera òptima, assegura’t que has configurat el dispositiu.

Assegura’t de llegir i entendre la llista de permisos. La configuració del dispositiu especifica què pots fer al TPV per a restaurants.

Recorda que pots adaptar la configuració del dispositiu a cadascun dels punts de venda.

Crea una configuració compartida entre dispositius

Si tens previst fer servir la mateixa configuració de dispositiu per a més d’un punt de venda, al Tauler de control en línia de Square pots crear una configuració compartida que t’ajudi a personalitzar diversos dispositius alhora.

Per crear una configuració compartida entre dispositius:

 1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square > Configuració > Dispositius >TPV.

 2. Fes clic a Crea una configuració compartida. Escollir la configuració predeterminada del punt de venda activarà automàticament les funcions típiques. Per exemple, si selecciones Servei de taula, s’habilitaran de manera predeterminada opcions com Sol·licita firmes sempre o Signa el rebut imprès.

 3. Selecciona Crea una nova configuració. Personalitza-la configurant els tipus de rebut, les propines i les preferències de gestió de caixa.

 4. Fes clic a Crea.

Quan hagis acabat d’establir la configuració compartida entre dispositius, veuràs l’opció d’afegir un dispositiu al grup que has creat, inclosos els dispositius existents.

Per actualitzar un dispositiu existent perquè tingui accés al grup de configuració compartida:

 1. Fes clic al dispositiu que vols actualitzar > activa Gestiona el dispositiu amb la configuració compartida.

 2. Fes clic a Selecciona la configuració per seleccionar un grup de configuració existent o crear una nova configuració compartida.

 3. Fes clic a Desa.

Els dispositius que no estiguin assignats a cap grup de configuració compartida es mostraran per ordre alfabètic a Altres dispositius.

Configuració del servei

La pestanya Configuració del servei del Tauler de control en línia permet personalitzar el flux de treball del restaurant, des dels procediments de tancament fins a la configuració de les propines.

 • Procediments de tancament: Personalitzar els procediments de tancament evitarà que els empleats facin un Tancament del dia i> o un Informe de torns abans de completar determinades accions. Per exemple, quan activis Modifica totes les propines dels pagaments amb targeta, els empleats no podran finalitzar el dia fins que s’hagi liquidat cada pagament pendent de propina.

 • Comportament del menú: permet establir la pantalla predeterminada després d’afegir un article a un compte.

 • Rebuts impresos: si tens una impressora compatible connectada per imprimir rebuts en paper, pots consolidar o enumerar articles i modificadors.

 • Propina inclosa al compte: activa un percentatge de propina personalitzable per a
  taules d’una mida determinada. Per exemple, per a taules de 6 persones o més, pots aplicar una propina automàtica del 20 %.

 • Opcions de la propina: les propines s’assignaran a) a l’empleat que obre el compte o b) a l’empleat que tanca el compte.

 • Categories Envia a cuina de seguida: envia categories d’articles específics directament a la barra o a la cuina, com begudes o aperitius.

Més informació sobre com començar amb Square per a restaurants.