Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Acceptació de pagaments

Accepta pagaments amb l’Square Stand

Després d’configura l’Square Stand amb l’iPad, podràs acceptar pagaments sense contacte i amb xip i PIN. També pots acceptar pagaments sense contacte des de dispositius Apple Pay o Google Pay.

Crea una venda amb Square Stand

  1. Inicia la sessió amb l’adreça electrònica i la contrasenya associada amb el teu compte de Square.

  2. Si tens articles creats, toca els articles que vols vendre a la Col·lecció d’articles o a la Pàgina de Preferits, o llegeix el codi de barres d’un article amb una SKU desada a la Col·lecció d’articles. L’article s’afegirà a la venda actual.

  3. Per introduir un import de venda personalitzat, toca Teclat numèric. També pots seleccionar un article de preu variable desat a la Col·lecció d’articles.

  4. Toca l’article al panell de la dreta per afegir una descripció, crear modificacions, canviar la quantitat i aplica l’impost. Quan hagis acabat, toca la icona «X» o Desa.

Accepta pagaments amb l’Square Stand

  1. Toca Cobra per anar al procés de pagament i gira el suport 180 graus perquè quedi orientat al client.

  2. La pantalla de pagament orientada al client li demanarà que pagui a la part dreta de l’Stand introduint la targeta a Square Stand o apropant la targeta sense contacte o dispositiu mòbil a prop de la icona sense contacte intermitent.

  3. Si se li demana, el client pot introduir el seu PIN per finalitzar la compra a la pantalla de l’iPad.

  4. Introdueix el mètode d’entrega del rebut preferit del client. Si Square Stand està connectat a una impressora de rebuts o de cuina, també pots Imprimeix un rebut i una comanda de cuina.