Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Primers passos amb Square per a restaurants

Estàs a punt per configurar el TPV del teu restaurant amb Square? Comença >

Square per a restaurants és la plataforma que hem creat de zero pensant específicament en els restaurants. Tant si disposes d'un establiment de servei complet com de menjar ràpid, Square per a restaurants et permet gestionar tots i cadascun dels aspectes del negoci.

Dona un cop d'ull a la comparació de funcions entre els Plans Gratuït, Plus i Prèmium de Square per a restaurants.

Registra’t

 • Registra‘t: si estàs a punt per començar, el primer pas és registrar-se per començar la prova gratuïta de 30 dies. Si tot just comences amb Square, t’hauràs de crear un compte. Si ja disposes d'un compte, fes clic a Inicia la sessió amb el teu compte de Square.

 • Més informació sobre els preus: el preu de la subscripció a Square per a restaurants va en funció del nombre de punts de venda i dels dispositius actius.

 • Descarrega l'aplicació de Restaurants: L'aplicació de Restaurants és una solució integral per a la restauració. Pots gestionar les taules, els comptes i els empleats. El pla Gratuït de Square per a restaurants està disponible a l'iPad i l'Square Register, però en aquests moments les funcions del pla Plus de Square per a restaurants només estan disponibles a l'iPad.

Si ja tens un compte de Square, passar-te a Square per a restaurants és molt senzill. Quan t'hi subscriguis, tota la informació que hagis introduït al compte estarà disponible a Square per a restaurants, inclosos els articles, els clients, els empleats i les dades del compte bancari.

Dona un cop d'ull a la comparació de funcions entre els Plans Gratuït, Plus i Prèmium de Square per a restaurants.

Square per a restaurants a l'Square Register

Per començar amb el pla Gratuït de Square per a restaurants a l'Square Register, només has d'iniciar la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya o crear un codi del dispositiu per a Restaurants des del Tauler de control en línia de Square. A continuació, inicia la sessió tocant Codi del dispositiu a la cantonada superior de la pantalla del Register. Aleshores ja pots començar a acceptar pagaments.

Nota: les funcions del pla Plus de Square per a restaurants no són compatibles amb l'Square Register.

Si és la primera vegada que fas servir l'Square Register i ja has completat la configuració, comprova si hi ha alguna actualització tocant Serveis > Configuració > General > Quant al Register > Actualització del programari.

Nota: pots comprovar si hi ha actualitzacions tocant directament Comprova les actualitzacions. L'Square Register també comprova automàticament cada hora si hi ha actualitzacions.

Si ja has acceptat pagaments a l'Square Register mitjançant el TPV Square, tanca la sessió a cada dispositiu. A continuació, inicia la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya i selecciona Square per a restaurants. També pots crear un codi del dispositiu per a Restaurants des del Tauler de control en línia de Square per iniciar la sessió i començar a acceptar pagaments.

 • Crea els codis del dispositiu: personalitza la configuració del TPV i inicia la sessió a l'aplicació de Restaurants. Activa la Configuració compartida si tens diversos TPV al restaurant. Nota: el procés per iniciar la sessió a l'aplicació de Restaurants és una mica diferent del de l'aplicació de TPV Square, perquè en comptes d'utilitzar la teva adreça electrònica i contrasenya, hauràs de crear un codi del dispositiu.

Si ja tens un compte de Square, passar-te a Square per a restaurants és molt senzill. Quan t'hi subscriguis, tota la informació que hagis introduït al compte estarà disponible a Square per a restaurants, inclosos els articles, els clients, els empleats i les dades del compte bancari. Dona un cop d'ull a la comparació de funcions entre els Plans Gratuït, Plus i Prèmium de Square per a restaurants.

També pots donar una ullada a la Col·lecció d’articles de restaurants per assegurar-te que aprofites al màxim la teva subscripció a Square per a restaurants.

Crea cartes

A continuació, podràs crear una carta per a cada punt de venda i servei. Afegeix-hi begudes, entrants, plats principals, categories d'articles i recomptes d'inventari.

Configura els empleats

Crea perfils per a cada empleat del restaurant.

Connecta components

Un cop hagis descarregat l'aplicació de Square per a restaurants i hagis rebut els components, podràs configurar les partides de cuina i de servei del restaurant.

Gestió de les taules i les sales

Un cop hagis acabat de configurar el compte de Square per a restaurants, ja podràs començar a gestionar les taules, distribuir els comensals i acceptar pagaments.

 • Crea el plànol de planta: fes un mapa del restaurant i personalitza l'aplicació de Restaurants creant un plànol de planta al Tauler de control en línia de Square.

 • Accepta pagaments amb Square per a restaurants: processa pagaments mitjançant Tap to Pay a Android amb telèfons compatibles o qualsevol altre mètode de pagament, divideix i tanca comptes, i accepta propines.

 • Gestió de comptes: visualitza les accions dels comptes, incloent-hi com moure, assignar o anul·lar comptes des de l'aplicació de Restaurants.

 • Organització dels plats amb Square per a restaurants: configura diversos plats i tria si els poses En espera o els envies a la cuina, o bé crea categories per enviar a cuina de seguida.

 • Seguiment de comensals: configura i modifica el nombre de comensals des de l'Square Terminal i afegeix articles a un comensal específic durant quan entris la comanda. Aquesta configuració es pot ajustar des de la Configuració del dispositiu del Tauler de control. Pots assignar un nombre de comensals a una taula i una distribució de comensals a articles específics de la taula des de qualsevol dispositiu de Square per a restaurants. Si hi ha cap canvi en el nombre d'ocupants d'una taula, pots modificar fàcilment el nombre de comensals al compte obert.

Comandes en línia

Vendes en línia Square, amb la tecnologia de Square, et permet dissenyar el teu propi web, des del qual els clients poden fer comandes en línia per recollir-les a l'establiment o fer que els les enviïn a domicili.

Un cop hagis posat fil a l'agulla, podràs gestionar les comandes entrants des de l'aplicació de Restaurants o al Tauler de control en línia de Square. Per començar, només cal que vagis a la pestanya de Comandes del Tauler de control en línia de Square.

Tancament del dia i informes

Amb Square per a restaurants, tindràs accés a tot un conjunt d'eines per elaborar informes.

 • Personalitza les tasques de tancament: personalitzar les tasques de tancament és la millor manera de garantir que els empleats completin tots els passos necessaris abans d'acabar els torns o de tancar el restaurant.

 • Informes de Square per a restaurants: accedeix als informes a l'aplicació o en línia per veure un desglossament detallat de les vendes per article i empleat.

 • Informes del tancament del dia: genera informes dels torns dels empleats, del tancament del dia i de la caixa d'efectiu abans de tancar el restaurant.

 • Paga les propines als empleats (si escau): reparteix les propines que s'hagin pagat amb targeta des d'una caixa d'efectiu oberta o gestiona les propines que s'hagin agrupat.

No trobes el que necessites?