Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Primers passos amb Square per a restaurants

Estàs a punt per configurar el TPV del teu restaurant amb Square? Comença >

Square per a restaurants és la nostra plataforma creada des de zero i dissenyada específicament per a restaurants. Tant si disposes d’un establiment de servei complet com de servei ràpid, Square per a restaurants està fet per al teu local: tant la sala com la cuina i l’oficina.

Dona una ullada a la comparativa completa de funcions entre TPV Square i el pla gratuït i el pla Plus de Square per a restaurants.

Registra-t’hi

 • Registra‘t: si ja ho tens tot a punt per començar, el primer pas és registrar-se per començar la prova gratuïta de 30 dies. Si és la primera vegada que fas servir Square, hauràs de crear un compte nou. Si ja en tens un, fes clic a Inicia la sessió amb el compte de Square.

 • Més informació sobre els preus: el preu de la subscripció a Square per a restaurants va en funció del nombre de punts de venda i dispositius actius.

 • Baixa l’aplicació de Restaurants: l’aplicació de Restaurants és la solució més completa per a aquest tipus d’establiments, ja que et permet gestionar taules, factures i empleats. El pla Gratuït de Square per a restaurants està disponible tant a l’iPad com a l’Square Register, però les funcions del pla Plus de Square per a restaurants només estan disponibles als iPads en aquest moment.

Si ja has creat un compte de Square, passar a Square per a restaurants és molt senzill. Quan t’hi subscriguis, tota la informació que hagis introduït al compte estarà disponible a Square per a restaurants, incloent-hi els articles, clients, empleats i detalls del compte bancari.

Revisa la comparació completa de les funcions entre el TPV Square i el pla gratuït i el pla Plus de Square per a restaurants.

Square per a restaurants i Square Register

Per començar per primera vegada amb el pla Gratuït de Square per a restaurants a l’Square Register, només has d’iniciar la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya o crear un codi del dispositiu del Restaurant des del Tauler de control en línia de Square. Tot seguit, inicia la sessió tocant el codi del dispositiu a la cantonada superior de la pantalla del Register. Ja estàs a punt per acceptar pagaments.

Nota: les funcions del pla Plus de Square per a restaurants no són compatibles amb l’Square Register.

Si és la primera vegada que fas servir l’Square Register i ja has completat la configuració, no deixis de comprovar si hi ha cap actualització tocant Utilitats > Configuració > General > Quant al Register > Actualització del programari. Has de tenir instal·lada la versió 4.17 o posterior per iniciar la sessió a Square per a restaurants.

Nota: l’Square Register comprova si hi ha actualitzacions cada 15 minuts. Si no en veus cap de seguida i la teva versió actual és anterioor a la 4.17, comprova que el dispositiu estigui connectat a Internet i espera uns quants minuts perquè aparegui alguna actualització.

Si ja has acceptat pagaments a l’Square Register mitjançant el TPV Square, tanca la sessió a cada dispositiu. Tot seguit, inicia la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya i selecciona Square per a restaurants. També pots crear un codi del dispositiu de Restaurants des del Tauler de control en línia de Square per iniciar la sessió i començar a acceptar pagaments.

 • Crea els codis del dispositiu: personalitza la configuració del TPV i inicia la sessió a l’aplicació de Restaurants. Activa la configuració compartida si tens diversos TPV al Restaurant. Nota: el procés per iniciar la sessió a l’aplicació de Restaurants és una mica diferent del de l’aplicació de TPV Square, perquè en comptes d’utilitzar la teva adreça electrònica i contrasenya per iniciar la sessió, hauràs de crear un codi del dispositiu.

Si ja has creat un compte de Square, passar-te a Square per a restaurants és fàcil. Quan t’hi subscriguis, tota la informació que hagis introduït al compte estarà disponible a Square per a restaurants, incloent-hi els articles, clients, empleats i informació del compte bancari. Revisa la comparativa de funcions completa entre TPV Square i el pla gratuït i el pla Plus de Square per a restaurants.

A més, dona una ullada a la Col·lecció d’articles de restaurants per assegurar-te d’aprofitar al màxim la teva subscripció a Square per a restaurants.

Crea cartes

A continuació, podràs crear una carta per a cada punt de venda i servei. Afegeix-hi begudes, entrants, plats principals, categories d’articles i recomptes d’inventari.

 • Crea articles: crea una carta detallada amb entrants, begudes i plats per a cada servei.

 • Gestiona i fes un seguiment dels articles: descobreix com fer un seguiment de l’inventari, visualitzar articles i consultar l’historial de l’inventari.

 • Crea modificadors i categories: crea categories d’articles i modificadors per detallar i organitzar els comprovants de les comandes, els rebuts dels clients i els informes de vendes.

 • Configura les cartes: crea diverses cartes que s’adaptin a cada servei i punt de venda.

Configura els empleats

Crea perfils per a cada empleat del restaurant.

Connecta components

Un cop hagis descarregat l’aplicació de Square per a restaurants i hagis rebut els components, podràs configurar les partides de cuina i de servei del restaurant.

Gestió de les taules i les sales

Un cop acabis de configurar el compte de Square per a restaurants, ja podràs començar a gestionar les taules, distribuir els comensals i acceptar pagaments.

Comandes en línia

Vendes en línia Square, amb la tecnologia de Square, et permet dissenyar el teu propi lloc web, on els clients poden fer comandes en línia per recollir-les a l’establiment o fer que se’ls enviïn a domicili.

Un cop hagis posat fil a l’agulla, podràs gestionar les comandes entrants a l’aplicació de Restaurants o al Tauler de control en línia de Square. Per començar, només cal que vagis a la pestanya Comandes del Tauler de control en línia de Square.

Tancament del dia i informes

Amb Square per a restaurants, tindràs accés a tot un conjunt d’eines per a elaborar informes.

 • Personalitza les tasques de tancament: personalitzar les tasques de tancament és la millor manera de garantir que els empleats completin tots els passos necessaris abans d’acabar els torns o de tancar el restaurant.

 • Informes de Square per a restaurants: accedeix als informes a l’aplicació o en línia per veure un desglossament detallat de les vendes per article i empleat.

 • Informes del tancament del dia: genera informes dels torns dels empleats, el tancament del dia i la caixa d’efectiu abans de tancar el restaurant.

 • Paga les propines als empleats (si li escau al teu negoci): dona les propines que s’hagin pagat amb targeta als empleats des d’una caixa d’efectiu oberta o calcula l’agrupació de les propines.